Az normális, hogy a húgom 18 évesen nem mer egyedül elaludni?
Amióta látta "Stephen King: Az" című filmet, azóta velem vagy a nővéremmel alszik.
20/F
Szerintem gáz. Az normális, hogy megijedt, de hogy nem mer egyedül aludni, az gáz.
Ha még legalább betörőktől félne, de hogy Stephen King-es hülyeségektől... szerintem ez nem jó.
te egy nagyon jófej bátty vagy! :)
kicsit jobban ráparázott, mint mások, de nem kell aggódnod, nincs szüksége pszichológusra, egy idő után magától el fog múlni nála
Én 22 vagyok, de nem vagyok képes ijesztő filmek után egyedül lenni!
Régebben a férjemmel és a barátokkal kaptár maratont tartottunk, és én féltem bemenni a szemétledobóba, mert hogy ott fog felmászni a zombi. De vagy egy hónapig!
Viccesen hangzik, de komolyan rettegtem.
Úgy nyugodtam meg, hogy elképzeltem, hogy a zombi milyen fejet vág, mikor a pelenkás kukát ürítem... XD
Mond neki, hogy még ő is! XD
Nem vagyok szexista, de a nők egy kicsit érzékenyebben reagálnak a gyerekek halálára, mint a férfiak.
Ami engem kikészített:
Kör 1-2
Kedvencek temetője (nem bírtam megnézni. Gonosz kisgyerek...áááh)
Játékbaba (?. Tudod Chucky)
Alien Vs. Predator 2-ben mikor a kisgyerekből jön ki. Meg a terhes nőből!
Egy nőnek ellentétes üzenet a gonosz gyerek. Ha pedig gyerek az áldozat, a jó öreg anyai ösztön védelmezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!