Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok ti mit tennetek ha ez derulne ki a ferjetekrol sok ev hazassag utan?
Mit tennetek ha megtudnatok, hogy a ferjetek egy nala kozel 20 evvel fiatalabb novel flortolt 3 even at, talalkozgatott nyilvanosan es titokban is, szexualis tartalmu uzeneteket kuldtek egymasnak es nem keveset, csokoloztak de nem fekudtek le.
Ti meg megbiznatok benne? meg soha nem tett ilyet. A rosszindulatu kommentaciokat hagyjatok kerlek. Koszonom
3 évig? És no szex?
....
KIRÖHÖGNÉM.
Te vagy a poligám házasság híve is, igaz? A "kommentaciokat" eléggé árulkodó, a másik kérdésedben is ilyen blőd dolgaid voltak....
Nincs jobb dolgod annál, hogy kamu kérdéseket találj ki ide, te szegény?
Nagyon sajnálom,de a férjed és közted vége a kapcsolatnak. Sajnos semmi esélyed újraéleszteni. Én elválnék tőle és keresnék egy másik pasit magamnak. Ebből már jó kapcsolat úgysem lenne.
Még nagyon sok szép új dolog vár rád egy másik férfivel.Engedd el őt. Nem fogod megbánni. Én is voltam ilyen helyzetben és elengedtem.
Kiröhögném azt a nőt, aki egy ilyet próbál beadni a nej részére:D
Teliszájjal:D
8asnak
jol keresunk, nem a penz a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!