Hogyan kellene viselkedni egy olyan 30 éves férfinek, akinek nincs kapcsolata, és még a szüleinél él? Hogyan kellene teljenek a napjai?
Ha van munkája:
reggel elmegy dolgozni,délután-este hazamegy,kiveszi a hűtőből a kaját és elkészíti magának(kivéve,ha a szülei főznek napközben és marad belőle,avagy főznek rá!)
este csinál amit csinál.-ha vannak barátai néha elmegy velük ide-oda.
segít a szüleinek a ház körül,bevásárol nekik/helyettük stb.
tesz félre pénzt, hogy majd ha lesz kapcsolata,tudjon elköltözni a párjával
vagy el van kényelmesedve és majd a szüleihez költözteti a leendő párját is.
Nem feltétlenül kell elítélni az ilyesmit.
Inkább akkor állnék negatívan egy ilyen férfihoz,ha pl még életében nem lett volna kapcsolata nőkkel.
Érdekes kérdés. Talán minden nap el kellene menned dolgozni.
Este, ha hazaérsz lezuhanyzol, megvacsorázol, esetleg elmész a haverokkal dumálni, iszogatni.
Találhatnál egy megfelelő sportot magadnak, amit szeretsz csinálni és azt hetente többször űzhetnéd. Folytassam-e? Igaz, ami igaz, hogy én nő vagyok ☺
Nem látok benne kivetnivalót, ha támogatja is a szülei és segít a ház körül, stb.
Sajnos öcsém 25 évesen otthon rohad, valag pénzt keres, de ül rajta, nem ad bele a rezsijükbe, semmit nem segít, sem a ház körül, sem semmiben, elvárja, hogy kiszolgálják, na az már az erősen "sggfej lúzer" kategória.
Hozzátenném, hogy a mai viszonyok közt a 30 éves csak srác.
30 éve még természetes volt hogy 18 évesen megházasodnak és potyognak a gyerekek, az érés is hamarabb ment. Ami a búzát az ocsútól megkülönbözteti, hogy megy és keresgél és pattog és ugrál és mindenütt segít és készül a jövőre, vagy tévé-net-kocsma az élete.
Nézd, én három éve váltam el. A Bank vitte a közös lakásunk, választhattam a szülök és az albérlet között. Választottam a szüleimet, a nagy családi házal.
Ha önálló vagy, akkor semmi gond azzal, ha szüleidnél laksz, nem mindenkinek tolták a segge alá a lakást. Aki ez alapján ítél meg, mint embert, az elég korlátozott gondolkodásra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!