Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, mi az a hobbi a férjeteknek, ami nagyon idegesít már titeket?
A volt parom egyszercsak elkezdett fotozgatni. Tobbszazezret elkoltott filmekre, szurokre. Soha tobbet nem mentunk el kirandulni ugy, hogy csak ugy elvezetbol, mindig kellett fotozni. Szerintem nem is latott semmit a vegen mar, csak a szuron keresztul.
Majdnem harom even keresztul estenkent a weboldalat szerkesztgette, de sosem lett vele kesz. Ma sincs weboldala.
Egy kep jellemzoen 30-40 percig keszult, be kellett allitani mindent. Addig en uldogeltem, unatkoztam, vartam, vartam.... ha elrontotta, kepes volt toporzekolni es sirni.
Ez is kozrejatszott a kapcsolatunk megromlasaban es szetvalasunkban.
Az exem autómániája kiakasztott.
Valamilyen szinten megértettem a kocsik iránti rajongását,én is szeretem a jó kocsikat.
De ő egy 30 éves wartburgot tuningolt(nem volt oldtimer),minden pénzét ráköltötte, eszében nem volt legalább a rezsibe vagy kajába adni,ha már az én lakásomban élt(pedig akkor én minimálbért,ő duplaannyit keresett,mégis utolsó forintot is a warburgra költött).
Szép szó nem használt,kidobtam miután hó végén már az én fizum is elfogyott,ő meg hazaállított egy alkatrésszel,ami a fizum felébe került.
Páromnak szerencsére nincs idegesitő hobbija,és szerencsére nem is kerül sokba a hobbija.
2-es vagyok
az enyém
-fotózik (azt utálom amikor épp holt fáradt vagyok, de rajtam méri be afényt..meg én adom az ihletet:)
-görkorizik ( csöveken csúszás, korláton csúszás, félcső, stb göriparkokban)
- zenél:
ezzel van konkrétan gondom, hogy mindig éjjel csinálja, csak akkor van ihlet, kedv hangulat...nem jár hanggal, mert fejhallgatóval csinálja, de abban a szobában vannak a kütyüjei, ahol alszunk...ha délelőtt a szabadnapján, vagy du. csinálná, akkor semmi bajom nem lenne, mert szeretem a zenéjét, és szeretem, hogy csinálja, és szereti..csak ne éjjel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!