Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vége a házasságomnak?

Vége a házasságomnak?

Figyelt kérdés

Párom ígéretet tett hogy 5 évig lesz katona, 7 éve vagyunk együtt.Még egy év van hátra az idejéből, most viszont a fejébe vette hogy elmegy a francia idegen légióba, mivel beszervezi egy nagyon jó ismerőse!

Én ezt nem akarom! Igazából tudtam mit vállaltam,de bele fáradtam az állandó idegeskedésbe.

Mindig félni, és rossz dolgokat hallani.

Féltem őt hogy baja esik!

Nem akarom tovább! Gyereket akarok, ami már lassan késő is! Hogyan győzzem meg hogy nyugton maradjon??

2013. dec. 29. 21:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az ilyen emberek megszállottá válnak egy idő után. Nincs más megoldás: vagy leszerel a kedvedért, és választ egy másik munkát, vagy elválnak az útjaitok.
2013. dec. 29. 21:53
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
nyugi, a francia idegenlégió nem beszervezős alapon működik...
2013. dec. 29. 21:53
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem nagyon kell győzködni, mert ez nem így megy, hogy beszerveznek:D

Az alkalmasságin sem fog átmenni, szóval ettől nem félj.

Inkább attól, hogy ennyire mások az elképzeléseitek a jövőre nézve.

2013. dec. 29. 21:54
 4/20 A kérdező kommentje:

Tudom nem beszervezés, hanem tesztek, vizsgálatok és egyebek en kell részt venni. Viszont van ott egy nagyobb kutya, na ő az! Ő mondta neki az egészet, tervben sem volt!

Teljesen kifordult magából, hogy ő végre hajtja és még 6 év és vége. Tartsak ki. Gyerek persze így is lehet.

Kérdeztem mi van ha meghal, és elveszítjük.

Semmibaj, nagyon jó pénz fog befolyni nekem! Hát bass-za meg a pénzt, elegem van!

2013. dec. 29. 21:56
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Gyerek így is lehet?? Mondd csak, te szeretnél egyes egyedül gyereket nevelni? Szerintem nem... Jól gondold át, kinek szülsz és milyen életet szeretnél magadnak és a leendő gyermekednek.
2013. dec. 29. 22:02
 6/20 anonim ***** válasza:
36%
Ezt a helyzetet csak úgy tudod megoldani,ha ultimátumot adsz neki,és a válaszától teszed függővé,együtt maradsz-e vele.
2013. dec. 29. 22:02
 7/20 A kérdező kommentje:

1 hete ezen vitatkozunk. Az együtt töltött ünnep is balul sült el!

Nagyon szomorú vagyok. Kidobnám a fenébe ha nem szeretném. De ő az életem, de ez csak egy oldalú? Ti nő társaim mit tennétek?

2013. dec. 29. 22:05
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
Kidobnám. Sz*r lesz, de hidd el túl lehet élni. És sokkal rosszab lenne, ha benne maradnál. Egyszerűen nem egyezik a jövőképetek. Milyen élet lenne ez?
2013. dec. 29. 22:07
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

Nézd, ő ezt foglalkozást nem munkaként fogja fel, hanem hivatásként űzi. Te pontosan tudtad, hogy mit vállalsz amikor hozzámentél. Az viszont nem volt korrekt a részéről, hogy megígérte, hogy 5 év után leszerel és most még veszélyesebb helyre akar menni. A kérdésedre pedig azt tudom mondani, hogy mérlegelned kell. Vagy megpróbálsz ezzel együtt élni és vállalod a kockázatot vagy pedig elválsz. Itt más alternatíva nincsen.

Nekem apukámnak volt veszélyes foglalkozása, amikor még kisgyerek voltam. Akkor igazából fel sem fogtam a lényegét, de így belegondolva biztos aggódtam volna érte. De szerencsére nem lett baja, viszont volt olyan kollégája, aki meghalt. Ezzel meg kell tanulni együtt élni.

2013. dec. 29. 22:08
 10/20 anonim ***** válasza:
63%
több ismerösnek is a férje az idegen légionál van..Ismerösök kint élnek Nimesben, illetve vannak, akik Francia Guyanan..hát neked kell eldöntened...vele maradsz, vagy vele tartasz.. de azt tudom, hogy a feleségek mindig idegeskednek..és mindig számolják a napokat, hogy mikor is jönnek haza a férjeik.
2013. dec. 29. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!