Az normális, hogy a húgom 18 évesen nem mer egyedül elaludni?
Amióta látta "Stephen King: Az" című filmet, azóta velem vagy a nővéremmel alszik.
20/F
Amúgy elolvastam miről szól. Nem fogom megnézni.
De elmondhatod neki, hogy a bohóc gyerekeket bánt, de ő már nem az így őt nem bánthatja.
*
ennyire
Vannak érzékeny idegzetű emberek, de nem beteg, Miért gondolják, hogy idegorvoshoz kellene mennie? Egyet biztosan megtanult, hogy ilyen rémségeket nem szabad neki megnézni.
Egy kutya sokat segíthet. Ha ott alszik a szobában, lassan majd kiheveri. Én sose tudtam megérteni azokat, akik szeretnek vérfürdőket, rémfilmeket nézni. Én még sima akció filmek nézésénél is kimegyek a szobából, amikor már tudom, hogy valakit meg fognak ölni.Vagy valakit kínozni. Nehogy elolvastasd vele!!!!!!!!!!!Milyen érzéketlenek vagytok, hogy az ilyen mocskot képesek vagytok végig nézni. Brrrrrrrrrr
"Most már annyit enyhült a helyzet ,hogy csak fekszik mellettem de az első napokban szorosan át kellett ölelni."
Azért ez kicsit már durva, végtére is egyiken se vagytok már hatévesek, akkor még elfogadható, ha összebújva alszanak el a testvérek...na de 18-20 évesen...
A kutyát nem ajánlanám, véleményem szerint nem lakásba való.
Mondd neki, h le tudnád győzni a bohócot, mert bátor vagy és mindenki aki bátor, képes erre! Azon kívül azt se felejtsd megemlíteni, h ez csak kitaláció, és ilyen nem létezik. Lassan pedig szoktasd le arról, h veled aludjon...szerintem ilyen korban nem egészséges már ez az állapot!
F/29
Kedves 14. válaszoló, azért az érzéketlenség nagyon, de nagyon messze áll attól, hogy ki milyen filmeket szeret nézni... ennyi erővel te egy túlérzékeny anyámasszony katonája vagy, aki egy kitalált történetet nem tud végignézni, mert lesz benne egy eljátszott gyilkosság... a helyzet ennél sokkal árnyaltabb.
Én gond nélkül végig tudok nézni bármilyen filmet, ahol ember bánt embert. Ez a valóság, az emberek kegyetlen teremtmények. Ahol valami más bánt embert, az már félelmetesebb számomra, mivel az ismeretlentől való félelem mindig nagyobb. Ahol viszont ember bánt állatot, na ezt nem bírom végignézni.
Kedvenc sorozatom a Gyilkos elmék többek között, sógornőm meg fél tőle, nem szereti, mert nagyon beleéli magát. Különbözők vagyunk. Ettől még senki nem lesz érzéketlen.
Kérdező, elnézést az offért, csak kicsit zavart, hogy a kedves válaszoló ok nélkül érzéketlennek nevez bárkit is, akit nem ismer, csupán abból, hogy mit tud/szeret megnézni...
Szerintem is el fog felejteni, de azért beszélj vele még erről, mert túlságosan erős a reakciója. Ne nézzen ilyeneket, ha nem bírja. Én Stephen Kinget alapból nem szeretem, tehát nem láttam a filmet sem, nem tudom, mennyire durva. Én is bele szoktam élni magam a történetbe, épp ezért félelmetesebb az, ahol egy ismeretlen gonosz erő munkálkodik, nem egy idegbeteg ember. A csupán öldöklésről szóló véres ökörségeket nem szeretem, mivel semmi értelmük, a lélektani thrillereket, vagy bűnügyi filmeket viszont igen. Én sem nézem meg azt, ami nem nekem való. Tegyen ő is így ezentúl :)
*
nyávogós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!