Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Voltatok már úgy, hogy undorod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy undorodtatok, ha szexre került a sor a férjetekkel?

Figyelt kérdés
Mi volt nálatok az ok? Helyre tudtátok hozni?
2013. aug. 10. 16:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2013. aug. 10. 16:07
 2/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Akkor minek vagy vele ha undorodsz tőle?
2013. aug. 10. 16:08
 3/21 anonim ***** válasza:
40%
És miért undorodsz?
2013. aug. 10. 16:09
 4/21 anonim ***** válasza:
37%
mert unatkozik..
2013. aug. 10. 16:09
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Ilyen nem volt. Olyan, hogy csupa izzadság, meg festék vagy föld (csupa kosz mindenütt), meg minden voltunk és úgy nem esett volna jól, olyan volt. Ha undort érzel, miért vagy vele?
2013. aug. 10. 16:11
 6/21 anonim ***** válasza:
12%
Hát igen, napközben még tuti, hogy shoppingolok,beülünk a barcsinőkkel ide oda, de az este... Amikor levetkőzik a 120 kilós sertés és elterül, na akkor undorodom.
2013. aug. 10. 16:14
 7/21 A kérdező kommentje:
6-os nagyon vicces vagy. Hol látod leírva, hogy a pénzéért mentem valakihez hozzá és ő tart el? Elég rosszindulatú ember lehetsz, ha a kérdés láttán egyből ez jut eszedbe...
2013. aug. 10. 16:19
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem rád értettem, egyébként pedig ha undorodsz tőle, akkor hagyd ott, mert annak a kapcsolatnak vége.
2013. aug. 10. 16:31
 9/21 anonim ***** válasza:
Soha nem volt! Nekem ő mindig nagyon guszta és tesz is róla, hogy mindig kívánjam, mert ad magára, ápolt, gyakran fürdik és fogat is mos. Ha olyan férjem lenne, aki elhanyagolja magát, akkor undorodnék tőle, de beszélnék vele, hogy változtasson, legyen ápolt és ha nem akarja, mert neki így kényelmes, akkor nem maradnék vele tovább. Ha erre sem hajlandó, akkor nem ér semmit az egész házasság.
2013. aug. 10. 16:36
 10/21 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, hogy, ha már valaki ezt érzi, hogy nem bírja elviselni az érintését sem, akkor ott a kapcsoltnak vége, ugye? Sajnos nem írt olyan, aki így volt, de mégis sikerült megmenteni a házasságát, valószínűleg nem túl gyakori. Főleg, ha nem az ápoltsággal van a probléma.
2013. aug. 10. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!