Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házaséletünkkel van probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házaséletünkkel van probléma, tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Én, a nő 33 éves vagyok, ő 37. Nyolc éve együtt, 2 éve házasságban, gyerek nincs.

A problémánk kb egy éve kezdődött, mikor a férjem felvetette, hogy szeretné kipróbálni az anális szexet. Tekintve, hogy nekem már a múltból volt negatív tapasztalatom és nem is vágyom rá, elutasítottam. Azóta azonban újra meg újra előjön a témával, sajnos sikerült többször össze is vesznünk emiatt.

Ő egy nagyon jó ember egyébként, maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ez a dolog úgy érzem, hogy aláássa a kapcsolatunk.

A hétvégén volt erről egy komoly beszélgetésünk, melynek során mindketten őszintén elmondtuk amit gondolunk. Elmondta, hogy nagyon akarja, hogy "őrületesen" hajtja őt a kíváncsiság. Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!)

Végül megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha kipróbálná mással, csak egyszer, hogy megtapasztalja milyen.

Az arckifejezésemből láthatta, hogy mit érzek ennek kapcsán, mert rögtön mondta, hogy ez hülyeség, meg hogy nem lenne rá képes..

No de bennem egy világ dőlt össze gyakorlatilag! :(

Azóta csomóban van a gyomrom, néha erőlködnöm kell, hogy a könnyeimet visszafogjam. Nem ettem azóta, csak pár falatot, tehát k*rvára ki vagyok akadva!

Tegnap beszéltünk erről megint, ismét azt mondta, hogy nem akarja mással kipróbálni, hogy nem lenne rá képes.

Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte. Tehát elhiszem, hogy nagyon akarja.

De ilyen hülyeséget, komolyan, hát nem hiszem el, hogy ilyen dologból vannak problémáink. Hirtelen úgy érzem, hogy nem is ismerem a férjem :(

A hosszas bevezető (köszönöm, hogy elolvastad) után tehát a kérdésem, hogy most mit csináljak? vagy mit gondoljak?

Nők és férfiak véleménye is érdekel, tök tanácstalan vagyok. És hát ez nem is egy olyan probléma, amit az ember könnyen megoszt a barátaival/családjával.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 19. 13:44
 11/93 anonim ***** válasza:
68%

"nagyon akarja, hogy "őrületesen" hajtja őt a kíváncsiság. Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!)

Végül megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha kipróbálná mással, csak egyszer, hogy megtapasztalja milyen."

Tehát vagy megengeded te, vagy megteszi mással, mondjuk a kis kolléganőjével... Ha neked ez nem zsarolás, akkor nem tudom mi az. Nesze neked, szerető férj, működő házasság. Itt már rég nem arról van szó, hogy melyik lyukba akar befurakodni, ez hatalmi harc.

2014. febr. 19. 14:06
 12/93 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is volt neatív kapcsolatom és a férjem (akkor még csak a barátom volt) nagyon szerette volna kipróbálni.

Rengeteget beszélgettünk, ahol ő beszélt a vágyairól én meg a félelmeimről. Abba maradtunk, hogy próbálkozzunk együtt. Szépen lassan, óvatosan, úgy, hogy én diktálom a szabályokat.

A sexuális életünkben nem rendszeres az anális sex, de jelen van.

Szóval én javaslom nektek is. Ami fontos, hogy legyen nálad az irányítás. A férjednek legyen joga a próbálkozáshoz, neked meg a visszautasításhoz.

Egy próbát megér, hogy hátha azzal akit szeretsz nem lesz kellemetlen élmény, sőt talán élvezni is fogod.

2014. febr. 19. 14:06
 13/93 anonim ***** válasza:
93%
Vegyetek egy jókora dildót. Mondd meg, hogy először te azt feldugdosod neki úgy negyedórán át és ha azt látod az arcán, hogy őszintén élvezi, akkor te is megengeded a dolgot.
2014. febr. 19. 14:09
 14/93 anonim ***** válasza:
28%
2-esel értek egyet. Ha annyira szeretné akkor én megtenném érte...mint ahogy meg is tettem :) Rossz élményeid vannak ezzel kapcsolatban? Használjatok síkosítót és csak szééépen,lassan :) Ne feszülj rá nagyon és akár még akár élvezheted is. Ha mással már kipróbáltad, akkor ne tagad meg a férjedtől.
2014. febr. 19. 14:10
 15/93 A kérdező kommentje:

Bocs az előbbiért, csak elég ideggyenge vagyok.

Írtátok, hogy ha szeretem, ha fontos nekem, akkor belemegyek a dologba. Én látom rosszul, mert úgy gondolom, hogy neki kellene megértenie, hogy én nem akarom, ha szeret és ha fontos vagyok neki?

El vagyok képedve azon, hogy olyan javaslatok is érkeznek, hogy fizessem be?! Akik ezt írták, most komolyan komolyan gondolják? Mert én azt gondolom, hogy miután megjáratta valaki másba, belém ne akarja rakni. Nemhogy még bíztassam rá?!

A 9-es válaszolónak is köszönöm a válaszát, és visszaválaszolnék erre a mondatára: "az viszont furcsa, hogy másnak engedted, hogy próbálkozzon, neki viszont az esélyt sem adod meg arra, hogy bebizonyítsa, lehet jó..."

Azért engedtem másnak, mert előtte még nem volt negatív tapasztalatom, ez tényleg furcsa?

2014. febr. 19. 14:11
 16/93 Andizsuzsi ***** válasza:
55%

"Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte."

Arra is lett volna bővel alkalma, hogy kipróbálja valakivel, mégsem tette. Amúgy nem tudok a kérdésedre megoldást, azt neked kell megtalálnod.

2014. febr. 19. 14:11
 17/93 anonim ***** válasza:
85%

Szomorú, hogy ennyi idő alatt sem tudta megérteni...elfogadni, hogy téged a szex ezen fajtája nem érdekel és van képe továbbra is erőltetni a témát...sőt, felhozni azt, hogy akkor mással esetleg kipróbálná... Ez hihetetlen nagy önzőség!

Személy szerint ha az én férjem tenné ezt...nagyon nagyot csalódnék benne...ugyanúgy éreznék, mint te. Mélységesen meg lennék bántva...sőt, valamilyen szinten alázva. Hogy mit tennék? Talán elbeszélgetnék a férjemmel, hogy erről többet még csak hallani sem akarok...ha mégis továbbra is erősködik...vagy netán egy ilyen dolog miatt félremegy...akkor már pakolhatjta is a cuccait. Menjen...de akkor örökre.

2014. febr. 19. 14:14
 18/93 anonim ***** válasza:
52%

"Írtátok, hogy ha szeretem, ha fontos nekem, akkor belemegyek a dologba. Én látom rosszul, mert úgy gondolom, hogy neki kellene megértenie, hogy én nem akarom, ha szeret és ha fontos vagyok neki?"

Szerintem nem látod jól. Mindkettőtöknek figyelembe kell vennie a másikat. Ezért írtam az odafigyelő próbálkozást, hogy legalább te is megpróbálod de ha fáj, kellemetlen leállítod.

2014. febr. 19. 14:14
 19/93 anonim ***** válasza:
91%

Te látod jól!

Akik itt arról papolnak, hogy ha szereted megengeded nekik, el sem tudom képzelni honnan jöttek!

Nonszensz! A szex normális embereknél úgy működik, hogy csak az van, amit MINDKETTEN szeretnének...nem az, amit az egyik!! Ha tiszteli és szereti a párját az ember, akkor ezt gond nélkül MEGÉRTI és ELFOGADJA ,anélkül hogy zsarolásba kezdene...vagy napi/heti/havi/évi szinten újra és újra előhozná ezt a témát................

2014. febr. 19. 14:17
 20/93 anonim ***** válasza:
96%
Ha csak a saját kielégülését keresi és nem foglalkozik a tieddel, akkor tényleg ne hagyd neki. De egyébként ha odafigyel rád és fontos neki az, hogy az együttlétetekkor neked is jó legyen...akkor miért ne próbálnátok ki? Ez is egyfajta kényeztetés, amit ha jól csinálnak akkor jó tud lenni. Sok olyan nőt ismerek, aki szereti ezt a fajta együttlétet.
2014. febr. 19. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!