Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házaséletünkkel van probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házaséletünkkel van probléma, tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Én, a nő 33 éves vagyok, ő 37. Nyolc éve együtt, 2 éve házasságban, gyerek nincs.

A problémánk kb egy éve kezdődött, mikor a férjem felvetette, hogy szeretné kipróbálni az anális szexet. Tekintve, hogy nekem már a múltból volt negatív tapasztalatom és nem is vágyom rá, elutasítottam. Azóta azonban újra meg újra előjön a témával, sajnos sikerült többször össze is vesznünk emiatt.

Ő egy nagyon jó ember egyébként, maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ez a dolog úgy érzem, hogy aláássa a kapcsolatunk.

A hétvégén volt erről egy komoly beszélgetésünk, melynek során mindketten őszintén elmondtuk amit gondolunk. Elmondta, hogy nagyon akarja, hogy "őrületesen" hajtja őt a kíváncsiság. Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!)

Végül megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha kipróbálná mással, csak egyszer, hogy megtapasztalja milyen.

Az arckifejezésemből láthatta, hogy mit érzek ennek kapcsán, mert rögtön mondta, hogy ez hülyeség, meg hogy nem lenne rá képes..

No de bennem egy világ dőlt össze gyakorlatilag! :(

Azóta csomóban van a gyomrom, néha erőlködnöm kell, hogy a könnyeimet visszafogjam. Nem ettem azóta, csak pár falatot, tehát k*rvára ki vagyok akadva!

Tegnap beszéltünk erről megint, ismét azt mondta, hogy nem akarja mással kipróbálni, hogy nem lenne rá képes.

Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte. Tehát elhiszem, hogy nagyon akarja.

De ilyen hülyeséget, komolyan, hát nem hiszem el, hogy ilyen dologból vannak problémáink. Hirtelen úgy érzem, hogy nem is ismerem a férjem :(

A hosszas bevezető (köszönöm, hogy elolvastad) után tehát a kérdésem, hogy most mit csináljak? vagy mit gondoljak?

Nők és férfiak véleménye is érdekel, tök tanácstalan vagyok. És hát ez nem is egy olyan probléma, amit az ember könnyen megoszt a barátaival/családjával.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 19. 13:44
 41/93 Andizsuzsi ***** válasza:
25%

A kollégákkal kibeszélés tényleg gáz. De azt azért ne mondd, hogy ha valaki a 20-as éveiben nem próbált ki valamit, akkor arra a harmincas éveiben már ne is vágyjon. Sőt. 50 évesen is lehet új dolgokat kipróbálni. Kérdező azt írta: "Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte"

Honnan fityfenéből tudhatta volna, ha addig nem került szóba?

2014. febr. 19. 15:54
 42/93 anonim ***** válasza:
88%
Én nem mondtam, hogy nem lehet kipróbálni dolgokat. De ha valakivel több évig járok meg összeházasodunk akkor azért tudom hogy mi az amit nem próbálna ki.
2014. febr. 19. 16:00
 43/93 Andizsuzsi ***** válasza:
70%
Hát ő ezek szerint nem tudta. Vagy gondolta, pont ezért nem merte eddig felhozni. Ez van. De ezt mi úgysem tudjuk megoldani.
2014. febr. 19. 16:06
 44/93 anonim ***** válasza:
100%

ANDIZSUZSI:

Nem azon akadt ki a kérdező, hogy a férje századszor is erőltette volna az anált, hanem azon a kérdésen, hogy akkor kipróbálja mással. Tehát a férj szerint tök normális dolog lenne seggberakni egy idegen nőt, neki ehhez joga van, mert a felesége nem engedi. Na EZEN akadt ki szerencsétlen asszony.

2014. febr. 19. 16:07
 45/93 anonim ***** válasza:
40%

miért csak Andizsuzsi ért meg egy férfiagyat?

dehogy akar mást seggberakni, egyszerűen adunak használta amit mondott, de amikor kimondta már meg is bánta ... egy férfi nem taktikus, mindent kimond amiről úgy gondolja, hogy fordított esetben hatásos lenne

2014. febr. 19. 16:09
 46/93 anonim ***** válasza:
100%

mindegy a méret análszexnél??? Ezt mégis hogy gondolta az egyik kedves válaszoló??

Én egy régi exemmel imádtam, 2-3 hetente csináltuk. A jelenlegi párommal elsírtam magam, annyira fájt..

2014. febr. 19. 16:14
 47/93 anonim ***** válasza:
93%
A szexuális szokások, vágyak olyan dolgok, amiket nem lehet befolyásolni és nem lehet úgy hozzáállni, hogy na jó a kedvéért belemegyek. A szex mindkét fél öröméről szól, nem az egyikéről. Az análszexnél pedig különösen fontos, hogy a nő is kívánja, izgassa minimum kíváncsi legyen, enélkül ugyanis az agy egyből blokkolni fog mindenféle próbálkozást, az egész kínszenvedés lesz. A helyedben még egyszer leülnék a férjemmel beszélgetni, és nyomatékosítanám, hogy engem nem izgat a szexuális együttlét ezen formája, és legyen szíves tiszteletben tartani, vagy ha nem megy, akkor keressen magának análimádó hölgyet.
2014. febr. 19. 16:25
 48/93 sippara ***** válasza:
95%

"egy férfi nem taktikus, mindent kimond amiről úgy gondolja, hogy fordított esetben hatásos lenne"

Ezt hívják úgy, hogy próbál taktikus lenni, csak hülye, mint a segg. Mi az, hogy kimondogatok dolgokat, aztán ha nem jön be, akkor hajajajajajaj nem is úgy gondoltam? :D :D

2014. febr. 19. 16:31
 49/93 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, nem tudom, hogy mit tennék. Az én férjem is felvetette, egyszer neki is álltunk, hogy csúnyán mondjam, de amint fájni kezdett, amihez nem kellett sok, leállítottam. Azóta nem is próbáltuk. Ő is mondta, hogy érdekli, de nem erőlteti. Én valószínűleg nem mennék bele.
2014. febr. 19. 16:42
 50/93 anonim ***** válasza:
39%
Eléggé kilógok a válaszolók közül, nekem nincs gondom ezzel a dologgal egyébként, de ha a másik fél nagyon szeretne kipróbálni valami ilyen jellegű dolgot, amit én nagyon nem, akkor megmondanám neki h menjen el egy hivatásoshoz és próbálja ki. Nem azért, hogy leteszteljem (mint az egyik válaszoló írta) Az is igaz, hogy én érdekesen állok a szexuális kérdésekhez :D
2014. febr. 19. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!