Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házaséletünkkel van probléma, tudnátok tanácsot adni?
Én, a nő 33 éves vagyok, ő 37. Nyolc éve együtt, 2 éve házasságban, gyerek nincs.
A problémánk kb egy éve kezdődött, mikor a férjem felvetette, hogy szeretné kipróbálni az anális szexet. Tekintve, hogy nekem már a múltból volt negatív tapasztalatom és nem is vágyom rá, elutasítottam. Azóta azonban újra meg újra előjön a témával, sajnos sikerült többször össze is vesznünk emiatt.
Ő egy nagyon jó ember egyébként, maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ez a dolog úgy érzem, hogy aláássa a kapcsolatunk.
A hétvégén volt erről egy komoly beszélgetésünk, melynek során mindketten őszintén elmondtuk amit gondolunk. Elmondta, hogy nagyon akarja, hogy "őrületesen" hajtja őt a kíváncsiság. Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!)
Végül megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha kipróbálná mással, csak egyszer, hogy megtapasztalja milyen.
Az arckifejezésemből láthatta, hogy mit érzek ennek kapcsán, mert rögtön mondta, hogy ez hülyeség, meg hogy nem lenne rá képes..
No de bennem egy világ dőlt össze gyakorlatilag! :(
Azóta csomóban van a gyomrom, néha erőlködnöm kell, hogy a könnyeimet visszafogjam. Nem ettem azóta, csak pár falatot, tehát k*rvára ki vagyok akadva!
Tegnap beszéltünk erről megint, ismét azt mondta, hogy nem akarja mással kipróbálni, hogy nem lenne rá képes.
Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte. Tehát elhiszem, hogy nagyon akarja.
De ilyen hülyeséget, komolyan, hát nem hiszem el, hogy ilyen dologból vannak problémáink. Hirtelen úgy érzem, hogy nem is ismerem a férjem :(
A hosszas bevezető (köszönöm, hogy elolvastad) után tehát a kérdésem, hogy most mit csináljak? vagy mit gondoljak?
Nők és férfiak véleménye is érdekel, tök tanácstalan vagyok. És hát ez nem is egy olyan probléma, amit az ember könnyen megoszt a barátaival/családjával.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszi szépen a válaszokat!
Igen, tisztában vagyok én is azzal, hogy nem tartható fent egy hosszú kapcsolatban a kezdeti vonzalom, ez többek közt az általatok is említett hormonszinttel van összefüggésben.
Nem hanyagolom el magam, bár én az a praktikus típus vagyok inkább, tehát nem sminkelek vagy ilyesmi, de azért figyelek magamra, na. Meg prűd se vagyok, tehát hogy vannak olyan ruhadarabjaim amiket csak hálószobán belül viselek, meg mondjuk annak sem örülnék, ha anyukám az éjjeliszekrénybe keresne papírzsebkendőt, ha értitek mire gondolok..
Andizsuzsi, én nem hiszem, hogy mártírként viselkednék.Csak tudod nagyon kiakadtam emiatt most a napokban. És olyan tanácstalannak éreztem magam. Beszéltünk már erről a témáról egyébként évekkel ezelőtt is, de sose tűnt úgy, hogy érdekli.
Engem már önmagában az végtelenül felháborít, hogy a kolleganőjével beszélt erről. (Egyébként azt nem kérdeztem meg, hogy miről is beszéltek pontosan, most nyilván gondolkodom ezen is.. :S)
Én egyébként így nyolc év ismeretség után azt mondanám, hogy komolyan gondolta a kérdését, hogy akkor mással. Nem taktikázott. Sajnos.
Lehet már írták,de még egy dolgot fontolóra kell venned!
Ha hagyod magad és megteszed neki fennáll a lehetősége,hogy annyira fogja élvezni a dolgot,hogy máskor és többször is akarni fogja! És akkor ha nem engedsz akkor már tuti el fog menni máshoz!
Másfelől meg ha nem fogja annyira élvezni akkor azon fog kattogni az agya,hogy miattad nem élvezte,a te hozzáállásod miatt és mással hátha jobb lenne! Na akkor meg ezért fog félremenni!
Ergo ha egyszer hagyod magad akkor készülj fel rá,hogy eztán majd többször is hagyni kell!
Meg prűd se vagyok, tehát hogy vannak olyan ruhadarabjaim amiket csak hálószobán belül viselek, meg mondjuk annak sem örülnék, ha anyukám az éjjeliszekrénybe keresne papírzsebkendőt, ha értitek mire gondolok..
névtelenül nem mered ideírni, hogy anyám vibrátort találna a fiókomban... akkor, á, dehogy vagy prűd, kicsit se...
Én szinte pontosan ugyanilyen helyzetben megtettem. Ugyan őt nem a kíváncsiság hajtotta, mert csinálta már korábban. Azt mondta, nagyon szereti és szívesen csinálná velem is, de megérti, ha nem akarom. Én nem akartam, mert nagyon rossz tapasztalatom volt a dologgal korábban. De többször szóba került és láttam rajta, hogy tényleg nagyon szeretné. Úgyhogy végül belementem.
Nem bántam meg! Érdekes módon a korábbi partnerem mérete jóval kisebb volt, mégis eszméletlenül fájt (szó szerint, ugyanis elájultam a fájdalomtól, utána pedig napokig szenvedtem még), vele viszont jó volt. Nem az első, de a második próbálkozásra. Most már ott tartunk, hogy néha kimondottan én akarom csinálni, pedig ez elképzelhetetlennek tűnt korábban.
Innen nézve ha nem erőszakoskodik, akkor szerintem nem feltétlenül lenne hülyeség belemenni. Ha szeret és törődik veled, akkor ha látja, hogy nem élvezed, úgyse lesz neki se jó, és utána nem fogja erőltetni. De benne van a pakliban az is, hogy esetleg megszereted a dolgot. Ez teljesen partnerfüggő.
Egyébként több olyan dolog volt még nálunk, amire elsőre egyszerűen nemet mondtam. Aztán végül mégis belementem, csak azért, hogy a kedvére tegyek. És a legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy én is élvezem! Mindig érdemes adni a dolgoknak egy új esélyt!
Egyszer, egyetlen egyszer belemennék, (reménykednék hogy a kíváncsisága kielégűl és többé nem zaklatna ezzel...
amúgy tök megértelek, én is nő, feleség , anya vagyok,...régen nekem is volt erre példa, de kb 2 szer mert nekem bmira rossz volt, és soha nem akarnám ezt újra, de a férjemnek ha nagyon akarná egyszer engednék ha ennyire vágyik rá...
mellesleg tök megértem hogy milyen rosszul esett hogy kibeszéli ezt a kollégájának, kolléga nőjének, és tök megértem hogy összetörtél mert azt mondta mi lenne ha ezt kipróbálná mással :SS
Minen esetre egyszeri alkalmat fogszorítva kibír az ember és hátha utána rájön hogy jobb oda rakni ahol annak a helye van!
De lehet, 57-es, csak senki ne csodálkozzon ha megcsalják, csak mert mereven ragaszkodik az elutasításhoz.
Kiváncsi lennék, hány nő írna a gyakorikerdesekre, ha a férje 8 év alatt egyszer sem akarná a szájával kényeztetni.
Azért azt látni kell, hogy nem arra kérte, illetve nem azon fantáziál, hogy 4 nővel egyszerre pisi-kaki szexeljen miközben egy férfipajtása hátulról tolja.
utolsó...
Nem szexrabszolgák vagyunk...hanem egymás TÁRSAI! Szerintem az az ALAP egy kapcsolatban, hogy TISZTELJÜK annyira egymást, hogy nem erőltetünk semmit sem a másikra! És mindezt úgy, hogy nem kezdünk bele gyerekes durciba, hisztibe...hogy ha nem, hát akkor majd jól félremegyek, mert annyira kíváncsi vagyok... Szánalmasak az ilyen debil felfogású egyedek. Mindegy, hogy férfi vagy nő az illető. Nem hiszem, hogy 2 épelméjű, normális...egymást szerető, tisztelő, becsülő felnőtt ember nem tudja tolerálni és tiszteletben tartani egymás határait.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!