Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Terhesség alatt más is többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség alatt más is többet vitázik a párjával, vagy csak mi vagyunk igy? Néha edésznap sirok ugy megbánt, ő azt monja én vagyok ingerült és érzékeny.

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 17:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Olyan valakinek, aki hormongondokkal esetleg depresszióval küzd, rossz tanács a "fogd vissza magad".a terhességgel ez benne van a pakliban, ilyenkor ajánlom a mozgást például!
2013. aug. 9. 18:03
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

5# vagyok, és 20 éves gyermekem van.Szóval nekem ne mond, hogy ez a természetes, hogy bőgünk minden sz@ron.

De, ha Ti így látjátok jónak, akkor hajrá, majd pár hónap múlva azon fog sírni, hogy elhagyta a pali.

2013. aug. 9. 18:08
 13/21 Collie válasza:
100%
Én alig vagyok túl a terhességen, fél éves a kislányom. Én is nyűgösebb voltam az átlagosnál, de azért ennyire nem. Szerencsére olyan férjem van, aki empatikus, és próbált alkalmazkodni hozzám. Talán egy olyan alkalmat tudok mondani, amikor csúnyán összevesztünk a terhességem alatt, de ott is hamar észbe kaptam, és mentem is bocsánatot kérni. Úgyhogy szerintem nem normális, hogy valaki egész nap sír. De mindenkit máshogy visel meg a terhesség, lehet valaki órákig sír valamin.
2013. aug. 9. 18:19
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
5-ös sajnálom a gyerekedet....
2013. aug. 9. 18:25
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

Elég szomorú, hogy feltett vki egy kérdést, ti meg azt válaszoljátok meg, hogy miért nem természetes egész nap sírni, meg "én se sírtam, én se, én se, én se"

Csak úgy szólok, hogy ROHADTUL nem ez volt kérdés.

2013. aug. 9. 18:52
 16/21 anonim ***** válasza:

14#-es!

Én meg a te gyerekedet sajnálom....Miattad...

2013. aug. 9. 19:18
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell. Szerető anyja van. De köszönjük szépen:)
2013. aug. 9. 21:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Azért nem kell bántanotok egymást mert nekem ilyen problémám van.Megnyugtatok mindenkit nem vagyok hisztis.Egyedül vagyok minden gondomra(sajnos nem probléma mentes a terhességem) és bánt hogy minden és mindenki fontosabb nálam.Kismamaként szeretnék csak egy picike megértést.Az egésznap sirok -at nem kell szószerint venni,de majd biztos lesz ez jobb is.De ezek a hónapok tüskék lesznek bennem vele kapcsolatban.Köszönöm a válaszokat azoknak akik értik miről beszélek.
2013. aug. 9. 22:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Tehát elhanyagoltnak érzed magad? Ha amúgy is gond van a kapcsolatoddal, minek vállaltatok gyereket?

Ebben a felállásban könnyen válás lehet a vége.

2013. aug. 10. 07:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy kevesebb a szex mostanában,s ezért a párod is ingerültebb,s könnyebben megbánt?
2013. aug. 10. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!