Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy 38 éves férfival, aki az édesanyjával él együtt. Nem veszélyes az ilyen? Azt mondja, hogy az anyagiak kényszerítik arra, hogy a szülői házban éljen.
Előreláthatólag sztem még lehet, hogy 1 vagy 2 évig nem is lesz olyan helyzetben, hogy lépni tudjon.Még albérletbe sem, mert az anyjával kölsönösen kell segíteniük egymást anyagilag.Belemennél a kapcsolatba? Milyen buktatói lehetnek? Ha belemegyek, mire számíthatok?
Nem lesz szar érzés, hogy az anyja főz, mos, vasal rá? Minden olyat amit az asszonynak kellene elvégeznie?
NEM muszaj az anyja ,mosson ,takaritson, vasaljon ra,elvegre felnott ember,ennyit igazan illene neki is megtanulnia!!
NEM kellemes,de nem is tragedia.Valoszinu a pasi sem buszke erre,de meg te is ne ereztesd vele.Barmikor jobbra fordulhat valami soran a dolog,hatha sikerulne elkoltoznie.
Es ha az ember a szuleihez nem fordulhat segitsegert,hat akkor kihez..?
HA belemesz a kapcsolatba,azzal szamolni kell,hogy ha ott alszol,reggel az anyost(apost) is udvozolni kell,sajat hazukban..Az eleinte eleg ciki lehet.tehat nem lesz meg az a fajta intimitasotok,mint ha kulon lakna a pasi.
Atgondolando!
de sok sikert
Elég ciki az anyuci elkényeztetett kis fiacskája.
A főzés-mosás, takarítás nem az "asszony" dóga.
Csinálja ő maga ezeket, mert különben mindig nyalhatod majd a se**ét (már bocs), mert megszokta a kényelmet.
Nekem is volt hasonló, és nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!