Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vége a házasságomnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége a házasságomnak egy leszbi csók miatt?

Figyelt kérdés

Buliban voltunk, a feleségem a szemem láttára csókolózott egy nővel.

Nem rendeztem jelenetet, de otthon közöltem vele, hogy vége.

Teljesen kiakadt, hogy mit izélek ezen, meg a legtöbb férfi inkább örülne ennek.

Mondtam neki, hogy az elején megbeszéltük, hogy nekem nővel is megcsalás. Meg kérdeztem tőle, hogy ő hogy reagálna, ha én egy pasival smárolnék, azt mondta undorító lenne, de nők között ez más.

Már el is jöttem a közös házunkból.

Nektek is megcsalás lenne ez, vagy túlreagálom szerintetek?

2014. jan. 17. 08:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 A kérdező kommentje:

De mi az, hogy kipróbálja meg kíváncsiságból???

Normális ember ilyet nem tesz, nem érdekli. Akkor most ezek szerint biszexuális?

Manapság majdnem minden fiatal ki akarja próbálni. Most akkor nagy részük biszex? Mi az isten van?

2014. jan. 17. 08:54
 12/115 anonim ***** válasza:
85%
számomra ez nem megcsalás. viszont, ha téged ennyi már zavar, olyannyira, hogy el is költöztél, gondolom akkor már eldöntötted (és nem csak "büntiböl" mentél el otthonrol) hogy vége a házasságotoknak.
2014. jan. 17. 08:55
 13/115 anonim ***** válasza:
30%
normális ember ilyet nem tesz? - a normálisak mit tesznek? baromság, hogy ennyitöl biszexuális lenne. :D
2014. jan. 17. 08:56
 14/115 A kérdező kommentje:

Nyilván, csak kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye.

Hát nem tudom, aki hetero, szerintem nem kíváncsiskodik, meg kifordulna a bele, ha azonos neművel lenne testiség.

De ebben a mai világban már semmit sem értek.

2014. jan. 17. 08:59
 15/115 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen egyetértek veled. Nő vagyok, de valahogy nekem se megy a különbségtétel aközött, hogy férfi férfival, vagy nő nővel. Mindkettőt rettenetesen undorítónak gondolom, főleg egy meglévő kapcsolat alatt.

Ha a férjem ilyet tenne, abban a pillanatban repülne. Az se más. Ez az eset számomra is kimeríti a megcsalás fogalmát. Egyszer beszélgettünk egy műsor kapcsán erről a férjemmel, ő se tudná elviselni. Mondjuk nálunk ettől nem is kell félni szerencsére.

2014. jan. 17. 09:00
 16/115 anonim ***** válasza:
79%
Jól tetted.
2014. jan. 17. 09:01
 17/115 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is megcsalás, de mégsem olyan, mintha egy férfival tette volna. Csak ezért biztosan nem vetnék véget a házasságomnak!

Ha jól veszem ki, ez egy buli hevében elcsattant csók volt két nő között, akik valószínűleg kicsit ittak, kipróbáltak valamit, amit menőnek, izgalmasnak gondoltak. Ha ez csupán ennyi, nincs semmi folytatása, biztosan nem foglalkoznék többet vele. Közölném, hogy ezt ne tegye máskor, mert nekem ez nem fér bele. Viszont ilyenért felbontani egy házasságot szerintem túlzott reakció. Ennél talán még nagyobb akadályokkal is szembetalálkozhattok házasságotok során, amiket meg kell majd oldani.

2014. jan. 17. 09:08
 18/115 anonim ***** válasza:
100%

ha az elején tisztázva volt, hogy neked nem fér bele, akkor érthető és tiszteletbe tarthatta volna...legyen az akármi...mivel az elején megbeszéltétek...

amugy sztem nem különösebben nagy dolog ez, de ő tudta, hogy neked az...és ez a gáz...

2014. jan. 17. 09:09
 19/115 anonim ***** válasza:
76%

mások meg verik az asszonyt, szexuális zaklatások vannak családon belül, megcsalások, több évig tarto párhuzamos szerelmek és annak gyümölcsei..na azok, nekik kéne válniuk!

egy ilyen szarság miatt házasságot felbontani..

2014. jan. 17. 09:12
 20/115 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező!

Teljesen megértem a felháborodásodat. AZ hogy mi a franc van itt?? AZ, hogy az emberekbe lépten-nyomon azt sulykolják hogy tedd amit jónak látsz, senki mással ne törődj, a te életed stb. stb.

Sajnos ezt a maszlagot a nagy többség be is veszi és semmi de semmi önkontrollt nem hajlandó alkalmazni.

Engem is mélységesen elszomorít ez az erkölcsi fertő ami ma eluralkodott az embereken.

Persze a gondolatoknak nem lehet parancsolni, (amúgy ez sem igaz) na de nem kell minden felmerülő gondolatot azonnal valóra is váltani.

2014. jan. 17. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!