Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazi házasság, hogyan élitek meg a napjaitokat a családotokban?
Mi a férjemmel 2 éve vagyunk házasok. (3,5 éve együtt).
A férjemtől minden törődést megkapok amire szükségem van, teljesen olyan amilyenről mindig is álmodtam. Én is mindig odafigyelek rá. Sok az ölelés, a csók, a szerelmi vallomás, a nevetés:) eszméletlen jó szex:)
Mindig együtt ünnepeljük az évfordulókat, házassági évfordulókat, még szabadnapot is kiveszünk ilyenkor. Vannak közös programok a barátainkkal együtt is, van családlátogatás, vagy közös pihenés, főzőcskézés, humor, és határtalan szerelem. Amolyan szerelem, barátság, lelki társ, szerető egyben a kapcsolatunk.
Vitáink igazság szerint nincsenek. Sose veszekszünk, mert normális emberek módjára meg tudjuk beszélni a dolgainkat. Az átlag embereknek egyszerűen nem egy szappanopera az élete:)
Átlagos pár vagyunk, bízunk egymásban, szeretjük egymást, és boldogok vagyunk.
27/N
megint töröltetve lett egy válaszom. Idézem mit tartalmazott: "nem értem, miért lett törölve az 1. válaszom, semmi bántót nem írtam benne".
Ezért miért kellett töröltetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!