Komolyan olyan nagy gond, hogy a kutyámra is a saját samponomat használom? WU2-t. Évek óta, semmi baja nincs. Egyik haverom meglátta és sokkot kapott.
a WU2 nagyon jó tisztító sampon 1-1 alkalommal de nagyon szárítja a szőrt, hosszú távon én nem használnám vagy max kutyáknak való balzsammal együtt.
A fluoridos fogkrém mérgező a kutyáknak és károsíthatja a fogzománcot. (egyébként embernek se ajánlott, pl én amióta nem használok fluoridos fogkrémet megszűnt az íny vérzésem és a fogkövesség se jött elő nálam 4 éve pedig előtte 2 évente szedettem le hiába mostam naponta többször fogat)
Neki is szépek a fogai!:)
Azért mosom,mert ha jön anyum és össze-vissza nyalja,akkor állandóan jön nekem a büdös a pofája szöveggel,ha megmosom mentolosan megy oda és akkro szereti :D
az egy dolog...de akkor is mérgező. Nagyon jó kutya fogkrémeket lehet kapni, használd azt.
Azért van jóval megfelelőbben tisztító kutyasampon mint a Wu2 de ebbe ne menjünk bele. Ha nem fürdetsz gyakran akkor teljesen jó.
Én is WU2-vel mosom a kutyámat, és gyönyörű a szőre. :) Azt a változatot veszem, ami száraz hajra van.Könnyen kihozza a koszt, jó illata van, és a kutya sem irtózik tőle.Előtte kutyasamponnal fürdettem, utálta még a flakonját is. :D
Olcsó is, jó is, én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Aki meg sokkot kap attól, hogy ilyennel fürdetik a kutyust, az elmehet pszichológushoz, pánikbetegséggel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!