Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házaséletünkkel van probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házaséletünkkel van probléma, tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Én, a nő 33 éves vagyok, ő 37. Nyolc éve együtt, 2 éve házasságban, gyerek nincs.

A problémánk kb egy éve kezdődött, mikor a férjem felvetette, hogy szeretné kipróbálni az anális szexet. Tekintve, hogy nekem már a múltból volt negatív tapasztalatom és nem is vágyom rá, elutasítottam. Azóta azonban újra meg újra előjön a témával, sajnos sikerült többször össze is vesznünk emiatt.

Ő egy nagyon jó ember egyébként, maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ez a dolog úgy érzem, hogy aláássa a kapcsolatunk.

A hétvégén volt erről egy komoly beszélgetésünk, melynek során mindketten őszintén elmondtuk amit gondolunk. Elmondta, hogy nagyon akarja, hogy "őrületesen" hajtja őt a kíváncsiság. Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!)

Végül megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha kipróbálná mással, csak egyszer, hogy megtapasztalja milyen.

Az arckifejezésemből láthatta, hogy mit érzek ennek kapcsán, mert rögtön mondta, hogy ez hülyeség, meg hogy nem lenne rá képes..

No de bennem egy világ dőlt össze gyakorlatilag! :(

Azóta csomóban van a gyomrom, néha erőlködnöm kell, hogy a könnyeimet visszafogjam. Nem ettem azóta, csak pár falatot, tehát k*rvára ki vagyok akadva!

Tegnap beszéltünk erről megint, ismét azt mondta, hogy nem akarja mással kipróbálni, hogy nem lenne rá képes.

Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte. Tehát elhiszem, hogy nagyon akarja.

De ilyen hülyeséget, komolyan, hát nem hiszem el, hogy ilyen dologból vannak problémáink. Hirtelen úgy érzem, hogy nem is ismerem a férjem :(

A hosszas bevezető (köszönöm, hogy elolvastad) után tehát a kérdésem, hogy most mit csináljak? vagy mit gondoljak?

Nők és férfiak véleménye is érdekel, tök tanácstalan vagyok. És hát ez nem is egy olyan probléma, amit az ember könnyen megoszt a barátaival/családjával.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 19. 13:44
 71/93 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én is egyszer próbáltam ki,de soha többet... nekem kellemetlen volt maga az érzés,h ott van bennem hátul...

Volt párom is nagyon akarta volna,de nem engedtem neki,mikor már nyagatott vele mondtam oké,de akkor én felnyúlok neki,na erre megkaptam,h fúj milyen már,mert én nő vagyok és az más,mondtam,h nem más,nehez de elfogadta.3.5 évig voltunk együtt.

A mostani páromnál ugyen ez a szitu, bár vele még csak pár hónapja vagyunk együtt.Neki is ezt mondtam,ha én is ő is,persze,h nem tetszik neki :) Lassan ő is leszekik a kéredősködésről.....

Bár akkor lettem volna bajban,ha azt mondják oké :D

Fura,h nállatok még ennyi idő után se fogja fel,h nem....Bár ha ilyen kitartóan szeretné,én lehet azt csinálnám,h évfordulon vagy valami jeles napkor megengedném neki,tuti hálás lenne érte.

2014. febr. 21. 13:29
 72/93 anonim ***** válasza:

71: én is mondtam a pasimnak jöhet hátulról, ha aztán majd én is neki... persze, erre az volt, hogy uhh inkább, annyira nem is akarja

ha a kérdés az lenne, hogy a nő akarja a pasit egy dildoval, mert ő is engedi...vajon milyen válaszok jönnenek?

2014. febr. 21. 13:33
 73/93 anonim ***** válasza:

67!

Azért lenne gyökér a férjem, mert van olyan dolog a szexben, ami neki nem jön be? :D Szerintem mindenkinek van..........amúgy.

Max én lehetnék a gyökér, ha ezt nem tudnám neki tolerálni!

2014. febr. 21. 13:53
 74/93 A kérdező kommentje:

Szia!

Évfordulón, vagy valami jeles napon megengednéd neki azután, hogy felvetette, kipróbálná mással, ha velem nem lehet? Tedd a szívedre a kezed bssszus és úgy mondd, hogy te odatolnád neki ezután a feneked!

Ez annyira k*vara megalázó.. (mármint nem maga az aktus, hanem hogy félremenne emiatt)

2014. febr. 21. 13:55
 75/93 anonim ***** válasza:

banyek arról meg is feletkeztem,bocsi... :(

hát így nem az biztos....

Ismerve magam én azt csinálnám,h mikor este aludni készülünk

szánalmas hangnemben mondanám,neki itt vagyok dugjmeg,de telőm ne várj semmit,és semmit mondó arcal feküdnék mint egy fadarab....Na ha ezek után is csak azon járna az agya,h NEKI jó legyen tuti elhajtanám a francba és csinálja mással.De jó esetben lehet felfogná a dolgokat.

2014. febr. 21. 14:12
 76/93 A kérdező kommentje:

Számomra nem kérdés, hogy az elutasítás marad. Tehát én nem akarom és kész.

Meg érted, nem is arról van szó, hogy engem szeretne ilyen formán nagyon megkapni, hanem hogy valakit.

Meg egyáltalán hogy gondolta?! Hogy majd megkér egy ismerőst, hogy te hallod, figyeljmár... vagy egy hivatásost?

És mit beszélt a kolleganővel?

Csak azt nem tudom, hogy hogyan tovább.. Ezután hinni abban, hogy nem fog félrelépni, pfff...

Meg ha még nem is fog. De akar :(

No de most majd a hétvégén beszélünk az biztos mert lassan egy hete görcsbe vannak a zsigereim és több száz kérdés is megfogalmazódott bennem.

Nem győzöm köszönni, de megint köszi a válaszokat! Hihetetlen sokat segítetek és sokkal könnyebbnek érzem magam így, mintha az egészet magamban tartanám!

2014. febr. 21. 14:22
 77/93 anonim ***** válasza:

De most azon mit csodálkozol hogy idáig fajult a dolog? Hogy felvetette mi lenne mással? Te tetted ilyenné ezt a helyzetet az elutasításoddal, a meg nem próbálással.

És ő nem úgy kezdte, hogy nem veled akarja kipróbálni, és nem is egyszer kérte.

Sajnos nem látod a hatalmas fádtól az erdőt, és csak azt hajtogatod a te fenekedbe nem megy be semmi. Hát tényleg ennyire nem látod a lényeget?

2014. febr. 21. 17:25
 78/93 anonim ***** válasza:

Ja utáljuk a kérdezőt, mert nem engedi.

Gratula a sok értelmesnek!

A férje tudta, hogy neki negatív tapasztalati voltak és nem fog belemenni, akkor ő miért nem fogja fel?

Én mondanám: menjél dugjál seggbe nyugodtan akit akarsz, aztán a csomagja szépen az ajtó előtt várná. Ha ezért elhagy, akkor nem szeret.

2014. febr. 21. 17:27
 79/93 anonim ***** válasza:

"Ismerve magam én azt csinálnám,h mikor este aludni készülünk

szánalmas hangnemben mondanám,neki itt vagyok dugjmeg,de telőm ne várj semmit,és semmit mondó arcal feküdnék mint egy fadarab...."

:D ha berakná minden előjáték nélkül, szárazon a se..ggedbe a f..szát, nem hiszem hogy semmit mondó arccal feküdnél, mint egy fadarab! :)

2014. febr. 21. 17:41
 80/93 anonim ***** válasza:
Nem érted, nem az a probléma, hogy nem engedi, hanem hogy meg sem próbálja. Merev elutasítás, ez a megoldás, bravó. Jó problémakezelés
2014. febr. 21. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!