Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon szeretem a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a férjemet, de a házasságunk szinte teljesen szexmentes. Meddig mehet ez így?

Figyelt kérdés

Kb 4 éve van így. Merevedési gondok. Soha nem csaltam meg és nem is fogom. Nagyon szeretem, de már nem bírom ezt a helyzetet.

Volt már orvosnál, kapott valami gyógyszert, cseppeket, nem használt. Próbált Viagrát, Kamagrát, az beválik, de rosszul van tőle, fáj a feje, felmegy a vérnyomása, nem szeretem ha beszedi, féltem.

Már teljesen tanácstalan vagyok.

Én 28, Ő 34

2013. júl. 22. 14:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
És mi áll a probléma hátterében? Úgy értem, hogy valakinek csak úgy nincsenek merevedési panaszai. Van valami alap betegség, ez csak az egyik tünet, azt is kezelik ami ezt okozza?
2013. júl. 22. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Húúú....Nem egyszerű a dolog.Az orvos csak mondott valamit, hogy mitől van ez.Szervi baj, vagy lelki. Neki sem lehet könnyű, sőt.... Csak azt tudom mondani, hogy próbálkozni kell gyógymóddal, vagy valamilyen terápiával, mert Te is azt írod, hogy már nem bírod ezt a helyzetet.
2013. júl. 22. 14:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Keressen fel másik orvost,mondjon el neki mindent, hátha elküldik egy alapos kivizsgálásra, hisz ilyen fiatalon nem kellene még "előjönnie".

Egyik ismerősömnek pajzsmirígy gondok voltak és az miatt nem működött a dolog.

2013. júl. 22. 14:58
 4/16 A kérdező kommentje:

Igazából nem mondtak semmi konkrétat, csak kapott valami gyógyszert, de nem vállt be. Persze egy csomó pénzt elkértek. Lehet az lenne a megodlás, hogy elmenjen egy másik orvoshoz.

Amúgy szerintem inkább lelki háttere van a dolognak, mert ha csak pettingelünk, vagy orálisan működik, bár nem izgul fel olyan könnyen, mint egy átlag ember, de működik. Ahogy közösülésre kerülne a sor, egyből gond van.

Pedig nem erőltettem, nem sürgettem, nem vontam felelősségre, türelmes voltam az eleje óta. De kezd elfogyni a türelmem.

2013. júl. 22. 15:02
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Bár én nő vagyok, de amikor egyáltalán nem ment a szex, a hátam közepére sem kívántam, akkor az orvos szabályosan megtiltotta egy bizonyos időszakra a szexet. Na ez aztán használt. Soha jobban nem kívántam, mint akkor.
2013. júl. 22. 15:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Először is keressetek egy rendes orvost és vizsgáltassa ki magát teljesen.. lehet, hogy hormonális betegsége van, vagy valami más.. Ha tényleg semmilyen szervi baja nincs, akkor keressetek egy jó pszichológust. Ne aggódj, nem hiszem, hogy ez az állapot örökké fog tartani, de akkor valamit tennie is kéne az egészségéért, soha nem szabad elfogadni azt, hogy az orvos csak úgy felír pár gyógyszert, annak ellenére, hogy nem tudja, mi a valódi baj, mert később komoly következményei is lehetnek.
2013. júl. 22. 15:11
 7/16 anonim ***** válasza:
9%
Próbáljátok ki valami teljesen extrém, vagy szokatlan helyen. Te irányítsd. van ahol ez a dolog bejön.
2013. júl. 22. 15:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha az előjáték során és orálisan van eredmény, csak aktusnál nem, akkor inkább szexuál-pszichológust kéne felkeresni.
2013. júl. 22. 15:13
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Hát, legtöbb esetben lelki a dolog. Ezek az extrém körülmények meg hasonlók, azt hiszitek lányok, hogy egy fax olyan, hogy ráfújnak és feláll? nem olyan egyszerű. nem történt valami azokban az időkben vele véletlen?
2013. júl. 22. 15:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Végülis, akkor szervi baj nincs, hiszen van merevedés... én a helyetekben felkeresnék egy pszihológust is.
2013. júl. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!