Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig várjunk? Mit tegyünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjunk? Mit tegyünk a házasságunk megmentésért?

Figyelt kérdés

A férjemmel mindössze 2! hónapja vagyunk házasok. 3 és fél éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nagyon elhidegültünk egymástól. Nem tudom megérteni mi történt ezalatt a 2 hónap alatt amiért idáig jutottunk... 1 éve kezdett bele a saját cégébe. Ami úgy néz ki megbukott... Nyáron jött el a nagyon jó munkahelyéről a cég érdekében. Mostanra feléltünk minden tartalékot. Új munkát keres (pontosabban én, mert ő halogatta volna még). Már volt 1 állásinterjún (ma megy mégegyszer), és emiatt ő borzasztóan feszült ideges. Nagyon bízott a cégben, az sem jött össze. Szóval rengeteget stresszel. Ami már egészségügyi problémákat is okozott. Konkrétan havonta 2x szexelünk... Ami nekem borzasztóan kevés. Nem balhézok miatta, mert úgy érzem már nem tehet erről.. De nem látom a kiutat. Minden naposak a veszekedések. Ma azt mondta hogy 10es skálán már csak 6osként szeret. Minden nap beszélgetünk, szerinte nekem több hibám van, és miattam jutottunk ide. De szeretnénk megmenteni a házasságunkat, de nem tudom mit tehetnénk... Ő folyamatosan a múltbéli sérelmeit hozza fel. Úgy érzem ha lenne munkája, egyenesbe tudnánk jönni. De addig 38x kinyírjuk egymást. Mit tegyek hogy átvészeljük ezt az időszakot?

Bocsi a regényért :(

2013. nov. 11. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
miért házasodtatok össze? ez nekem magas.
2013. nov. 11. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Türelem, türelem, türelem...

És megoldás keresés, nem egymás hibáztatása!

Ne a múltba tekintsetek, hanem előre!

És mielőbbi munka!

2013. nov. 11. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Türelem, ross5 napjai vannak, mellette kell lenned!
2013. nov. 11. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:

ingyenesen kaphat bárki házassági tanácsadást - párkapcsolati tanácsadást. a lakhelyed szerintit meg kellene keresned (SZTK, CSALÁDSEGÍTŐ SZOLGÁLAT, HÁZIORVOS elméletileg tudja, hová fordulj) és oda el kéne menni, mert ott moderáltan lehet szakértők előtt megbeszélni a problémákat.

sajnos mi nők hiába vagyunk emocionálisak, érzelmekről beszélünk, intenzíven megéljük és felismerjük a problémákat, a férfiak zömét más fából faragták, ők nem mindig alkalmasak a beszélgetésre.

mondhatni rájuk jobban hatnak a körülmények, de nem filozofálnak, elmélkednek annyit az érzelmeken.

amúgy meg ezt a dolgot, lehet, az idő oldja meg inkább.

--------------

amúgy meg ne kámpicsorodj el, jaa, hogy 10-es skálán 6-osan szeret? millió férfi van, aki 10-es skálán 11-esen szeret, ha ilyen undi, majd keresel egy 11-est :) :)

persze csak ha nem változik a dolog, és ő nem hajlandó változtatni, vagy párterápiára elmenni, netán még beszélgetni se róla.

nehogy elhervadjál egy kapcsolatba, egy nőnek virágzania kell. a felek legjobban úgy állnak egymáshoz, ha az egyik fontos céljuk az, a másikat boldoggá tegyék! :)

2013. nov. 11. 11:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem bánt hogy 6osként szeret. Ez naponta változik. Èn 7esként szeretem. Amikor minden rendben volt, 23asként szeretett a 10es skálán. :) ezt szeretnénk újra elérni.
2013. nov. 11. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy nehéz ez az időszak. Az én férjem most van új munkahelyen, nagyon feszült a "beszokási időszak" alatt, és esténként egy kerek mondatot nem képes kinyögni. Engem is zavar, hogy "elbunkult", de ez majd változik, addig ezt is elviseljük.

Az nem oké, hogy téged hibáztat, mert nem te tehetsz róla, hogy otthagyta a cégét és befuccsolt a vállalkozása.

Most feszült az interjúk miatt, de azt mondod, ha kapna munkát, rendbe jönnének a dolgok. Akkor türelem. Ha bántani akarjátok egymást, jusson az eszetekbe, mennyire fontosak vagytok egymásnak, és a múlt helyett koncentráljatok a jövőre.

2013. nov. 11. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj ide, a 6-os, meg a 7-es között nem sok a különbség. A házasság meg nem habos torta, hanem életszövetség. Most fogadtátok meg, hogy kitartotok egymás mellett jóban, rosszban és hogy el nem hagyod semmiféle bajában. Nem volt ez olyan rég! Mi lesz később, ha az első próbatételnél feladjátok? Tudod, mennyi lesz még? Különben is: ami nem öl meg, az megerősít. Tessék megbeszélni!
2013. nov. 11. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem akarjuk feladni. Csak nem tudom hogy kezdjünk neki a helyrehozáshoz. Azon kívül hogy beszélünk, mert azzal nem jutunk előrèbb.
2013. nov. 11. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!