Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatt más is többet vitázik a párjával, vagy csak mi vagyunk igy? Néha edésznap sirok ugy megbánt, ő azt monja én vagyok ingerült és érzékeny.
Hát, ha leírnád a konkrét szituációt, még értelmes választ is tudnánk adni. Így vaktában lövöldözés.
Bár az "egész nap sírok, úgy megbánt" erősen hisztiszagú.
Igen, lehetnek a hormonok, de azért tudjuk magunkat kontrollálni.
Egész nap bőgni nem hiszem, hogy van okod, egy pasit ez meg rendesen kiakaszt, szóval légy racionálisabb, mert csak rosszabb lesz a helyzet, ha nem változtatsz.Ez nem betegség, csak egy állapot, ez élet természetes dolga, csináld a napi rutinodat úgy, mint eddig, és nem lesz baj.
Voltam terhes, voltam néha ingerlékenyebb (pont annyira, mint most a melegtől mindenki), de olyan nem volt, hogy egész nap sírjak.
Ha nem halt meg senki a családban, vagy nem bántalmazták az illetőt, akkor nehezen tudok elfogadni olyan okot, ami valóban indokolná az EGÉSZ NAPOS sírást.
Ezt hisztinek hívják, figyelemkoldulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!