Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy undorodtatok, ha szexre került a sor a férjetekkel?
Figyelt kérdés
Mi volt nálatok az ok? Helyre tudtátok hozni?2013. aug. 10. 16:03
11/21 anonim válasza:
Itt már meghalt minden.
Ha egyszer is undorodtam volna tőle, az megmaradt volna máskorra is. Nem soha nem undorodtam, sőt, ha csak meztelenül látom, vagy ha csak nyújtózkodik, már beindulok.És ezt szereti is bennem.
12/21 anonim válasza:
Igen. Később el is váltunk, ez volt a fő ok.
13/21 anonim válasza:
Miért undorodsz tőle?
Én az exemtől undorodtam meg, és ott is hagytam. Nem tudtam volna hozzáérni többet. Szenvedtem mellette még fél évet és aztán mondtam neki, hogy nem akarom tovább ezt a kapcsolatot.
14/21 anonim válasza:
Gondolom nem a házasságotok elejétől undorodsz tőle. Mégis mi váltotta ki nálatok ? Mert nálunk az, hogy nem tudtam már tisztelni, szeretni, ezért hozzáérni sem szerettem és azt sem tudtam elviselni, ha ő hozzám ért.
15/21 anonim válasza:
Nálunk egyszer volt, viselkedése miatt, de huzamosabb ideig nem voltak ilyen gondjaink:)
16/21 anonim válasza:
Egyet értek abban, hogy ha már undorodsz, ott vége a kapcsolatnak. Mi az undor kiváltó oka? Tett vagy csinált valamit amivel megbántott, vagy te tettél vagy csináltál valamit ami miatt bűntudatod van? Ha nagyon mellette akarsz maradni, akkor első sorban az okát keresd meg ha van.
17/21 anonim válasza:
Az exemnél volt ilyen. Miután kirúgták a volt munkahelyéről esze ágában nem volt új állást keresni inkább egyre gyakrabban látogatta a kocsmát. Mikor 3-4 óra múlva tökrészegen hazamászott és mondogatta hogy na gyere már szexeljünk akkor pár ilyen alkalom után undorodtam meg tőle.
19/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, akkor talán a válás a legésszerűbb.
2013. aug. 10. 18:50
20/21 anonim válasza:
Anyu is elvált pont a fent említett miatt pedig neki apu volt az első férfi az életében és még most sem volt mással.Az undor után jött az amikor kihúzódott az ágy szélére tőle aztán meg megfájdultak az izületei.Mióta elváltak rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!