Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házaséletünkkel van probléma, tudnátok tanácsot adni?
Én, a nő 33 éves vagyok, ő 37. Nyolc éve együtt, 2 éve házasságban, gyerek nincs.
A problémánk kb egy éve kezdődött, mikor a férjem felvetette, hogy szeretné kipróbálni az anális szexet. Tekintve, hogy nekem már a múltból volt negatív tapasztalatom és nem is vágyom rá, elutasítottam. Azóta azonban újra meg újra előjön a témával, sajnos sikerült többször össze is vesznünk emiatt.
Ő egy nagyon jó ember egyébként, maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ez a dolog úgy érzem, hogy aláássa a kapcsolatunk.
A hétvégén volt erről egy komoly beszélgetésünk, melynek során mindketten őszintén elmondtuk amit gondolunk. Elmondta, hogy nagyon akarja, hogy "őrületesen" hajtja őt a kíváncsiság. Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!)
Végül megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha kipróbálná mással, csak egyszer, hogy megtapasztalja milyen.
Az arckifejezésemből láthatta, hogy mit érzek ennek kapcsán, mert rögtön mondta, hogy ez hülyeség, meg hogy nem lenne rá képes..
No de bennem egy világ dőlt össze gyakorlatilag! :(
Azóta csomóban van a gyomrom, néha erőlködnöm kell, hogy a könnyeimet visszafogjam. Nem ettem azóta, csak pár falatot, tehát k*rvára ki vagyok akadva!
Tegnap beszéltünk erről megint, ismét azt mondta, hogy nem akarja mással kipróbálni, hogy nem lenne rá képes.
Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte. Tehát elhiszem, hogy nagyon akarja.
De ilyen hülyeséget, komolyan, hát nem hiszem el, hogy ilyen dologból vannak problémáink. Hirtelen úgy érzem, hogy nem is ismerem a férjem :(
A hosszas bevezető (köszönöm, hogy elolvastad) után tehát a kérdésem, hogy most mit csináljak? vagy mit gondoljak?
Nők és férfiak véleménye is érdekel, tök tanácstalan vagyok. És hát ez nem is egy olyan probléma, amit az ember könnyen megoszt a barátaival/családjával.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Leírom, mit gondolok. Nőként, feleségként.
Ha szereted ezt a férfit IGAZÁN, és szeretnéd rendbe tenni a házasságotokat, akkor egy próbát megérne ez a fajta együttlét. Mert a férjedet meglátásom szerint csak ez hajtja, hát kapja meg, amit akar. EGYSZER!
Reg rossz ha ilyen felvetult benne,hogy massal kiprobalni...
Helyedbe ezek utan nyitott szemmel jarnek.
A férjed őszinteségéből arra következtetek, hogy igenis jó, meghitt kapcsolat van köztetek.
Azonban ő vágyik valamire, amit veled szeretne megélni, te viszont nem akarod megadni neki. Ennek ellenére nem erőszakoskodott, hogy már csak azért is, hanem felvetette, ha veled nem lehet, mert nem engeded, akkor mit szólnál hozzá, ha egyszer mással.
Szóval szerintem inkább érdeklődött mint zsarolt.
Tapasztalatból írom. Ha valaki ügyesen csinálja, akkor nincs benne semmi megalázó, és rossz érzés sem. Akkor van baj, ha állat módjára közelít a férfi. Akkor viszont le kell állítani.
Némi segítség azért ehhez kell, mint gumi /anélkül szerintem nem túl higiénikus/ valamint sikosító.
Ha már így próbáltad és rossz volt, akkor is tegyél egy újabb kísérletet, ha nem akarod, hogy a férjed máshol élje ki a vágyait. Ha megpróbálod, ő is látni fogja hogy fontos az amit szeretne és nem megy félre akkor se ha nem jön össze.
Nem egyszerü.Nekünk ugyan ez volt a próbléma.
Szerintem 3 dolgot tehetsz ,vagy megpróbálod vele ,és ha látja ,hogy neked ez kellemetlen akkor nem hoza szóba többet,és nem próbálkozik.
vagy pedig beleegyezel lazán és kezébe nyomsz pénzt ,hogy keresen erre egy hívatásost: Bármenyire is rossz érzés lesz neked abból amit erre lép tudni fogod ,hogy mi a helyzet veletek.
Ezt azért írom mert én ezt megtettem a férjemmel nem ment el . Az én férjem annyira sokkot kapot ,hogy azóta szóba sem hozza. Igaz nálunk ő nem mondta egy szóval sem ,hogy elmenne máshoz.
a másik ez durvább kerestek olyat aki ezt bevállaja és hármasban lesztek.
a durvább része ,ha te megengeded neki akkor ,mond azt neki ,hogy te is szeretnéd kipróbálni rajta . Erre is tuti sokkot kap az én férjemnél ez is bejött.
Egyébként szeritem akkor jó a szex ha mindkét fél élvezi amit csinál,és egyik sincs kényszeritve arra amit nem akar.
36/N
"Nem ettem azóta, csak pár falatot, " - akkor a kakival nem lesz gond :)
na jó, viccen kívül: én férfi vagyok, és anno a feleségem mondta szeretkezés közben, hogy próbáljuk ki (még csak nem is beszéltünk róla előtte) ... kipróbáltuk, jó volt, ő is nagyot élvezett ... aztán mikor legközelebb én akartam, akkor mondta, hogy most ne ... aztán azóta volt már, hogy többször előfordult, volt amikor élvezet, volt amikor nem
biztos nem mentem volna máshoz, hogy kipróbáljam, de szerintem megengedhetnéd neki, attól még nem halsz bele ... jó, tudom most már nem magával az aktussal van problémád, hanem az ő reakciójával, de ezt tedd félre, a férfiak sokszor elég meggondolatlanul reagálnak dolgokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!