Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt maradnátok csak anyagiak miatt a férjetekkel?
Teljesen őszinte leszek, 41 éves nő vagyok, 15 éve vagyunk házasok a jóképű, jómódú férjemmel. Két gyermekünk van.
Nemrég kiderült, hogy két éve!! van egy huszonéves szeretője és van egy 6 hós babájuk is!!! Persze eddig eltitkolt mindent. Most könyörög, hogy maradjon meg a házasságunk, tartsuk egybe a családot hisz mi vagyunk a választott családja.
és most rólam: Évekkel ezelőtt rájöttem, hogy nem szeretem, szex kb. 1 hónapba egyszer, mert én már rég nem kívánom őt. De alig dolgoztam pár évet mielőtt összeházasodtunk, semmi végzettségem, luxus életet élek régóta, gyakorlatilag úgy hogy mindent ő finanszíroz, övé a ház, autók, nyaraló egyszerűen minden.(házassági szerződésünk is volt) Szüleim meghaltak, semmit nem hagytak ránk.
Belebolondulok a tehetetlenség szörnyű érzésébe. Fel lehet innen állni, így egyedül?? Úgy hogy a saját gyermekeimet ne veszítsem el? Biztatást várnék, mert már nem csak nem szeretem de gyűlölöm ezt az embert...
Kezdj el munkát keresni, hogy gyűjthess pénzt. Rakj félre magadnak a kosztpénzből is.
El kell kezdened dolgozni, hiszen ha egyszer majd ő dob téged, akkor is meg kell tudnod élni valamiből.
hát erre két dolgot tudok mondani.
Az egyik, hogy önérzetből nem maradnék vele. MEgalázott elég durván, még akkor is, ha ő tartott el gyakorlatilag. Én mennék.
Ha mégis úgy döntesz, hogy maradsz, akkor tarts szeretőt, bár szerintem az ugyanolyan gerinctelenség, mint amit a férjed csinált.
Az idődet és energiádat próbáld meg tanulásra összpontosítani. Így, hogy már nem szereted a a férjedet, talán kevésbé fáj, hogy egy másik nővel is volt.
Bocsáss meg neki látszatból, közben pedig tervezgesd a további életedet.Akár közben Te is ismerkedhetsz!
Gondolom kozhely, hogy egy ferfit a hasan es a f@rkan keresztul lehet megfogni.
Vacsorazni tud mashol, te pedig elengedted a farkat. Ezen felul ne csodalkozz, hogy mas no is szemet vetett ra. Persze a ferjednek is lehetett volna annyi esze, hogy nem babaz le mashol.
Szurkolok nektek, hogy nehogy ugy vegezzetek, mint az en rokonom. A ferj kivonta magat a forgalombol. A vagyon 2-3 ev alatt fel lett elve, aztan a no kenytelen volt elmenni dolgozni. Most meg sirankozik, hogy mikor tud majd nyugdijba menni, mert ugye kiesett 15 ev munkaviszony az eletebol.
Azt mar mondani sem akarom, hogy milyen ember lett a parja.
Ugyhogy szerintem szalljatok le mind a 2-en a magas lorol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!