Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vége a házasságomnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége a házasságomnak egy leszbi csók miatt?

Figyelt kérdés

Buliban voltunk, a feleségem a szemem láttára csókolózott egy nővel.

Nem rendeztem jelenetet, de otthon közöltem vele, hogy vége.

Teljesen kiakadt, hogy mit izélek ezen, meg a legtöbb férfi inkább örülne ennek.

Mondtam neki, hogy az elején megbeszéltük, hogy nekem nővel is megcsalás. Meg kérdeztem tőle, hogy ő hogy reagálna, ha én egy pasival smárolnék, azt mondta undorító lenne, de nők között ez más.

Már el is jöttem a közös házunkból.

Nektek is megcsalás lenne ez, vagy túlreagálom szerintetek?

2014. jan. 17. 08:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 anonim ***** válasza:
40%

26: Nem olyan durva ha két heteró nő csókolozik, mintha férfi-nő vagy férfi-férfi. Nemcsak én gondolom így, "brit tudósok" még mérték is.

"én még nem tudtam úgy megcsókolni egy pasit, hogy ne álljon fel neki, tehát a vágy már ott van."

Amikor a legszerelmesebb voltam, úgy, hogy az utána nagyon sok évig így is maradt, még akkor is előfordult hogy pár napig másik nőbe is szerelmes voltam. Nem történt fizikailag semmi, de ha véletlenül közelebb hajolunk egymáshoz akkor nem álltam volna meg hogy megcsókoljam. Ebből mégis mi baja lett az "igazi" barátnőmnek? Pár napig nem csak ő járt az eszemben. Azért ettől nem dől össze a világ.

Én is voltam hasonló helyzetben, nem is volt csók, csak egy ex megérintése, ami rettenetesen felkavart. A kérdező aludjon egyet az esetre, és utána próbáljon meg ésszel is gondolkodni. Ha egyébként tökéletes a kapcsolatuk, hülyeség lenne emiatt eldobnia. Ha bőven van más probléma is, akkor meg itt a jó alkalom a válásra, most megvan benne a kellő energia.

"Hát biztos szép életet éltek."

Vagy csak volt már sokkal hosszabb párkapcsolatom mint neked, és emiatt máshogy látom a dolgokat.

2014. jan. 17. 11:04
 42/115 anonim ***** válasza:
94%

"Normális életet akarok, 1 társsal, akinek csak én kellek, nincs szükségünk semmi külső segítségre."

Ezt csak akkor kaphatod meg, ha kepes vagy elengedni a parodat. Amig erzi, hogy fontos vagy neki, addig le leszel sz@rva. Ha még gyerek is van, akkor meg plane.

2014. jan. 17. 11:05
 43/115 anonim ***** válasza:
69%
Ez is megcsalás egy formája, akárki akármit mond. Nem azért mert a kérdező prűd vagy konzervatív hanem, azért mert egy normális párkapcsolatban nem keverek mással, csak azért, mert kíváncsi vagyok. Pláne nem a párom orra elött. Ha már valaki ott tart, hogy kifelé kacsint akkor, legyen gerince, üljenek le és beszéljék meg mi legyen. Ezek szerint a hűség és a bizalom már csak szavak?Természetesen azt, hogy mi lesz ezután nektek kell megbeszélnetek, eldöntdeni hogyan tovább.
2014. jan. 17. 11:14
 44/115 anonim ***** válasza:
80%
Az aki megbocsátásról beszél, mit gondol mit kéne megbocsátani? AMikor a feleség úgy érzi nem követett el hibát, bocsánatot kérni sem lesz hajlandó. De ha hajlandó lenne is, a kérdezőnek jogában áll úgy dönteni hogy nem kéri tovább...
2014. jan. 17. 11:24
 45/115 anonim ***** válasza:
57%
Megcsalt és kész, dobd ki!
2014. jan. 17. 11:28
 46/115 A kérdező kommentje:

Ezt úgy bírom, mikor valaki arra hivatkozik, hogy ő mennyit megélt meg ilyen-olyan kapcsolatai voltak, és hogy ezért ő megbocsát, mert megesik az ilyen.

Inkább mond azt, nem bírsz magaddal, tudod ezt, ezért a másiknak is elnézed hébe-hóba. Vannak ilyen emberek, csak én ezekből nem kérek meg nem tartom normálisnak.

2014. jan. 17. 11:54
 47/115 anonim ***** válasza:
65%
Figyelj ha téged ennyire zavar és nem tudsz ezzel megbékélni akkor válj el, de szerintem ez nem olyan durva dolog. Nem ugyanolyan ez mintha te lekapnál egy férfit, nyilván ezt te is érzed. Szerintem senki nem tudja megmondani hogy miért, de valahogy mégsem ugyanaz. Nem hiszem, hogy azért tette mert annyira vonzódott a nőhöz inkább csak buliból gondolom. Ha előtte mondtad neki hogy neked ez nagyon fájna és nagyon zavarna akkor megértelek, de ha nem akkor tévedett, megbántott, de nem hiszem hogy ezt ő megcsalásnak fogta fel. Ő gondolom azt hitte, hogy talán még tetszeni is fog ez neked. Én ezért nem szakítanék.
2014. jan. 17. 12:09
 48/115 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, és milyen hosszú ideje vagytok házasok? Gyerek van?
2014. jan. 17. 12:09
 49/115 A kérdező kommentje:

5 éve együtt, 2 éve házasok, 28 éves. Gyerek nincs.

Nem, nem érzem, és nem értem. Miért lenne más, ha ő lekap egy nőt, mintha én kapnék le egy férfit?

2014. jan. 17. 12:11
 50/115 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező (#46) ebben abszolút nincs igazad, kifelejted az eszmefuttatásból, hogy nem mindenki vall kő-konzervatív elveket, nem mindenkit az mozgat, hogy mi az úgymond "normális" meg "nem normális".

Egyébként meg talán jobb is, ha most szakítotok, mert ha ennyire különböznek az elveitek, akkor pl. egy közös gyerek nevelése nálatok a horror kategóriája lenne...

2014. jan. 17. 12:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!