Az normális, hogy a húgom 18 évesen nem mer egyedül elaludni?
Amióta látta "Stephen King: Az" című filmet, azóta velem vagy a nővéremmel alszik.
20/F
A nyávogós hercegnő típusok a gyengéim és az életkora is tökéletes. Nekem pedig kötélből vannak az idegeim, tudnám szeretni a húgod, de nagyon! Viszont megértem, ha inkább te alszol vele szívesebben. :)
F/29
Érdekes, mert a Stephen King filmek nem is olyan horrorisztikusak, inkább elgondolkoztatóak és misztikusak,na mindegy...Végül is, mindenki mástól fél.Pontosabban, mindenki fél valamitől,tehát ez normális dolog, csak kicsit jobban kéne uralkodni magán.
Emlékszem, egyszer velem is volt hasonló, miután volt egy riport a tv-ben valami nagyon kegyetlen bűnözővel, csak beszélgetés volt, de engem annyira megrázott, hogy egész éjjel szinte éreztem annak a bűnözőnek a jelenlétét, mintha ott állna a közelemben és a hideg futkosott rajtam, de nem bújtam be más mellé az ágyba.Ekkor én már jóval 20 év felett voltam.Engem az ijesztő valós történetek tudnak néha kiborítani nagyon, meg a balesetek,emberi tragédiák. Filmek miatt nem szoktam félni sosem.
Látod, van, aki számára a híradó rosszabb lehet, mint egy horrorfilm :)
Nem normális. És ha egy felnőtt nőt otthon még mindig kislányként kezeltek, nem csoda, hoigy egy elkényeztetett kis nyarvinka lett, akit senki nem képes eltűrni.
Mondd meg neki, hogy aludjon egyedül. Még a nővérével csak-csak elmegy a dolog, de egy fiú-lány FELNŐTT testvérpár összebújva... blehh. Betegees és perverz akárhogy is.
Ha nem úgy kezelitek, mint egy 4 évest, lassan el fog jutni leglaább egy 10 éves szintjére. Amúgy meg lehet, hogy nem ártana elvinni orvoshoz. Persze, vannak ijedős emberek, 1-2 napig oké, hogy utána fél, meg rosszul érzi magát - mellesleg aki ilyen, az ne nézzen horrort. Na de ha már ilyen régóta fennáll (állítólag) a dolog, az már messze nem normális. Azért egy 18 éves ennyi idő alatt már felfogja, hogy nem valóságos, és inkább a baltás gyilkostól kellene félni, aki a szomszéd városban garázdálkodott múltkor. :D
Tudja ,hogy nem valóságos de azt mondja ,hogy van benne valami félelem azóta.
Igen, tényleg elkényeztettük őt, ő a "kicsi" a családban.
Most miért kell engem itt kibeszélni? XD
Na, csak érjél haza.
ha ez valamennyire megnyugtat, a 28 éves nővérem látta pár hónapja az Ördögűzés Emily Rose üdvéért c. filmet és utána 2 éjszakán keresztül velem aludt xD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!