Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége a házasságomnak egy leszbi csók miatt?
Buliban voltunk, a feleségem a szemem láttára csókolózott egy nővel.
Nem rendeztem jelenetet, de otthon közöltem vele, hogy vége.
Teljesen kiakadt, hogy mit izélek ezen, meg a legtöbb férfi inkább örülne ennek.
Mondtam neki, hogy az elején megbeszéltük, hogy nekem nővel is megcsalás. Meg kérdeztem tőle, hogy ő hogy reagálna, ha én egy pasival smárolnék, azt mondta undorító lenne, de nők között ez más.
Már el is jöttem a közös házunkból.
Nektek is megcsalás lenne ez, vagy túlreagálom szerintetek?
Kérdező drága!
Nyilván a buli hevében és/vagy az alkohol hatására történt a dolog. Végül is nem 69-ezés történt a parkett közepén. :D
Két nő közötti csókváltás szerintem nem nagy ügy, nyilván a feleséged nem áll közeli viszonyban a másik csajjal, szerintem is túlreagálod, ha ez a sztori nem kamu.
Higgadj le szépen és menj haza a nejedhez.
28N
A kerdezot nem az bantja, hogy megtortent, hanem az, hogy nem az o KORABBI BELEEGYEZESEVEL tortent. Nem beszeltek meg, hogy ezt es ezt lehet.
Es igy teljesen igazat adok neki. Nemtol fuggetlenul ez problemas. De ne varj itt megertest, ahol a valaszadok 90%-a no.
(
Amugy probalj meg elonyt kovacsolni belole. Definialjatok kozosen, hogy lehet, de csak akkor ha jelen vagy! Es a te korabbi belegyezeseddel! Hatha osszejon egy 3-as! ;D
)
Igen, mint leírtam, semmi jel nem utalt ilyen dolgokra.
Akik szerint nem nagy dolog ez, leírok egy elvi példát.
Nyilván pár év kapcsolat után elmúlik a varázs, akár még unalmas is lehet egy kapcsolat.
Na most a nő gondol egyet, feldobja a kis életét, más emberi lénnyel is kívánja már a testiséget. Tudja, hogy nem szép dolgot tesz, ezért egy nővel csinálja, kisebbítvén a hülyeségét, hátha nem ítélik el annyira ezért.
Én ebben az esetben például feljogosítva érzem magam, hogy én is csináljak ezt azt más emberi személlyel.
Hogy miért? Mert ha a párom megadta magának azt az élményt, hogy a kapcsolatunk alatt mással is élvezze a testi gyönyöröket, feldobja a kis életét, akkor én miért ne tehetném meg? Az már az ő peche, hogy én nem azonos neművel teszem, mert undorítónak tartom.
Máshogy fogalmazva, ha az egyik kibúvót találva(ez ugye az csak egy másik csaj volt, nem pasi) más emberi lénnyel is kavar, ezáltal színesíti az életét, akkor hogy várja el, hogy a másik ne adja ezt neki vissza?
Persze az más kérdés, hogy normális embereknél nem jöhet ilyen szitu létre. Ez csak egy elvi példa volt, a kis csak kipróbáltam álleszbi idiótáknak szánva. Bár úgysem fogják felfogni...
Jaj, hagyjuk már ezt a hülye hármast. Nincs rá igényem, az se jobb, akkor meg a feleségem eltűrné, hogy a szeme láttára csalom meg. Ez is gáz, mert később lehet "visszaköveteli".
Normális életet akarok, 1 társsal, akinek csak én kellek, nincs szükségünk semmi külső segítségre.
Értem én hogy non-stop, de meddig van nyitva?
Egy nap a skorpió át akart kelni a folyón. A folyó viszont széles volt, nagy sodrással, a skorpió pedig nem tudott úszni. Hirtelen meglátta a magában békésen üldögélő békát, és elhatározta, hogy szívességet kér tőle.
A béka belement, hogy átviszi a skorpiót a túlpartra a hátán, de csak azzal a feltétellel, hogy a skorpió nem fogja megszúrni. A skorpió, miután átgondolta a dolgot, elfogadta a feltételt, és a szavát adta, hogy nem fogja megszúrni a békát.
Mielőtt még a folyó felét elérték volna, a skorpió belemélyesztette fullánkját a béka hátába. A béka a hátára fordult a folyó vizén, a skorpió szemébe nézett, és könnyekkel telt szemekkel megkérdezte:
- Miért tetted ezt? A szavadat adtad, és mégis megszúrtál.. így most mindketten megfulladunk. A skorpió így felelt:
- Nem tehetek róla. Ilyen a természetem.
Hiába kötsz te bármilyen egyezséget egy olyan emberrel, aki a természetéből fakadóan képtelen azt betartani. Ezt akkor kellett volna látnod, mielőtt elvetted. Láttad is, hiszen nekiálltál egyezkedni, tudtad, hogy milyen, ne tagadd. Én ilyet paktumot sose kötöttem a barátnőmmel, mert fel sem tételezzük a másikról a megcsalást.
38.
Örülök, hogy végre látok egy normális értékrenddel rendelkező embert magamon kívül is.
Szerintem fogsz találni sokkal jobbat a feleségednél. Az meg csak leszbizzen ha neki erre igénye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!