Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vége a házasságomnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége a házasságomnak egy leszbi csók miatt?

Figyelt kérdés

Buliban voltunk, a feleségem a szemem láttára csókolózott egy nővel.

Nem rendeztem jelenetet, de otthon közöltem vele, hogy vége.

Teljesen kiakadt, hogy mit izélek ezen, meg a legtöbb férfi inkább örülne ennek.

Mondtam neki, hogy az elején megbeszéltük, hogy nekem nővel is megcsalás. Meg kérdeztem tőle, hogy ő hogy reagálna, ha én egy pasival smárolnék, azt mondta undorító lenne, de nők között ez más.

Már el is jöttem a közös házunkból.

Nektek is megcsalás lenne ez, vagy túlreagálom szerintetek?

2014. jan. 17. 08:42
 81/115 anonim ***** válasza:
64%

A legtöbb férfi örülne ennek? Meg nők között ez más?

Úgy látszik, nagyon más az értékrendetek. És még neki áll feljebb.

Hát, te döntöd el, hogy megbocsátasz-e neki vagy sem... mindenesetre nem kötelességed ezt elnézni neki. Főleg mivel, mint látszik, őt nem is érdekli, hogy neked ez milyen érzés.

2014. jan. 19. 01:25
 82/115 anonim ***** válasza:
63%

El vagyok képedve azon, hogy milyen válaszokat látok itt... hogy csináljátok hármasban... meg hogy ha szex nem történt, az nem megcsalás... meg hogy biztos nem működött a házasság, ha már egy leszbi csók ekkora vihart kavart... jó hogy nem már a Kérdezőt teszitek felelőssé mindenért. Lehet, hogy én vagyok túlságosan prűd és konzervatív, de teljesen megértem a Kérdező felháborodását, vele értek egyet.

A feleség hozzáállását inkább hagyjuk is. Látszik, mennyire törődik a férje érzéseivel... Ha csak simán bocsánatot kér, akkor még biztos menthető lett volna a dolog, ehelyett még neki áll feljebb. No comment.

25/N

2014. jan. 19. 01:43
 83/115 A kérdező kommentje:

Visszaolvastam a válaszokat, de azt hiszem, kár ide kérdést kiírni, egyesek nem tudnak olvasni...

Írta valaki, lecseszve az egyik válaszolót, hogy honnan veszi, hogy én, a kérdező előre lefektette a szabályokat a nejével, ergo megbeszélték, hogy mi nem fér bele.

Kedves válaszoló, onnan vette a másik válaszoló, hogy én, a kérdező leírtam ezt.

Tényleg, aki nem tud olvasni és értelmezni, ne válaszoljon már!!!

Ez nekem is rossz, elviszitek a kérdést egy rossz irányba, olyan dolgokat láttok bele, ami meg sem történt vagy épp megtörtént.

2014. jan. 20. 08:11
 84/115 anonim ***** válasza:
71%

Jaj, hát dehogynem értik ők a leírtakat! Más esetben, amikor valaki a megszokott felállásokhoz képest keres alternatív párkapcsolatot magának itt, akkor totális, mindenre kiterjedő megengedéssel élnek, legyen szó nyitott házasságról, csoportos szexről, homoszexualitásról. Ráadásul úgy, hogy a relativizált, belső használatú szabályokra hivatkoznak ( a te életed, az fér bele nektek, amiről úgy gondoljátok, hogy belefér, az megcsalás, amit te annak veszel stb.) az egyetemlegesekkel szemben.

Erre most előadják, hogy Te, kérdező, Te vagy olyan ókonzervatív, hogy undorodva az azonos neműek testi kapcsolatától, számon mered kérni a nejeden azt, amit közmegegyezéses, belső szabályként a kapcsolat elején lefektettetek.

Ilyenkor mindig megbizonyosodom arról, hogy (még ha olykor hinném is az ellenkezőjét) ez puszta aknamunka, méghozzá a velejéig öncélú fajtából. Tudatosan, a polgárpukkasztás köntösébe bújtatott, és virtusnak kikiáltott, de elsődlegesen romboló célzattal.

A magam nevében nagyon köszönöm, hogy írtál ide ma reggel.

2014. jan. 20. 09:02
 85/115 anonim ***** válasza:
27%

Akkor megkérdezem még egyszer, miért kellett ezeket a szabályokat lefektetni? Tán nem volt mindkettőtöknek evidens, hogy egy házasságba nem fér bele az, hogy bárkivel csókolózunk, összefekszünk?!

Nem így megyünk bele egy kapcsolatba, hogy alapszabályként meghatározzuk, hogy mi fér bele, mert ez magától értetődik.

Magától értetődik, ha két embernek azonos az értékrendje, de a tiétek a kezdetektől fogva teljesen más, mert szükség volt szabályokra. A szabályok két eltérő gondolkodásmódot szorítanak azonos keretek közé, ezért vannak.

Kolompár Odüsszeusz szerint nem bűn lopni, szerintem meg az, erre van egy szabály, egy törvény, ami azt mondja, hogy igen, bún lopni. Erre nem lenne szükség, ha Kolompár Odüsszeusz is így gondolta volna. Hamurabbi törvényoszlopa is azért született, mert szükség volt rá.

Egy szó, mint száz, pontosan tudtad, hogy a feleségednek milyen a természete, meg akartad változtatni és most bosszankodsz, hogy nem sikerült.

2014. jan. 20. 09:18
 86/115 anonim ***** válasza:
28%

Kedves Kérdező (#83) én voltam az egyik, aki ezt bátorkodja megkérdőjelezni - ugyanis erre mondják azt, hogy nem életszerű...

Gondold magad elé mint egy filmet, kezdődő kapcsolat, nagytotál, fiú és lány egymás kezét fogva ül a naplementében, és elhangzik a következő:

- Drágám, ha megcsalnál, többet rád se tudnék nézni. Ha férfival akkor se, ha nővel, akkor méginkább nem, ha lóval, akkor levetném magam a Golden Gate-ről... de ha csak megcsókolnál valakit, attól is a szívem hasadna ketté, és többet látni sem bírnálak...

Na ekkora ökörség még a leggagyibb brazil szappanoperában sincs, még a youtube-n sincs, ilyen nem létezik... ugyanis:

- Végtelenül illúzió-romboló ha az illető romantikus, és röhögőgörcsre sarkall, ha nem az.

- Ha monológban hangzik el, és a másik fél nem maga is kőkonzi, akkor abban a pillanatban veszi a nyúlcipőt és el...

- Ha dialógusban, mittudomén: fiú "ha megcsalnál" lány visszakérdezget "és ha nővel?", "és ha csak egy csók?" abból meg a férfi - ha az IQ-ja több gyökkettőnél - azonnal leveszi, hogy a nőnek ilyen vágyai vannak, és ő fut el...

Mindamellett mint említettem is, azért és úgy hagyod el a házastársad, ahogy akarod, sőt, még indoklási kötelezettséged sincs, a válóperen se, de azért lásd be legalább kérlek, hogy ha egy ilyen jelenetet látnál egy filmen, azonnal a távirányítóért nyúlnál... annyira gagyi, annyira blőd, annyira burleszkbe való...

2014. jan. 20. 09:23
 87/115 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó... Mér annyira elképzelhetetlen, hogy ezt megbeszélik?

Nekem eszembe sem jut, hogy. Aférjem megcsalna..

De pl pont ez a kerdés kapcsán megkérdeztem,nogy ő mit gondol erről..

Előtte is volt már más témánk.. Valami kapcsán.. Én elmondtam h nekem a chatszex is majdnem a megcsalással egyenértékű, neki nem, mint kderült, bár elmondása szerint ő nem csinálná sosem, amikor egyedül volt sem volt ebbe azorányba vonzódása..

Thát ezeket a dolgokat az ember megbeszéli, hiszen kommunikálunk...valami kapcsán feljön.. A élet nem csak a naplementében ülésből, és , kézenfogvabandalgásból áll, hanem pozitív esetben soksok kommunikációból is...

2014. jan. 20. 09:33
 88/115 anonim ***** válasza:
81%

És azt miből gondolod, hogy az asszonyka nem kezdett heves bólogatásba, amikor kettejük között felmerültek a hűtlenség különböző alfajai? Miért olyan evidens, hogy a csaj kiteregette a kártyáit és azt ígérte a kérdezőnek, hogy bár neki nyilvánvalóan vannak leszbikus beütései, de ezeket a világon legtermészetesebbként fogja elnyomni a házasságban mindvégig, mert tökéletesen egyetért azzal, hogy ha férjhez megy, akkor a házastársi hűségbe nem fér bele egy.egy ilyen kitekintés???

Komolyan azt gondolod, hogy létezik olyan férfi, aki tisztán heteroszexuális lévén, viszolyogva az azonos neműek testiségétől, tudva a választottja efféle gerjedelmeiről, mégis egy életre tervez egy ilyen társsal?

Ezt a pasit átverték, nyilvánosan megalázták, és miután megtörtént, ami megtörtént, még a nőnek állt feljebb. Mert kiakadt, hogy a férje mit izél ezen, meg a legtöbb pasi inkább örülne ennek.

Mi a francért nem enyelgett más nőkkel a házassága előtt? Mindenképp el kell fogadni, hogy miután feleségként már nyeregben érezte magát, akkor kacsingat más, szexuálisan nyitott nőkre???

2014. jan. 20. 09:33
 89/115 anonim ***** válasza:
100%

Az pedig, hogy a brazil szappanopera hirtelen ilyen orientációs pont és hiteles forrás lett, az internettel kiegészítve, már csak szánalmas vergődés...

Én pl. simán el tudom képzelni, hogy regények, színdarabok, festmények, a művészvilág szereplői, vagy a való életben megtörtént, hús-vér történetek "hősei" kapcsán, a benyomásaikról gondolkodó, egymással kommunikáló felek között vetődött fel anno a kérdés.

Mert bármilyen furcsa, még ma is akadnak olyan párok, ahol a felek beszélgetnek is egymással, és ez a srác azt hitte, hogy tisztán lát.

2014. jan. 20. 09:41
 90/115 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 87 és 88, nem az a hihetetlen természetesen, hogy ha egy pár életében valamiért feljön ilyen vagy olyan téma, akkor arról beszélnek, az a hihetetlen, hogy valaki agyába veszi, hogy ezt a kapcsolat kezdetén, így előre, pontról pontra leszabályozza, és a másik erre nem fut el.

És hogy miért gondolom? Nekem is voltak az életben kezdődő kapcsolataim, én is beszéltem ilyesmiről a jövendőbeli partneremmel - nade könyörgöm, nem ezen a szinten... ha az ember egy ellenkező neművel kezd kapcsolatot, akkor abból indul ki, hogy az a másik hetero, és eszébe se jut, hogy esetleges homo-erotikus vonzalmakat szabályozgasson... banyek, férfiként mondom, hogy egy szerelmi vallomás nem egy szerződés, amin az ember napokig agyal és átbeszél az ügyvédjével is... mint tudod, még az USA elnöke, és az USA későbbi külügyminisztere sem, ők is utólag témázgattak azon, hogy "szex-e az orális aktus" - na ez a való világ.

2014. jan. 20. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!