Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondanátok el a férjete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanátok el a férjeteknek, hogy apa lesz, mikor elég váratlanul ért a terhesség?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 19:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Kedves Gráner András!

Amennyiben nehezedre esett volna pár darab kommentet elolvasni, így most tudatnám veled, hogy mivel 9 év sikertelen próbálkozásokkal telt, így nem számítottunk rá. Nem hogy a férjem, én sem tudom melyik szexből fogant a baba. Mivel ezt nem tartottuk számon, és mivel nem sivár a szexuális életünk fel sem írjuk, hogy melyik napokon és hányszor történt meg a dolog.

Amennyiben lusta vagy végigolvasni pár darab hozzászólást kérlek ne írj, ugyanis lemaradhatsz fontos információkról.

2014. febr. 5. 22:02
 22/28 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig köszönöm az aggódásod, de a házasságunk közel sincs a rosszhoz.
2014. febr. 5. 22:03
 23/28 gráner andrás ***** válasza:
17%
Abban a kapcsolatban amikor a nő azon töpreng " Hogyan mondanátok el a férjeteknek, hogy apa lesz, mikor elég váratlanul ért a terhesség? " , hogy hogyan mondja el akkor ott valami probléma van vagy a nő gondolkodásában vagy a kapcsolatban!!! Amikor megérkezik egy várva várt esemény egy kapcsolatban akkor nem azon gondolkodik egyik fél sem,hogy hogyan mondja el, hanem alig várja, hogy elmondhassa csillogó szemekkel a várva várt esemény megvalósulását! Hát nem is igazán értem, hogy mi is okozott vagy okoz olyan nagy problémát!!! Mert az emberi természetes dolog, hogy közöljük a másikkal a bekövetkezett várva várt esemény megvalósulását!!! Egyáltalán nem azon gondolkodnak, hogy hogyan tálalja a bekövetkezett várva várt eseményt! Ahol már el kell gondolkodni ott valami nincs rendben! Népiesen mondva, valahol valami nem fér bele a természetes emberi gondolkodásba egy kapcsolatban! Az öröm megosztása izgalmi állapot és nem a tétovázás pillanata. Aminek semmi köze ahhoz, hogy mennyi idő telt el a várakozáshoz! Legfeljebb minél több idő telik el annál nagyobb a kényszer, hogy közöljük a másikkal az öröm hírét!!! Aminek biztosan a másik is nagyon örül és nagyon boldog lesz!!! Csak akkor nem, ha kételyek vannak az esemény bekövetkezésével kapcsolatban, ez természetes emberi dolog!!!! Nem értem a felháborodását!!! Ha mindketten akarták, akkor mi okozza azt, hogy közölje a másikkal, hogy micsoda öröm érkezett, amire már állítólag évek óta várnak!!! Hiszen tiszta őszinte kapcsolatban él az Ön elmondása alapján! Akkor meg mi váltja ki az aggodalmit, amin tétovázik???? Ez ennyire egyszerű emberi dolog, amit nem kell túlreagálni, mert a végén még úgy tűnik, hogy csak érvényesülési, vagy feltűnőségi mániában szenved az illető! TENGEWRPICI
2014. febr. 6. 10:13
 24/28 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Elolvasta a Kérdező kérésére a kommenteket, a kommentjeit?

Azért, mert Ön- már elnézést, de -badarságokat ír össze-vissza, vagy egy másik kérdéshez szánta a válaszát?

A Kérdező nm aggódik, csak a válaszadók feltételezték, hogy a váratlan, az a nem várttal egyenlő. Időközben kiderült, hogy a váratlan, az annyi, hogy 9 év után már nem számítottak ekkora örömre.

A nők többsége nem papírforma szerinti ciklussal rendelkezik.

Tehát a barátnőmnek van amikor 28 napra, van amikor 36-ra, de van amikor csak 21-re menstruál. Emelem annak a férfinek a kalapom, aki így számon tudja tartani, hogy mikorra várható.

Másrész, ha éveken át csalódtunk minden hónapban, akkor én sem jelezném a páromnak, hogy gyanakodom, mert még pl a 36. nap után sem jött meg, hiszen szeretném megóvnia csalódástól, és a felesleges bizakodástól, ha nincsen igazam.

Viszont a Kérdező pozitívat tesztelt, most szerette volna meglepni a férjét, hogy emlékezetes legyen a dolog (szerintem amúgy akármilyen közlés az lenne:))

Annyit mondok utolsó, hogy nehogy a fene nagy önhittségében Ön legyen az aki a legkevésbé vesz észre a párján akármit is, amit észre kellett volna vegyen, nem feltétlen egy terhességre gondolok.

Pont az olyanok, mint Ön szoktak a legnagyobbat koppanni.

2014. febr. 6. 10:49
 25/28 A kérdező kommentje:
Mint ahogy a kedves utolsó hozzászóló is helyesen leírta nem volt bennem aggódalom azzal kapcsolatban hogy a férjem hogyan fog erre reagálni.Tudtam hogy mindennél jobban fog örülni annak hogy gyerekünk lesz.Én pusztán szerettem volna a bejelentésnek adni egy kis pluszt, mert bár gondolom ön nem tudja, de 9 év nagyon hosszú idő úgy jogy vágysz valamire (jelen esetben valakire) és ő nem jön. De a csalódás minden hónapban jelen van, mert már megint megjött.Aztán szépen lassan, mikor minden műtét, kezelés, gyógyszer és vizsgálat hiába való volt, valamint a harmadik lombik is sikertelennek bizonyult már leteszel arról hogy gyereked legyen.Aztán kilenc év után megérkezik amire vágytál. Uram bocsásd meg hogy a bejelentést meg szeretném ünnepelni. Mert ez nekem igenis okot ad az ünneplésre mert soha nem voltam még ilyen boldog. Ettől nem hiszem hogy akár velem vagy a házasságommal lenne probléma. A probléma itt maximum annyi hogy ilyen sokat kellett várnom, ennyiszer kellett csalódnom, de már ez sem érdekel mert a tudat hogy pár hónap múlva megszületik a kisbabánk minden rosszat elfelejtet. Nem gondolom úgy hogy beteg lelkű lennék emiatt.
2014. febr. 6. 12:05
 26/28 anonim válasza:

Kedves Kérdező, ne is foglalkozz ezzel a "kedves úrral", nem ér annyit az egész. Sajnos nem fogja föl, hogy miről papolunk már 3-an neki, úgyhogy kár rá az időt, és a szót fecsérelni.

Csak a boldogságotokkal foglalkozz, és ezzel a babával, akit már annyira vártatok, és végre nemsokára itt lesz veletek. :-D

2014. febr. 6. 13:06
 27/28 Szabolcs_'981 válasza:

Kedves András és kérdező!

Mindkettőtöket megértelek valamilyen szinten és a véleményem a következő. András, igazad van abban, hogy a tökéletes kapcsolat alapja a bizalom és amennyiben a kapcsolat boldog és felhőtlen ilyen örömmel azonnal és minden kétség nélkül kell a másikhoz szaladni.

DE:

Ha az ember (és mi is ebben a cipőben járunk) sokáig vágyik egy gyermekre és nem sikerül és évekig szenved tőle, hibáztatja magát, az életet, igazságtalannak gondolja a helyzetét és csak vár és szenved és hisz és csalódik sokszor és sokszor akkor talán elfogadható, hogy 9 év várakozás után (mi "csak" 4-nél tartunk) nem hiszi el elsőre hogy mégis jár neki a boldogság és nem meri elmondani senkinek mert úgy érzi elillan és nem is igaz és hamis a teszt és ahelyett hogy rohangálna újságolni inkább vár, hogy elcsendesedjen benne a sok várakozás csalódás sírás és átforgolódott éjszaka és akkor elmondja annak akit szeret és utána már az egész világnak. Mert itt nem a párjának volt nehéz elmondani, hanem önmagának elfogadni és aki nincs ebben a helyzetben el sem tudja képzelni milyen háború zajlik az ember lelkében és van aki el se tudná viselni a sok fájdalmat ami ezzel jár. De erősödünk és aztán mindennek eljön az ideje. Szóval én is nagyon sok boldogságot kívánok a kérdezőnek, Andrásnak pedig a meglévő tapasztalatai mellé még több obejktív gondolkodást.

LEgjobbakat mindenkinek!

2014. febr. 6. 16:31
 28/28 anonim ***** válasza:

Na én meg kaptam egy gyönyörű levelet. Csak tudnám, hogy miért én kaptam, és miért most?

"Az üzenet küldője: Mystic Frost

Az üzenet címzettje: Harkonnen

Az elküldés időpontja: ma 13:00

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hogyan mondanátok el a férjeteknek, hogy apa lesz, mikor elég váratlanul ért a terhesség?

"Feleségem azt mondta: Nemsokára hárman leszünk! Mire én: Miért anyád ide akar költözni? Szegény köpni-nyelni nem tudott, de aztán elmondtam, hogy.."

Az üzenet szövege: ha régóta szeretnétek babát,kérdezd meg tőle: emlékszel, van 1 vágyunk? ő mondja igen. te pedig elmondhatod neki, h.most teljesült"

2014. febr. 6. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!