Van itt olyan, aki házasságban él, de nincs a párjával szexuális kapcsolata?
Mármint szexuális?
Amúgy van ilyen, csak nyilván szeretőt tart egyik-másik fél, ha nem is állandót, de néha biztosan kirúgnak a hámból. Most lehet lepontozni.
Amúgy meg az ilyen házasságok általában még azért nem szűntek meg, mert a "gyerek". Ami sosem magyarázat, de mindegy.
Szóval igen, van ilyen, csak már nem nagyon lehet házasságnak nevezni, hanem inkább együttélésnek.
hagyjátok már, elég hogy egy ember leírta, hogy hogyan kell, már tudja :D
amúgy sztem nem működhet egy ilyen kapcsolat, egy idő után nem tisztelik egymást, nem lesz meg a vonzerő. esetleg neked ilyen?
hogy itt vannae-e, nem tudom, de vannak akik úgynevezett: szűzházasságban élnek - vagyis nagy szeretetben, együttérzésben de kexmentesen. Csak a utódnemzésre van számukra. Ilyenek pl. a Krisna-tudat csoport -akik nálunk is vannak. Itt olvashatsz róluk. A létszemléletük szerint a nemi élet még jobban beleköti a tudatot a testbe- és ez egyfajta rabság.
Nem mukodik.Mi 8honapig eltunk igy,ugy tekintettem ra mint lakotarsra,nem vonzott egyaltalan,nem olelkeztunk es folyamatosan not a feszultseg,vegul mar mindenen osszekaptunk amit azelott eszre sem vettunk(miert ide tetted mert ott a helye?)szoval egymasba kotottunk bele.
Lelultunk megbeszeltuk,helyrehoztuk.Azota minden jo,heti egy alkalom es nincs feszko nincs veszekedes,van mellete olelkezes es ujra egy par vagyunk.
Múltkor itt valakit azért röhögtek ki, h a sex szót nem igy irják magyarul helyesen, most meg engem, m azt akartam irni, h szekszuális kapcsolat...én már nem értem.
De, különben, örülök, h tudok igy is irni, pedig nem is vagyok magyar állampolgár.
Azért, köszönöm a rendes válaszokat, ja és a helyesirási oktatást. Ám, ezt is lehetne normálisan.
"Amúgy van ilyen, csak nyilván szeretőt tart egyik-másik fél, ha nem is állandót, de néha biztosan kirúgnak a hámból. Most lehet lepontozni. "
Nem pontozlak le, csak elmondom, hogy nálunk sem működik a dolog, és még egyszer sem léptem félre... Eleinte nagyon rossz volt, hogy a férjem nem közelít felém, akkor volt olyan gondolatom, hogy na én bizony megcsalom, de egy idő után elmúlt a vágy. Lehet, hogy ha egyszer majd jön valaki, aki újra fellobbantja a tüzet, nem fogom kihagyni, de ez már 5 éve így működik.
,,A ksz-nek ejtett x-et általában meghagyjuk: expressz, oxigén, szexuális, taxi, textil, fix stb., s csak egy-egy kivételes esetben írunk helyette ksz-et: bokszol stb. – A gz ejtésű x-et többnyire átírjuk: egzakt, egzotikus, egzisztencia stb., s csak néha tartjuk meg: exegézis, exogámia stb. (Vö. 209.),,
Oké, megtanultam...
Most már inkább a kérdésemre válaszoljatok. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!