Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek rövidebb-hosszabb kapcsolata sógorral, sógornővel, házasságban?
csak érdeklődöm, hogy házasok révén, történhet olyan, hogy egy feleség félrelép a nős sógorával
vagy egy férj félrelép a házas sógornőjével
köszönöm
Huhh, itt szaftos sztorik következnek, hozok kólát, meg pattogatott kukoricát :P
Írjatok!
most ennyire lehetetlen kérdeztem? nem hiszem el, hogy senki sem lépett félre még a férje vagy felesége testvérével! vagy tényleg nem szoktak? ez beteges? miért is?
nem kell egyből azt hinni, hogy én ezt akarom...
Felénk volt pár ilyen eset.
Egy testvérpár egy közön barátnőn osztozott, de azt hogy melyikkel bújuk ágyba, nem tudom hogy beszélték meg.
Még a módszerváltás környékén volt egy család, ahol apuka kiment külföldre dolgozni, míg a kamaszodó fiú nem tudott mit kezdeni a hormonokkal, és anyukát el kezdte ápolni.
Először nem is sejtette az apja, de egy évre rá borult a bili, az egész környéken hatalmas ordibálás volt, majd az anyát válaszút elé állították, hogy akkor most kivel.
Nem tudom mi lett a vége, mert egyből elköltöztek a környékről ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!