Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok el a férjeteknek, hogy apa lesz, mikor elég váratlanul ért a terhesség?
"Terhes vagyok"
" Apa leszel"
"Gyereket váruk"
"8(?) hónap múlva gyarapodik a család"
csak semmi körítés...
ha tudod a reakcióját, akkor lehet vicceskedve előadni...kiscipő, kiszokni , plusz teríték, levél a születendő gyerektől... stb
Ha már viccnél tartunk, akkor lehet így is :
Mond drágám, mi a kedvenc fiú/lány neved?
....(név).....
Hát, akkor ....(név)..... 8 hónap múlva a család harmadik tagja lesz:-)
Karacsonyra kaptam tőle egy óriás plussmacit. Tegnap a macit az arca elé raktam, hülye hangon mondtam a maci nevében: hallom kistesom lesz.
A párom azt se tudta mi van:D
Feleségem azt mondta: Nemsokára hárman leszünk!
Mire én: Miért anyád ide akar költözni?
Szegény köpni-nyelni nem tudott, de aztán elmondtam, hogy csak vicceltem és nagyon örülök a picinek!
:D
Második
Ez nagyon durva lenne :D
Minket is váratlanul ért. Eléggé rá voltam "parázva a témára", úgyhogy pár napig mondogattam a páromnak, hogy kellene csinálnunk egy tesztet. Csináltunk egyet, meg mégegyet. Mindkettő erős jelet mutatott, úgyhogy már dokihoz is együtt mentünk, nem kellett neki semmilyen dumával beadni. Akkor is így csináltuk volna, ha várt baba lett volna, szerintem ez a természetes. Számomra legalábbis így az.
Ha nem tudna róla, hogy erős a gyanúm és nélküle mennék orvoshoz is, aki megmondja biztosra, akkor tuti valami frappáns poénnal próbálnám bejelenteni neki, mert ő olyan, aki így könnyebben veszi a "nagy híreket". Ha inkább komolyabb fajta a párod, akkor üljetek le és mondd el neki egyszerűen, hogy apa lesz.
Az utóbbi 9 évünk eredménytelen próbálkozásokkal telt. Műtétek, sikertelen lombik programok. Már teljesen lemondtunk arról, hogy gyerekünk legyen, nem is hoztuk már szóba. És most, amikor nem számítottunk rá, mégis sikerült :)
Most a teszt pozitív lett, de rengeteg félelem van bennem.
"Kilenc évig váratott magára, de nem sokára megérkezik!"
Ezt súgd a fülébe nyugodt körülmények között.
Gratulálok egyébként! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!