Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vége a házasságomnak?

Vége a házasságomnak?

Figyelt kérdés

Párom ígéretet tett hogy 5 évig lesz katona, 7 éve vagyunk együtt.Még egy év van hátra az idejéből, most viszont a fejébe vette hogy elmegy a francia idegen légióba, mivel beszervezi egy nagyon jó ismerőse!

Én ezt nem akarom! Igazából tudtam mit vállaltam,de bele fáradtam az állandó idegeskedésbe.

Mindig félni, és rossz dolgokat hallani.

Féltem őt hogy baja esik!

Nem akarom tovább! Gyereket akarok, ami már lassan késő is! Hogyan győzzem meg hogy nyugton maradjon??

2013. dec. 29. 21:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem jó ötlet választás elé állítani a férjet.Ha a feleségét választja meg a gyerek vállalást élete végéig azt hallgathatja majd,hogy MIATTAD meg a GYEREK miatt nem vagyok ott ahol valójában szeretnék meg hasonlók.

Az ilyen embert el kell engedni akármennyire is fáj sajnos.

Egyébként is átvágott,szerintem még akár szándékosnak is mondhatnám.Ő nem akar gyereket.Ez tuti.Ha akarna eszébe sem jutott volna kimenni.Csak menekülni akar a gyerekvállalás elől meg előled.Van ilyen sajnos!Sajnállak kérdező.Fel kell ezt adnod!

2013. dec. 29. 22:20
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Az előző válaszoló nem tudom, miért van lepontozva, elég korrekt dolgokat írt ő is.
2013. dec. 29. 22:52
 13/20 Passiflora ***** válasza:
60%
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok? Mielőtt összeházasodtatok, beszéltetek arról, hogy mikor szeretnétek majd gyereket vagy gyerekeket?
2013. dec. 30. 00:25
 14/20 anonim ***** válasza:

A veszekedéssel nem sokra mentek :( Én valószínűleg elhagynám. Már az eddigi idegeskedést sem bírtam volna :(

Engem is érdekelne hogy hány évesek vagytok?

2013. dec. 30. 01:58
 15/20 anonim ***** válasza:
60%
Én azt képzelem, hogy nem fogja bírni a kiképző tábort 2 hónapig sem. Úgyhogy engedd ki és nagy eséllyel hamar viszont fogod látni. és még szeretni is fog, hogy mennyire megérted őt és támogattad őt az önmegvalósítás útjára lépni. És amúgy Téged már feleségül vett? mert, ha nem, akkor nem kapsz nagy pénzt baleset után sem.
2013. dec. 30. 06:17
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem azokat, akik azt írják úgysem bírja ki, majd hazaszalad a kérdező párja. Ezzel ne akarjátok biztatni. Ismeritek a kérdező párját, ismeritek az erőnlétét,kitartását, tudását. Ezekre gondolom a válasz nem. Nem az irodában ücsörgő magyar katonákból kell kiindulni, meg akik pár hónapig voltak katonák.

De hogy ne csak offoljak, el kell engedned a párod. Nem csak a légióba, hanem minden téren. Látszik, hogy ő nem az itthoni életét nézi. Annak pedig mi értelme, hogy ő kint éli a hőn vágyott életét, míg te itthon vársz, hogy élhesd az életed.

Azt mondod szereted, de mérlegelj melyik a rosszabb, szereted és elhagyod- így szenvedsz majd egy ideig, de találhatsz új párt, akivel lehet tervezni.

Vagy szereted és vele maradsz - így ki vagy szolgáltatva az ő elképzeléseinek és szenvedsz addig míg le nem nyugszik, vagy rosszabb esetben míg baja nem esik.

2013. dec. 30. 09:29
 17/20 anonim ***** válasza:
18%

Inkabb legyel buszke a bator ugyes okos parodra.

Orulj hogy ez jutott.

Cserelnel ikabb egy nyamnyila egesz nap a tv elott ulo munkakerulo emberre?

Katonafeleseg elete vagy megszokod vagy megszoksz.

PS: egy hivatalban dolgozo ferjert is idegeskedni fogsz.

2013. dec. 30. 10:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem volt korrekt a férjedtől. Azt ígérte, hogy 5 év múlva befejezi, hogy családot alapíthasson, ami neked fontos. És megszegte a saját szavát. Ennél rosszabb nincs is. Ráadásul évekig hitegetett. Ha az elején megmondta volna, hogy neki a katonaság az élete, akkor nem pazaroltad volna rá fölöslegesen az éveidet, hanem ő az egyik irányba, te a másikba és talán most lehetne valakid, akivel gyereket vállalhatsz. De ultimátumot adni sem érdemes, mert akkor egy tüske marad benne és azt rajtad, meg a gyereken fogja leverni...én elengedném, mert ez így értelmetlen.
2013. dec. 30. 10:51
 19/20 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon sajnálak, remélem meg tudod gyozni hogy ne menjen. Ha elmegy új férjet kell keresned, vagy szenvedsz tovább.
2014. jan. 14. 23:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél, vagy döntöttél már? Hány évesek vagytok?
2014. jan. 18. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!