Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondanátok el a férjete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanátok el a férjeteknek, hogy apa lesz, mikor elég váratlanul ért a terhesség?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 19:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok..

a " váratlanul ért"-et nem feltétlen ennyire pozitívan gondoltam

Hatalmas gratuláció:D:D:

JÓ EGÉSZSÉGET!!

2014. jan. 30. 23:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ennyire pozitív dolognak gondoltam, de ez tök jó! Biztosan örülni fog a párod is! Én örömömben az orra elé dugtam volna a terhességi tesztet! :) Ne izgulj, mondd el neki minél hamarabb és akkor lesz aki támogat lélekben, megnyugtat, elkísér az orvoshoz! :)
2014. jan. 31. 09:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mire én: Miért anyád ide akar költözni? "

szakadok a röhögéstől! :D

2014. jan. 31. 11:23
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gratulálok!

Én vennék valamit, bögre, bor, pezsgő, torta stb., ami olyan feliratos/ráíratnám, hogy "A Legjobb Apa" :)

2014. jan. 31. 19:28
 15/28 anonim ***** válasza:
Na kérdező, mi volt?
2014. jan. 31. 23:24
 16/28 A kérdező kommentje:
Igazából elterveztem, hogy mi legyen, de mikor hazaért nem bírtam tovább és sírva a kezébe dugtam a pozitív tesztet :)) Nagyon nagy a boldogság most, 2 méterrel a föld felett járunk :)
2014. febr. 4. 12:35
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gratulálok! Sok erőt és boldogságot Nektek!
2014. febr. 4. 16:23
 18/28 A Tengerész ***** válasza:
76%
Sok ezen a poszton a hülye kérdés, de most végre megérte, hogy fárasztom magam velük. SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK és a születendőnek, egészséget, tejet bőven!
2014. febr. 5. 08:58
 19/28 gráner andrás ***** válasza:
8%
Amikor egy kapcsolat ott tart, hogy nem tudja a férj, hogy mikor lesz,vagy éppen hol lett áldott állapotba ejtve, akkor az már nagyon rossz kapcsolat!!!! Egy terhesség nem érheti váratlanul a nőt, hiszen Ő az egyetlen akinek minden alakalommal ott kell lenni, a férj az már nem is biztos, hogy szükséges hozzá!!! Ha meg a férjétől lett olyan állapotba, akkor tudni kell, hogy mikor mit csináltak! Hát nem???? TENGERPICI
2014. febr. 5. 17:30
 20/28 anonim válasza:
80%

Kérdező, nagyon gratulálok, és boldog babavárást. Azt hiszem nagyon boldog 9 hónapnak nézel elébe. Ez igazi ajándék nektek :-D

Utolsó te nagyon beteg vagy, és úgy látom nem tudsz egy kérdést, és pár kommentet értelmezni. Inkább ne írtál volna.

2014. febr. 5. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!