Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házaséletünkkel van probléma, tudnátok tanácsot adni?
Én, a nő 33 éves vagyok, ő 37. Nyolc éve együtt, 2 éve házasságban, gyerek nincs.
A problémánk kb egy éve kezdődött, mikor a férjem felvetette, hogy szeretné kipróbálni az anális szexet. Tekintve, hogy nekem már a múltból volt negatív tapasztalatom és nem is vágyom rá, elutasítottam. Azóta azonban újra meg újra előjön a témával, sajnos sikerült többször össze is vesznünk emiatt.
Ő egy nagyon jó ember egyébként, maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ez a dolog úgy érzem, hogy aláássa a kapcsolatunk.
A hétvégén volt erről egy komoly beszélgetésünk, melynek során mindketten őszintén elmondtuk amit gondolunk. Elmondta, hogy nagyon akarja, hogy "őrületesen" hajtja őt a kíváncsiság. Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!)
Végül megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha kipróbálná mással, csak egyszer, hogy megtapasztalja milyen.
Az arckifejezésemből láthatta, hogy mit érzek ennek kapcsán, mert rögtön mondta, hogy ez hülyeség, meg hogy nem lenne rá képes..
No de bennem egy világ dőlt össze gyakorlatilag! :(
Azóta csomóban van a gyomrom, néha erőlködnöm kell, hogy a könnyeimet visszafogjam. Nem ettem azóta, csak pár falatot, tehát k*rvára ki vagyok akadva!
Tegnap beszéltünk erről megint, ismét azt mondta, hogy nem akarja mással kipróbálni, hogy nem lenne rá képes.
Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte. Tehát elhiszem, hogy nagyon akarja.
De ilyen hülyeséget, komolyan, hát nem hiszem el, hogy ilyen dologból vannak problémáink. Hirtelen úgy érzem, hogy nem is ismerem a férjem :(
A hosszas bevezető (köszönöm, hogy elolvastad) után tehát a kérdésem, hogy most mit csináljak? vagy mit gondoljak?
Nők és férfiak véleménye is érdekel, tök tanácstalan vagyok. És hát ez nem is egy olyan probléma, amit az ember könnyen megoszt a barátaival/családjával.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kicsit én is hasonló helyzetben vagyok mint te. A különbség hogy nekem nem mondta a férjem , hogy kipróbálja mással, de ettől még gondolhatott rá... Szóval azért mert kimondta mit gondol, én nem vetem meg, de biztos pokoli szarul esne nekem is.
Mi 7 éve vagyunk együtt, és már többször csináltuk az anális izgatás fajtáit, még behatolás nem történt. Tudom hogy marhára izgatja a dolog, és nagyon szeretné, ezért kompromisszumos megoldásban ha épp rá vagyok hangolódva engedem hogy izgasson ott, vagy épp én izgassam magam, amit meg kifejezetten szeret. Nem lehetne nálatok is megoldás, egy hasonló közelítés a témához? Aztán ha végleg nem fog jól esni semmi sem , akkor jegelitek a témát. (Azért lesz olyan hidd el, ami jól fog esni)
Tisztában vagyok vele, és gondolom te is, hogy sok év után messze nem olyan izgató a másik fél, főleg a férfi szempontjából, mint a kapcsolat elején. Azzal nincs semmi baj, hogy keresi az újdonságot, de ha ennyire elzárkózol annak minden fajtájától, akkor lehet tönkre megy emiatt a házasságod. És jöhetnek itt a nagy szavak, hogy szerelem, meg tisztelet, de nyújtsa fel a kezét az a férfi, aki 8 év után nem vágyik a feleségével újításra.
Kérdező!
Azért ne legyél mártír. Te írtad, hogy te annak idején azért próbáltad ki, mert kíváncsi voltál arra, hogy milyen az. Na a férjed pont ezért szeretné kipróbálni. És hát kinél próbálkozzon, ha nem nálad? Megértem én, hogy neked rossz tapasztalásod volt, és emiatt elutasítod, de te meg értsd meg azt, hogy őt ez a kíváncsiság ugyan úgy hajtja, mint téged anno. Ez nem csontváz, csak szimplán a hormonok.
"Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!) "
haha, a kolléganőjét nem megkérdezte, hanem seeeggbe akarja rakni, az meg most húzza a férjed agyát...
rajtad múlik, kit fog segggberakni a férjed, téged vagy a kolléganőt!
javaslatom!
2 üveg bor, síkosító, és te diktálsz!
Én sem szeretem ezt, nekem is rossz tapasztalatom volt, több próbálkozás után azt mondom, NEM. Szerencsére a párom elfogadja, szerinte is gusztustalan, és nem szeretné ő sem.
Viszont a házasság számomra (tudom, őskövület vagyok!) azt jelenti, hogy saját igényeimet a párom igénye mögé helyezem. Vagyis ha a feleségem nem akarja, akkor lemondok róla. Nem pedig az, hogy kipróbálnám valaki mással. Ez megcsalás, és nem fér bele egy hagyományos szemléletű házasságba.
Nem a mérettől függ, hogy jó lesz-e vagy sem! Az számít, hogy mennyire türelmes a másik az előjátékban és mennyire tud rád hangolódni. Ha figyel arra hogy fokozatosan tágítson ki (először kézzel), folyamatosan nedvesen tartva (síkosító) ill. a többi erogén zónáról se feledkezzen meg közben és tudjon folyamatosan izgalmi állapotban tartani. Ebben az esetben élvezni fogod. Az irányítás maximálisan a tied legyen, de át kell tudni magad adni az élménynek (kellő lazaság) akkor hiába nagy a szerszám nem fog fájni.
Nekem is volt rossz élményem ez ügyben, de a fentieket betartva a mostani párommal első próbálkozásra összejött. Persze azóta sem csináltuk, nincs rágörcsölve, hogy csakis oda, csak akkor ha én akarom.
Ha úgy ismered a párodat, hogy képes lenne ezeket betartani, akkor próbáld meg a félelmeidet félre tenni, vagy először engedd csak azt hogy kézzel kényeztessen ott is szex közben, majd ha egyszer úgy érzed tovább léptek.
Andizsuzsi:
Kíváncsiság, kíváncsiság... Igen.
De a férj 37 éves. Gondolom nem a kérdező volt az első kapcsolata. Most jutott eszébe, hogy kíváncsi? A 20-as éveiben hol volt? Munkatáborban? Vannak dolgok amit ha elszalasztasz, akkor buktad. Ilyen az élet.
Az együttlét ezen formája pedig a legkevésbé sem a hormonok kérdése. Butaság.
A feleség kíváncsi volt, most a férj is az, de hát sajnos a kettő nincs összhangban. Nem jöhet minden össze.
Ha én úsztam a korábbi partneremmel a jeges Dunában, mert kíváncsi voltam milyen, de sz@r volt, akkor a jelenlegivel is kell, csak mert ő még nem úszott? Ez hülyeség.
A sok szexuális praktikán meg csak mosolyogni tudok. Vannak akiknél maga a aranytökűatyaúristen sem tudná jól csinálni, mert nem jó nekik. Pont. Na. Mi a frászért kéne ezt mindenkinek élveznie? Ez kötelező?
Vannak emberek akik hidakról ugrálnak le, vagy csalánnak verik magukat, vagy hidakról ugrálnak miközben csalánnal verik magukat teljesen mindegy, de élvezik, csak az a helyzet, hogy nekem semmi közöm az ő preferenciájukhoz. Ezért nyilván nem érdekel, hogy kell szedni hozzá a csalánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!