Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki házasságban...

Van itt olyan, aki házasságban él, de nincs a párjával szexuális kapcsolata?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogyan működhet egy ilyen házasság.
2011. jún. 27. 09:21
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

Köszi.:)

Nem tudom meddig fogom bírni, vagy hogyan...de hozzá fogok menni. Majd lesz valahogy.

2011. jún. 28. 11:08
 52/55 anonim válasza:
Mindenesetre sok sikert és boldogságot kívánok. :)
2011. jún. 28. 22:16
 53/55 anonim ***** válasza:

Nem tudom meddig fogom bírni, vagy hogyan...de hozzá fogok menni. Majd lesz valahogy.

Jó, épp most teszed tönkre két ember életét, de hajrá... MÉg hozzá sem mentél, de már nem vagy biztos a hűségedben... Ez azért nagyon szánalmas.

2011. jún. 29. 10:24
 54/55 A kérdező kommentje:

,,Nem tudom meddig fogom bírni, vagy hogyan...de hozzá fogok menni. Majd lesz valahogy.

Jó, épp most teszed tönkre két ember életét, de hajrá... MÉg hozzá sem mentél, de már nem vagy biztos a hűségedben... Ez azért nagyon szánalmas.,,

:)... Tönkreteszem az életét, miért??? Tudja, h nem akarok Vele lefeküdni, azt mondta, h Ő igy is nagyon boldog velem és engem akar.

Hűséggel kapcsolatban...honnan szeded, h a megcsalásra gondoltam? Lehet, majd társulok ehhez a ,csapathoz,, amit az egyik válaszoló irt, v hasonlók.;)

2011. jún. 29. 18:38
 55/55 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:16

Köszi.:)

2011. jún. 29. 18:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!