Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nok ti mit tennetek ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok ti mit tennetek ha ez derulne ki a ferjetekrol sok ev hazassag utan?

Figyelt kérdés

Mit tennetek ha megtudnatok, hogy a ferjetek egy nala kozel 20 evvel fiatalabb novel flortolt 3 even at, talalkozgatott nyilvanosan es titokban is, szexualis tartalmu uzeneteket kuldtek egymasnak es nem keveset, csokoloztak de nem fekudtek le.

Ti meg megbiznatok benne? meg soha nem tett ilyet. A rosszindulatu kommentaciokat hagyjatok kerlek. Koszonom

2013. nov. 20. 21:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
És már vége van? Elmúlt? Akkor semmit nem tennék.
2013. nov. 20. 21:32
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

3 évig? És no szex?

....

KIRÖHÖGNÉM.

2013. nov. 20. 21:32
 3/20 A kérdező kommentje:
elmult koztuk, de ki tudja meddig tart...
2013. nov. 20. 21:33
 4/20 A kérdező kommentje:
Csak mostanra volt koztuk valami, azelott nem es szerintem a korkulombseg miatt
2013. nov. 20. 21:33
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

Te vagy a poligám házasság híve is, igaz? A "kommentaciokat" eléggé árulkodó, a másik kérdésedben is ilyen blőd dolgaid voltak....

Nincs jobb dolgod annál, hogy kamu kérdéseket találj ki ide, te szegény?

2013. nov. 20. 21:35
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sajnálom,de a férjed és közted vége a kapcsolatnak. Sajnos semmi esélyed újraéleszteni. Én elválnék tőle és keresnék egy másik pasit magamnak. Ebből már jó kapcsolat úgysem lenne.

Még nagyon sok szép új dolog vár rád egy másik férfivel.Engedd el őt. Nem fogod megbánni. Én is voltam ilyen helyzetben és elengedtem.

2013. nov. 20. 21:39
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Én elhagynám. Az nem lenne mentség, hogy nem feküdtek le, sőt, el se hinném neki. Az sem érdekelne, hogy már nem találkozgatnak, annyira megbántana ezzel, hogy egy percig sem tudnék és nem is akarnék vele együtt maradni.
2013. nov. 20. 21:41
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
Csak úgy nagy általánosságban: aki mindig mindenért válik, meg költözik, az hol lakik, echós szekéren? Vagy van neki mindig egy másik üres lakása? De jó nektek...
2013. nov. 20. 21:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Kiröhögném azt a nőt, aki egy ilyet próbál beadni a nej részére:D

Teliszájjal:D

2013. nov. 20. 21:45
 10/20 A kérdező kommentje:

8asnak

jol keresunk, nem a penz a gond

2013. nov. 20. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!