Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házaséletünkkel van probléma, tudnátok tanácsot adni?
Én, a nő 33 éves vagyok, ő 37. Nyolc éve együtt, 2 éve házasságban, gyerek nincs.
A problémánk kb egy éve kezdődött, mikor a férjem felvetette, hogy szeretné kipróbálni az anális szexet. Tekintve, hogy nekem már a múltból volt negatív tapasztalatom és nem is vágyom rá, elutasítottam. Azóta azonban újra meg újra előjön a témával, sajnos sikerült többször össze is vesznünk emiatt.
Ő egy nagyon jó ember egyébként, maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ez a dolog úgy érzem, hogy aláássa a kapcsolatunk.
A hétvégén volt erről egy komoly beszélgetésünk, melynek során mindketten őszintén elmondtuk amit gondolunk. Elmondta, hogy nagyon akarja, hogy "őrületesen" hajtja őt a kíváncsiság. Bevallotta, hogy beszélt a témáról egy barátjával is, és egy kolléganője (!) véleményét is kikérte! :( (Engem már eleve ez nagyon sért!)
Végül megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha kipróbálná mással, csak egyszer, hogy megtapasztalja milyen.
Az arckifejezésemből láthatta, hogy mit érzek ennek kapcsán, mert rögtön mondta, hogy ez hülyeség, meg hogy nem lenne rá képes..
No de bennem egy világ dőlt össze gyakorlatilag! :(
Azóta csomóban van a gyomrom, néha erőlködnöm kell, hogy a könnyeimet visszafogjam. Nem ettem azóta, csak pár falatot, tehát k*rvára ki vagyok akadva!
Tegnap beszéltünk erről megint, ismét azt mondta, hogy nem akarja mással kipróbálni, hogy nem lenne rá képes.
Én meg azt gondolom, hogy az elmúlt nyolc évben volt alkalma kiismerni annyira, hogy tudta, hogy ki fogok akadni ezen, ő mégis megkérdezte. Tehát elhiszem, hogy nagyon akarja.
De ilyen hülyeséget, komolyan, hát nem hiszem el, hogy ilyen dologból vannak problémáink. Hirtelen úgy érzem, hogy nem is ismerem a férjem :(
A hosszas bevezető (köszönöm, hogy elolvastad) után tehát a kérdésem, hogy most mit csináljak? vagy mit gondoljak?
Nők és férfiak véleménye is érdekel, tök tanácstalan vagyok. És hát ez nem is egy olyan probléma, amit az ember könnyen megoszt a barátaival/családjával.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szexrabszolga...jézusom...hát lehet nem ugyanazt a kérdést olvastuk. Igen, tisztelet meg szerelem meg társ blabla, igen a női agy hárítós kifejezései. El kell fogadni, hogy a férfiember máshogy van összerakva, és a kérdésben szereplő vágy nem ördögazonos.
Szerintem az a hiszti, ha meg se próbáljuk sehogyan sem a dolgot, és lezárjuk hogy nincs és kész.
59: én nem akarom az anált, a párom tudja, elfogadta. Ha neki nagyon kellene, akkor mondanám, hogy akkor szépen elválnak útjaink, neki van olyan, amit én akarom és ő nem. És akkor most mivan? Intelligens emberek vagyunk, meg tudjunk beszélni, elfogadni mit akar a másik a szexben és másban is.
Miért kéne akarkinek akármibe belemennie, amit nem akar és nem érzi magát kényelmesen (nem csak a szexben). De itt csak az megy, ha a nő nem szopik meg nem engedi hogy seggbekurják akkor a férje majd otthagyja. És akit nem nyal ki a férje? Az is lépjen le? Ja nem; kettős mérce!!! Akkor értsük meg, hogy a pasi nem akar nyalni és kész...
Igen, pont ezt a példát hoztam fel én is, más megvilágításban. Én azt gondolom ha szeretsz valakit, megpróbálsz a kedvében járni, és legalább próbálkozol valamivel. Ha nem fog tetszeni nem fog, nem kell csinálni, de mereven elutasítani valamit és megtagadni a páromtól teljesen hülyeség. Ugyan mi történne, ha kipróbálná, még megtetszene a kérdezőnek? Vagy legalább a férje látná hogy ez a nőknek annyira mégsem jön be? Neeem, ehelyett hiszti, hogy tisztejjé meg én ezt nem akarom, holott az análszex és a tiszteletlenség között nincs egyenlőségjel.
Ja és persze Ti sosem kényszerítetek semmit a férfira: nem csak a szexben, az élet minden területén. Ha ennyire utópisztikus a kapcsolat mindenhol, akkor miért van ennyi válás, szakítás?
én a kérdezőt teljesen megértem!Nálam is volt egyszer ilyen a múltban amikor is nem tudtam hova fog menni(semmi megbeszélés csak úgy hopp!!)Szóval ez nem most volt de azóta sem felejtem el milyen negatív élmény volt.Nem volt azóta se olyan párom aki ezt ki akarta volna velem próbálni,vagyis lehet hogy igen de én ezt megmondtam miért nem...mert félek!!!Ha valaki szeret valakit akkor megérti azt hogy ezt nem lehet és nincs tovább gondolás!
Ez olyan ha én kiakarom próbálni a pisi-kaki szexet és a másik nem akkor ráerőltettem,.... igaz hogy te nem akarod de a kedvemért megtehetnéd!?
szóval még mindig azt mondom,hogy nem!
Nem ördögazonos, persze. De értsd már meg, hogy gyökérség erőltetni valamit, amiről már tájékoztatva lett az illető, hogy felejtős. Ráadásul még azt is felhozni, hogy akkor majd máshol megkapom amit akarok.
Például: nekem bejön a dominás dolog. A férjemnek nagyon nem. Mégsem erőltetem a dolgot...sőt, még gondolatban sem fut olyasmi át az agyamon, hogy jajj,akkor én keresek titokban egy olyan pasit,akivel ezt kipróbálhatnám.... Ez van és kész. És képzeld, nem okoz ez a kiéletlen vágy semmiféle lelki vagy testi problémát. Szóval....nem tudom megérteni, hogy miért kell egy ilyen sz.arságon lovagolni valakinek hónapokon/éveken át.....lépjen túl rajta és felejtse el! Semmi baja nem lesz tőle!
Köszi az újabb válaszokat!
A tegnapelőtt 20:26 kor válaszolónak válaszolnám, hogy az én véleményem szerint azért, mert nem írom le, hogy mi-minden van az éjjeliszekrényemben nem azt bizonyítja, hogy prűd vagyok, hanem azt, hogy próbálok nem közönségesen fogalmazni.
Egyébként őrület mi mindent írtatok. Én azokkal értek egyet, akik szerint nekem nem házastársi kötelességem a fenekem odatolni a férjemnek azért, mert neki most ez érdekes lett az utóbbi időben.
Nem értem azokat az embereket, akik szerint annak ellenére kellene belemennem ebbe a dologba, hogy nem akarom. Tehát nem arról van szó, hogy vágyom rá, hanem arról, hogy ez nekem totálisan antiszexuális, teljes mértékben vágyölő. Tehát én NEM kívánom. Ti belemennétek így, komolyan?
Eleve már emiatt sem értem, hogy miért erőszakoskodik a férjem. Emiatt is írtam, amit írtam, hogy úgy érzem nem is ismerem őt. Na meg a javaslata miatt. :( Azért ha ez a házasság előtt történt volna, akkor azt hiszem, hogy nem akartam volna örökre elkötelezni magam mellette. Most már valahogy nem ugyan annak az embernek látom.
Külön köszönöm azon válaszadók válaszát, akik felismerték férjem végtelen gyökérségét és együttérzésükről biztosítottak.
65-ös, miért nem lehet elfogadni, hogy a férfiak máshogy működnek. Egy nő persze hogy elnyomja a fantáziáit, mert neki a lelki kötődés sokkal fontosabb, esze ágába se lenne mással kipróbálni. DE a férfiak nem ilyenek, és hiába is akarod a két nemet egyenlőnek tekinteni ebben a kérdésben nem lehet. Egyébként a te férjed is gyökér, ha a kérdező szerint az ő férje az, mert még csak meg se próbálta valamelyik részét a fantáziádnak. Most komolyan, van bármiféle pozitív hatása egy kapcsolatra a merev elutasításnak?
És persze senki nem mondta hogy házastársi kötelesség, de ti csak a két végletekben tudtok gondolkozni, az meg se fordul a fejetekben hogy közelítsetek a témához. Szerinted kérdező a "normálisnak" mondott szexuális életed ezután továbbra is az lesz? Mert szerintem nem
67-es válaszoló, köszi a válaszod!
Tudod nem feltétlenül minden nő nyomja el a fantáziáit, és még ha sokan el is nyomják, szerintem nem azért, mert a lelki kötődés a fontosabb.
A két nemet egyenlőnek tekintem szexuális szempontból is, miért ne tekinteném annak? Azért, mert bennetek több a tesztoszteron? Vagy mert bennünk több az oxitocin?
Azért itt most nem egy tüzelő szukáról és a láncra vert kanról van szó, hanem egy házaspárról!
Persze, hogy egy gyökérnek gondolom a férjem! Hogy az istenbe gondolta az ötletét, mire számított? Hogy persze, kedves, menj, merítkezz meg valaki végbelében, aztán majd gyere haza hozzám?! Hát szerinted nem egy gyökér?!
Nyilván nincs pozitív hatása semmilyen kapcsolatra semmilyen merev elutasítás, ezért is kérdezlek, hátha te tudod, hogy lehet nem mereven elutasítani? Engedjem meg, hogy csinálja, de csak félig dugja be, vagy mire gondoltál?
Mi az én bűnöm azon kívül, hogy a végbelemet nem kívánom inputként használni? Az, hogy nem adom áldásom férjemnek arra, hogy mással élje meg vágyait?
Az eddigi szexuális életem inkább "kielégítőnek" írnám, mintsem "normálisnak", de az kétségtelen, hogy változni fog. Mióta felvetette, hogy akkor megdugna valaki mást, valahogy nem kívánom megérinteni sem. És azt gondolom, hogy ez nem az én hibám.
Remélem nem tűnök ellenségesnek, nem akarok az lenni, csak így szövegesen nem tudom átvinni a hangsúlyom, stb..
miért nem lehet megérteni, hogy valakinek valami nem fekszik a szexben? PLÁNE ha prbálta és fáj. igaz, lehet hogy most nem fájna, de miért lenne jobb ha végig aggódna, hogy vajon fájni fog e, és akkor úgysem fogja élvezni, mert ellazulni sme tud.
érzelmi intelligenciája nulla egyeseknek, hogy anál szextől teszik függővé szereti e a kérdező a férjét. gondolom ha pasit kéne seggbe kúrni, akkor meg a kérdező lenne a perverz, idióta, nemde?
A javaslata, hogy akkor mással...
Tegye fel az a nő a kezét, aki ezután is belevágna a családalapításba.
Vagy én vagyok a betegesen féltékeny, hogy ezt ekkora traumaként élem meg? Megőrülök a gondolattól is, komolyan. Most is itt pötyögök ahelyett, hogy rendbe raknám a házat és elmennék dolgozni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!