Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy a húgom 18...

Az normális, hogy a húgom 18 évesen nem mer egyedül elaludni?

Figyelt kérdés

Amióta látta "Stephen King: Az" című filmet, azóta velem vagy a nővéremmel alszik.

20/F

2011. nov. 23. 01:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%

A nyávogós hercegnő típusok a gyengéim és az életkora is tökéletes. Nekem pedig kötélből vannak az idegeim, tudnám szeretni a húgod, de nagyon! Viszont megértem, ha inkább te alszol vele szívesebben. :)

F/29

2011. nov. 23. 08:50
 22/30 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert a Stephen King filmek nem is olyan horrorisztikusak, inkább elgondolkoztatóak és misztikusak,na mindegy...Végül is, mindenki mástól fél.Pontosabban, mindenki fél valamitől,tehát ez normális dolog, csak kicsit jobban kéne uralkodni magán.

Emlékszem, egyszer velem is volt hasonló, miután volt egy riport a tv-ben valami nagyon kegyetlen bűnözővel, csak beszélgetés volt, de engem annyira megrázott, hogy egész éjjel szinte éreztem annak a bűnözőnek a jelenlétét, mintha ott állna a közelemben és a hideg futkosott rajtam, de nem bújtam be más mellé az ágyba.Ekkor én már jóval 20 év felett voltam.Engem az ijesztő valós történetek tudnak néha kiborítani nagyon, meg a balesetek,emberi tragédiák. Filmek miatt nem szoktam félni sosem.

Látod, van, aki számára a híradó rosszabb lehet, mint egy horrorfilm :)

2011. nov. 23. 09:15
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez volt az első horror, amit látott? Vagy az első, ami megijesztette?
2011. nov. 23. 09:33
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán nézek horror filmet,mert utána félek este elaludni,pedig 30 éves vagyok.Kb. másfél éve megnéztem a tükrök cimű filmet,utána napokig nem mertem belenézni a tükörbe.Van aki felnőtt korában is fél az ilyen filmektől,bár olyan soha nem volt,hogy ne mertem volna egyedül elaludni.Mondd meg neki,hogy ne nézze ezeket a sz@rokat, túl sok értelmük úgy sincs,főleg akkor,ha még fél is tőlük az ember.
2011. nov. 23. 10:36
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem normális. És ha egy felnőtt nőt otthon még mindig kislányként kezeltek, nem csoda, hoigy egy elkényeztetett kis nyarvinka lett, akit senki nem képes eltűrni.

Mondd meg neki, hogy aludjon egyedül. Még a nővérével csak-csak elmegy a dolog, de egy fiú-lány FELNŐTT testvérpár összebújva... blehh. Betegees és perverz akárhogy is.

Ha nem úgy kezelitek, mint egy 4 évest, lassan el fog jutni leglaább egy 10 éves szintjére. Amúgy meg lehet, hogy nem ártana elvinni orvoshoz. Persze, vannak ijedős emberek, 1-2 napig oké, hogy utána fél, meg rosszul érzi magát - mellesleg aki ilyen, az ne nézzen horrort. Na de ha már ilyen régóta fennáll (állítólag) a dolog, az már messze nem normális. Azért egy 18 éves ennyi idő alatt már felfogja, hogy nem valóságos, és inkább a baltás gyilkostól kellene félni, aki a szomszéd városban garázdálkodott múltkor. :D

2011. nov. 23. 10:54
 26/30 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabadnak ilyen filmeket nézni. Totál roncsolják az idegeket, még azoknál is akik élvezik. Sajnos ide jutottunk, hogy csak az ilyen mély, negatív ingerek adnak már valami érzést odabent, valami izgalmat. Én sem bírnék ilyen film után aludni, nem is nézek ilyet. Próbáld megértetni a húgoddal, hogy tanuljon az esetből, és ne nézzen többet ilyet. Amúgy meg lehet hogy pszichológus is segíthet.
2011. nov. 23. 11:30
 27/30 A kérdező kommentje:

Tudja ,hogy nem valóságos de azt mondja ,hogy van benne valami félelem azóta.

Igen, tényleg elkényeztettük őt, ő a "kicsi" a családban.

2011. nov. 23. 13:30
 28/30 anonim válasza:
100%

Most miért kell engem itt kibeszélni? XD

Na, csak érjél haza.

2011. nov. 23. 20:39
 29/30 anonim ***** válasza:
:D
2011. nov. 23. 23:58
 30/30 anonim ***** válasza:

ha ez valamennyire megnyugtat, a 28 éves nővérem látta pár hónapja az Ördögűzés Emily Rose üdvéért c. filmet és utána 2 éjszakán keresztül velem aludt xD

16/L

2014. máj. 3. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!