Terhességkor, gyerekszületéskor mindig az anyát és a gyereket védi a jog?
Aki nem akar gyereket, védekezik. Nem bemondásra, hanem gumit húz.
Akinek gyereke születik vállalja a következményeket és fizeti a gyerektartást, ha nem akar az anyával együtt élni.
Alapvető ez a két dolog. SZerintem nincs benne semmi meglepő. SZomorú és sajnálatos, hogy a fiú még tanul és "csóró", de attól még apa és felelősséggel tartozik a tettei után. Ez van.
Tanulság a szomorú történetből?
Nem kell össze-vissza párzani, mint az állatok.
Szemét dolog így átvágni valakinek a fejét.
Ha az apa nem ismeri el a gyereket, akkor a no bíróságra viszi és a bíróság elrendel apasági vizsgálatot (ha jól tudom). Igy koteles az apa gyerektartást fizetni, ha teszik ha nem. Sajnos egy ido után le is csukathat, ha nem fizet az apa gyerek után pénzt (nálunk így van). Nem azokat sajnálom,akik egyáltalán nem akarnak a kozos gyerekek után fizetni, hanem azokat, akiket ilyen szemét módon átvágnak egyes nok.
26 hetes kismama
van úgy, hogy nincs gumi,és azember csinálja anélkül, és úgy "vigyáz". és aztán megvan a baj,mint jelen esetben.
természetesen a fiú felelőssége is a védekezés.
ez oké, de itt a helyzet aztán bonyolódott.
ha a csaj meg aakrja tartani, akkor a fiú nem tehet semmit,hiába nem akarja, és nem fér bele neki semmilyen téren, a csaj meg azt mondja, hogy ő megoldja, stb, le van írva..
sose értettem h az ilyen dolgokat
ha egyszer a csaj akarta a fiú nem akkor miért kell büntetni azt a fiút ?????
szerintem az lenne az igazságos ha az ilyen esetekre lenne egy jogi orvoslat
volt olyan eset is ahol a fiú kifizette az abortuszt a csaj mégsem ment el hanem 10 hónap múlva jött a papír arról h hahó van egy gyereked fizessél - milyen pofátlan dolog ez már (futó nyári kaland volt a csaj már benne volt a korban)
és itt senki ne jöjjön azzal h ha nem akarja akkor gumit húz - ha egy csaj gyereket akar akkor ki tudja játszani ezt is
a "csak úgy vigyáz" : zéró, vagy még annál is kevesebb!
"ha a csaj meg akarja tartani"
"Őtestézők, őtestézők"! hol vagytok? Keresnek titeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!