Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok ti mit tennetek ha ez derulne ki a ferjetekrol sok ev hazassag utan?
Mit tennetek ha megtudnatok, hogy a ferjetek egy nala kozel 20 evvel fiatalabb novel flortolt 3 even at, talalkozgatott nyilvanosan es titokban is, szexualis tartalmu uzeneteket kuldtek egymasnak es nem keveset, csokoloztak de nem fekudtek le.
Ti meg megbiznatok benne? meg soha nem tett ilyet. A rosszindulatu kommentaciokat hagyjatok kerlek. Koszonom
Nos, lehet lepontozni, de nekem a véleményem a következő.
Ha húsz évvel fiatalabb nővel flörtölt 3 éven át, akkor olyan negyvenesek lehettek (minimum), és nem friss házasságban.
Irreális az elvárás, hogy valaki 30-40-50 éven át folyamatosan szerelmes legyen, és soha ne csábulna el, akár csak gondolatban is.
A csak csókban nem hiszek, volt ott tuti több is.
Én átgondolnám erősen a helyzetet. Ha alapvetően jó a házasságotok, jól kijöttök egymással, közösen teremtettetek valamit, akkor van alap arra, hogy együtt folytassátok tovább.
Szóval, ha minden más klappol, akkor én nem rohannék azonnal válóperes ügyvédhez, viszont én is lazábban állnék a házassági hűséghez.
És nem bíznék meg benne, és azt sem biztos elhinném, hogy soha nem tett ilyent még.
A férjed mit akar, hogyan reagál a helyzetre?
Ha szerelmes lennék, akkor nem tudnám megbocsájtani, ha már nem, akkor mérlegelnék.
Az alábbi nem túl értelmes üzenetet kaptam a kérdezőtől privátban:
Az üzenet szövege: mintha tudnad mennyi penz van a bankszamlaimon, termeszetesen sajat erobol
Kedves kérdező!
Nem tudom, de remélem, el tudod viselni az igazságot, ha megmondom, hogy egy cseppet sem érdekel :)
Szóval ne fáraszd magad privátban üzengetéssel, drága, nem vagy az esetem :D
Azért van veled, mert elhiszed neki, hogy három évig nem volt szex.
Kevés az ilyen nő... Szerencsére a nagy többség ennél okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!