Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságunk válságban!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságunk válságban!?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időszakban sokat veszekedtünk a férjemmel, én pedig olyan ember vagyok aki kimondja akkor és ott ha valami bántja, férjem pedig hajlamos a szőnyeg alá söpörni vagy ép akkor elmondani amikor én előhozom a problémákat. Tegnap oda fajult a dolog, hogy azt mondta nem tudja, hogyan tovább, már nem bírja. Tudom és érzem, hogy szeret és fontos vagyok neki, de most nem tudja mi legyen velünk. Nem akarom elveszíteni, minden porcikámmal szeretem, ő a mindenem.

Mit csináljak ahhoz, hogy változzon a dolog és boldogok legyünk újra, talán még jobban, mint előtte voltunk?? Hogy bizonyítsam be neki, hogy nekünk együtt kell lennünk? Mert tudom, hogy kölcsönösen szeretjük egymást, nem dobhatjuk el ezt a kapcsolatot ami annyira szép volt, mert csak szenvednénk egymás hiányától. Az pedig csak a tetőfoka a dolognak, hogy alig vagyunk együtt, sokat dolgozik, alig van itthon 7 napból 6 dolgozik és lelkileg, fizikailag is túl van hajszolva!

2013. dec. 20. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Köszönjük a sok információt, így könnyű tanácsot adni
2013. dec. 20. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ünnepek alatt pihenjetek, biztos, hogy neki is csak erre van szüksége. Neked meg nem kell sokat tenned, CSAK FOGD BE A SZÁDAT! URALKODJ MAGADON!CSITT!!!!

Egy ilyen fáradt férfinek ez egy gyötrelem, hogy mi nők, ontjuk, amit érzünk, picit adj neki nyugalmat!

Minden rendben lesz. És ha még nem kértél bocsánatot, kérj természetesen, alázd meg magad. (még ha nem is te vagy a fő hibás, akkor is, most a kapcsolat megmentése fontosabb, mint az igazságod).Majd valóban, hagyd békén, legalább január 1-ig, ne dumálj be neki.

Aztán meg kérdés, miért veszekedtek? Mik a problémák?

2013. dec. 20. 13:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban amiatt, hogy alig vagyunk együtt. Hiányzik, már nem bírom, hogy heti 1 alkalmat vagyunk csak együtt. Nem találok munkát és emiatt is már lelkileg kivagyok, hogy ennyire szerencsétlen vagyok.
2013. dec. 20. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Ja szóval sok az időd, unatkozol, az a szerencsétlen meg hazaesik, te meg nekiugrasz.
2013. dec. 20. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg hagyd békén!Találj magadnak valamilyen elfoglaltságot és ha este hazaér,ne zúdítsd rá minden nyűgödet,mert attól csak feszültség lesz.Hagyd élni,ő is megérdemli a pihenést és inkább kényeztesd mikor hazaér.
2013. dec. 20. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

*Az pedig csak a tetőfoka a dolognak, hogy alig vagyunk együtt, sokat dolgozik, alig van itthon 7 napból 6 dolgozik és lelkileg, fizikailag is túl van hajszolva!

Akkor átküldöm hozzád a páromat egy hétre, aki ugyan dolgozgat, de az ideje nagy részét a haverokkal tölti és emiatt nem vagyunk együtt.

Miért nem lehet megbecsülni azt, ami van? Jobb lenne, ha a kocsmában ülne?

2013. dec. 20. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hagyd élni,nem kell mindennel letámadni.Amikor aránylag nyugodt és pihent,akkor szépen,kedves,normális hangnemben ülj le vele,és mondd el neki,hogy nézd,szívem,engem ez és ez bánt,ne haragudj,de szeretnék ezen változtatni.Nagyon szeretlek,nem szeretnélek elveszíteni,fontos vagy nekem!

Miután mindez elhangzott,hagyd békén kicsit,hadd eméssze a dolgokat.Próbálj kicsit lazulni,járj a kedvében,melegedjetek össze.

2013. dec. 20. 17:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azon vagyok, hogy helyre hozzak mindent! De annyira félek, hogy elveszíthetem, hogy érzem belebetegedek. Egész nap csak sírok, ma csak reggel ettem, az ételt sem kívánom, a sok sírástól fáj a gyomrom, hányingerem van.

Azt mondta fél, hogy kárt tesz magában.

2013. dec. 20. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogyan alakultak a dolgaid, remelem jol. Szerintem ne sirdogalassal toltsd az idodet. Mert ha haza esik faradtan nem egy lelki roncsra van szuksege. Mindenki azert szeret hazaerni mert ott boldog lehet. Tehat ha nincs munkad, ne onsajnalkozz, hanem fogd fel parterapias lehetosegnek. Igy van idod, h suss neki valami finomat, fozz egy jo vacsit, kicsit csinositgasd az otthonotokat. Elvezd,h csak arra fokuszalhatsz, h ot boldogan vard, atoleld, beszelgess vwle,aztan osszebujva elalszotok. Ilyen legkorben orom lesz neki veled tolteni minden percet. Kepzeld azt, h egy klasszikus 60- as evekbeli amerikai tiptop feleseg vagy:) jo moka lesz, ha allast talalsz ugy is rohanas lesz az eleted:)
2014. márc. 31. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!