Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a férjemet, de a házasságunk szinte teljesen szexmentes. Meddig mehet ez így?
Kb 4 éve van így. Merevedési gondok. Soha nem csaltam meg és nem is fogom. Nagyon szeretem, de már nem bírom ezt a helyzetet.
Volt már orvosnál, kapott valami gyógyszert, cseppeket, nem használt. Próbált Viagrát, Kamagrát, az beválik, de rosszul van tőle, fáj a feje, felmegy a vérnyomása, nem szeretem ha beszedi, féltem.
Már teljesen tanácstalan vagyok.
Én 28, Ő 34
10-st osztom. Én mindenféle orvosi mizéri helyett elsőnek önkielégítést végeztettem volna vele. Ha tud és feláll, nincs szervi gond.
Pszichológus segít majd. (Viszont baromi nehéz egy jót találni.)
A Kamargát aligha orvos tanácsolta, de mindegy.
ha szervileg nem tudnak semmi hasznosat mondani, és te is úgy látod, hogy inkáb az aktustól megy el a kedv, akkor én is inkább valami szexuálpszichológust mondanék.
Nem jó helyzet, de az legalább bíztató, hogy nem vonogatja a vállát, mint sok hasonló helyzetű s**fej.
Van reggeli merevedés, bár nem mindig 100%os az sem.
AMúgy nem mondtam, hogy a Kamagrát orvos írta fel. Valami más gyógyszert meg cseppeket adott orvos, ami nem használt. Nem tudom mi volt a neve.
"Nagyon szeretem, de már nem bírom ezt a helyzetet. Soha nem csaltam meg és nem is fogom"
Jó, ez a múlt. Milyen lesz a jövő így? …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!