Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az a normális, hogy a feleség főz, mos, takarít a férj pedig egy rántottát nem tud elkészíteni egyedül, vagy mosni magára?
Jövőhéten el kell utaznom az ország másik felébe egy temetésre. Busszal megyek, tehát 2 napig nem leszek itthon.
A férjem már most bepánikolt, hogy addig ki fog főzni, mi lesz a takarítással és a mosással?
Megkérdeztem anyósomat, miért nem tanult meg a pici fia főzni, gondoskodni magáról?
Anyósom azt mondta, mert a nő dolga, hogy ellássa a férfit! Milyen hülye felfogás ez?!
Ohh ez a kamu kérdés.
Biztos 2 napos hiány miatt a férjed a mosással meg a takarítással van.
Hol éltek, disznóólban, h két naponta kell?
Egy szóval sem mondtam, hogy 2 naponta kell takarítani.
Bárcsak kamu lenne, akkor még élne az illető, akinek a temetésére megyek! :(
Tanítsd meg használni a mosógépet, nem olyan nagy munka, be tudja ő is rakni a ruhákat, meg ki tud teregetni. Takarítani biztos tud, csak nem akar.
A főzés meg tényleg olyan, hogy vannak emberek, akiknek valami bődületesen nincs hozzá érzékük, még az alap dolgokhoz sem. Még nőt is ismerek ilyet, de a férjem is képes egy bundás kenyeret is elrontani. Úgyhogy én is, ha nem vagyok itthon egy-két napig, akkor főzök neki egy nagyobb adag kaját, amivel elvan. Viszont ő elmosogat, feltakarít, meg minden egyebet megcsinál a főzésen kívül, ha kell.
"Te miért nem tanítottad meg rá?"
Ez komoly???
Mert sok ember fejében az van, hogy a férj hozza a pénzt a nö meg ellátja a háztartást.
Ez addig rendben is van, amíg a feleség háztartásbeli. Attól kezdve, hogy ö is napi 8 órában dolgozik, a házamunkát is kettejüknek kell(ene) végezni.
Egyszerüen elmégy, a férjed meg vagy éhen hal (ami elég valószínültlen), vagy feltalálja magát. A jövöben meg tisztáznám vele, hogy nemcsak neked kell ezt elvégezni és heti váltásban neki is kellene csinálnia.
Sajnos sok helyen ez a normális.
Mi is úgy költöztünk össze,hogy párom szerint ez a normális.
Én megtanítottam neki,most már szó nélkül megcsinál bármit,és nem hal éhen a mocsokban ha nem vagyok vele pár napig.
Amit most tehetsz: mosnia nem kell,felsepregetni fel tud,spegettit leirod neki hogy kell,ha elcseszi,max eszik két napig vajas kenyeret.
Eszembe sem jutott, hogy nem tud főzni. Mindig én érek haza korábban, és nekiállok főzni.
Besegít, ha itthon van..zöldséget pucol, húst összevág stb.
Mosogatni tud :)
A mosógépet is 100x látta, hogy kell használni... (belerakod a ruhákat, bele a mosógélt és az öblítőt, és megnyomsz 2 gombot - egyik a bekapcsoló gomb, másik indítja a programot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!