Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki házasságban...

Van itt olyan, aki házasságban él, de nincs a párjával szexuális kapcsolata?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogyan működhet egy ilyen házasság.
2011. jún. 27. 09:21
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

Átlagos férfi, sokaknak szép, de van akinek nem.

Szakitásunk után voltak csajok akik próbálkoztak Nála, tudom. De, Ő rám várt... ezt a haverjaitól tudom.

2011. jún. 27. 10:47
 42/55 A kérdező kommentje:

ma 10:43

Nem tudom. Kivétel lenne, ha ez így történne.

2011. jún. 27. 10:49
 43/55 A kérdező kommentje:
Megölelgetnélek, ha most itt lennél, a bíztató szavaid miatt, kivált akkor, ha ez igy is alakulna.:)
2011. jún. 27. 10:51
 44/55 anonim ***** válasza:
Én voltam így évekig. Nem elsősorban emiatt, de elváltunk. Amikor megszűnt köztünk a szex, akkor már megromlott a kapcsolatunk más okok miatt. És bizony én is azok táborát erősítem, aki nem csalta meg a párját, amíg nem volt szex és nem azért, mert elhízott és öreg voltam, hanem mert számomra ez nem járható út. Ez évekig tartott. A volt férjem sem csalt meg, ebben ugyan nem lehetek 100%-ban bizonyos, de 99%-ban bizonyos vagyok. Miután elköltöztem tőle, azután kezdtem csak ismerkedni és utána találtam meg a jelenlegi férjemet.
2011. jún. 27. 11:52
 45/55 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem vonz, akkor gyerek is bajosan lesz. Amúgy házasság után már jobban nyeregben érezheti magát és ha esetleg benned előtörnek a szexuális energiák, nagy veszekedéseknek nézhetsz elébe. Ha valamilyen csoda folytán lennének gyerekek (szex nélkül hogyan?), akkor ezt ők fogják a legjobban megszívni.
2011. jún. 27. 11:58
 46/55 anonim ***** válasza:

Egyébként működhet így házasság, DE csakis bizonyos kor felett, amikor már a hormonszint is hanyatlásnak indult mindkét félnél és amúgy sem kívánnák a szexet - nem csak a házastárssal, senkivel.

De ez sem törvényszerű, mert sokan még 50-60-70 évesen is igénylik.

2011. jún. 27. 11:59
 47/55 anonim ***** válasza:
Most hogy a kérdésedre válaszoljak, nem tudom meddig lehet ezt csinálni, mert minden ember más és mindenkinek mások az igényei. Magadban kell, hogy eldöntsd, hogy bírod-e vagy inkább nyitott lapokkal játszanátok, tehát neked is és esetleg neki is lenne idővel szexuális kapcsolata mással. De mi vonzhat téged akkor valakiben, annyira, hogy hozzá akarsz menni feleségül? Mert a vágy az alap, ami a kezdetekkor megvan. Ha ez nincs meg, akkor az csak egy barát, de én baráthoz soha nem akartam hozzámenni feleségül. Ha ezt azért teszed, mert ő jó ember és akikkel eddig találkoztál, azokban csalódtál, akkor ne tedd, mert a házassághoz szerelem, szeretet, vágy kell, ha ezek nincsenek, akkor az nem házasság és nem kapcsolat.
2011. jún. 27. 12:00
 48/55 A kérdező kommentje:
:(
2011. jún. 27. 12:09
 49/55 anonim ***** válasza:
Ne menj hozza egy barathoz!!!Mert ez nem szerelem csak baratsag,elcseszed mindketotok eletet,ha lessz gyerek az oveket is.
2011. jún. 27. 12:50
 50/55 anonim válasza:
A sexuális élet szükséges a jó házassághoz. A férjemmel 2 éve élünk együtt, nálunk van, mikor 2 hónap is elmúlik szeretkezés nélkül, attól függetlenül jól megvagyunk, de azért érezni lehet a ,,feszültséget''. Én személy szerint úgy gondolom, hogy egy bizonyos időt ki lehet bírni szeretkezés nélkül, de azért egy idő után már szükséges. Pozdrav. :)
2011. jún. 28. 01:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!