Pár évvel ezelött lemondtam a haszon élvzeti jogrol, és a fiam névére irattam az öröklakásomat. Most gond van a fiammal, és félek hogy elveszitem a lakásomat. Vissza lehet e csinálni hogy átirassam a saját nevemre?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 06:56
1/16 anonim válasza:
Ép ember, ép elmével, nem mond le a haszonélvezetről, ha továbbra is ott akar lakni!
Persze, hogy vissza lehet csinálni.
(De már csak a következő életedben!)
2/16 anonim válasza:
Csak akkor, ha a fiad tőled örökölte az eszét!
Minek mondtál le róla?
3/16 anonim válasza:
Hogy mondhattál le a haszonélvezetről??Nem lehet visszacsinálni sajnos.
4/16 anonim válasza:
A lemondás azt jelenti, hogy többé nem érvényes ez a jogod. Visszcsinálni nem lehet, mert különben semmi értelme sem lenne annak, hogy lemond valaki.
5/16 Srapnel válasza:
Jogi lehetőség nincs. A lakás az övé, te pedig vendég vagy ott.
6/16 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, késő bánat, sajnos.
A tulajdonjogot még értem, hogy átadtad neki, de a haszonélvezetet?!?!?!
7/16 anonim válasza:
Hát ja, előbb kellett volna gondolkozni.
10/16 Bence_ válasza:
Vissza lehet csinálni.
Fiaddal elmentek egy ügyvédhez ahol alá írja, hogy neked haszon élvezeti jogod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!