Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt maradnátok csak anyagiak miatt a férjetekkel?
Teljesen őszinte leszek, 41 éves nő vagyok, 15 éve vagyunk házasok a jóképű, jómódú férjemmel. Két gyermekünk van.
Nemrég kiderült, hogy két éve!! van egy huszonéves szeretője és van egy 6 hós babájuk is!!! Persze eddig eltitkolt mindent. Most könyörög, hogy maradjon meg a házasságunk, tartsuk egybe a családot hisz mi vagyunk a választott családja.
és most rólam: Évekkel ezelőtt rájöttem, hogy nem szeretem, szex kb. 1 hónapba egyszer, mert én már rég nem kívánom őt. De alig dolgoztam pár évet mielőtt összeházasodtunk, semmi végzettségem, luxus életet élek régóta, gyakorlatilag úgy hogy mindent ő finanszíroz, övé a ház, autók, nyaraló egyszerűen minden.(házassági szerződésünk is volt) Szüleim meghaltak, semmit nem hagytak ránk.
Belebolondulok a tehetetlenség szörnyű érzésébe. Fel lehet innen állni, így egyedül?? Úgy hogy a saját gyermekeimet ne veszítsem el? Biztatást várnék, mert már nem csak nem szeretem de gyűlölöm ezt az embert...
Tulajdonképpen miért most borul a pohár? Mit csináltál azokban az években, amikor nem kívántad? Ezek után én nem csodálkozom, hogy máshol kereste a boldogságot. Miért gyűlölöd? Hisz nem kívántad, havonta 1 együttlét szerinted megfelelő egy a harmincas évei végén lévő férfinek?
Vagy elválsz, és nem sokra számíthatsz jogilag, vagy maradsz, és megszokod ezt a helyzetet.
De ha elválsz, akkor nem tudom, mi lesz veled, a férjed nélkül gyakorlatilag életképtelen vagy.
Nem egyszerű a helyzeted.
Az írásodból úgy tűnik, hogy a luxushoz hozzászoktál, amiről nem hinném, hogy le fogsz tudni mondani. Ha már amúgy sem szeretted régóta, akkor maradjon minden a régiben, maradj vele, és keress egy szeretőt magadnak.
Ha viszont el tudnád magad tartani normálisan, akkor azt mondanám, hogy válj el.
Elhidegültünk, nincs jobb szó. Állandóan máshol aludt a munkájából kifolyólag, mindig is sejtettem, hogy női vannak. A kezdeti szerelem elmúlt aztán a szeretet is és nem kívántam. Ennyi.
A luxusról le tudok mondani ha akarok. Azzal értek egyet aki azt írta, hogy gyűlöletben nem élhetek mert abban tönkre megyek. Köszönöm a válaszokat!
En nem ertem, hogy ha nem szereted, akkor miert zavar, hogy o boldog egy masik novel? Vagy miert gyulolod emiatt?
Ezt a hazassagot te ugyanugy elcseszted, ahogy a ferjed, legyen benned annyi gerinc, hogy hagyod, hadd keressen mashol boldogsagot. Ha otthon voltal, akkor gondolom ugyis kapsz asszonytartast, meg gyerektartast, emelle meg elmesz dolgozni, es kesz. Vagy a munka mar budos?:)
Ne haragudj, nem tudlak sajnalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!