Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vége a házasságomnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége a házasságomnak egy leszbi csók miatt?

Figyelt kérdés

Buliban voltunk, a feleségem a szemem láttára csókolózott egy nővel.

Nem rendeztem jelenetet, de otthon közöltem vele, hogy vége.

Teljesen kiakadt, hogy mit izélek ezen, meg a legtöbb férfi inkább örülne ennek.

Mondtam neki, hogy az elején megbeszéltük, hogy nekem nővel is megcsalás. Meg kérdeztem tőle, hogy ő hogy reagálna, ha én egy pasival smárolnék, azt mondta undorító lenne, de nők között ez más.

Már el is jöttem a közös házunkból.

Nektek is megcsalás lenne ez, vagy túlreagálom szerintetek?

2014. jan. 17. 08:42
 61/115 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező (#57) na ya, mert azért legyünk őszinték, egy ilyen szitut az ember többnyire nem elvekből reagál le. Szóval azért a férfiak többségét szerintem ez arra inspirálná, hogy mihamarább elkapja az asszonyt, és amúgy rendesen, ösztönállat módjára, 3x, minden létező pozicióban... és szerintem a nők többsége - tudatosan vagy tudat alatt - pont ezért csinálja, pont a férfi orra előtt...:))) - n.b. ha azért csinálná, mert tényleg biszex lenne, akkor nem ott csinálná.

Az csak hab a tortán, hogy számomra pl. az elveimmel is tökéletesen összecseng, mert "polgárpukkasztó" magatartás, amit én mindigis jobban díjaztam a "rendpárti, értékelvű, konzervatív"-nál, szóval tökéletesen megfelel az én abszolút közismerten sziklaszilárd anarcho-marxista elveimnek a látvány:)))

És még ezen is túl, téényleg jobb, ha most jön ki, mint ha akkor amikor majd azt kell lereagálni, hogy a 17 éves lányotok menne éjszakázni a pasijához... ha belegondolok, hogy a párom elkezdené neki a tiltó erkölcsi predikációt, hát a childnek reagálni se kellene, mert én állítanám le, a lány kezébe nyomva egy doboz óvszert és sikerekben gazdag kellemes jóéjszakát kívánva:) - ezért mondtam azt, amit, hogy jobb, ha az ekkora elvi ellentét akkor derül ki, amíg még nincs gyerek. Mert egy csók nem hiszem, hogy válóok lenne, de az ilyen szinten különböző elvek bőven lehetnek azok.

2014. jan. 17. 12:57
 62/115 anonim ***** válasza:
35%

ha hármasban lennétek, akkor az asszonyt a szeme láttára csalnád meg ...váuuuu. ugy gondolkozol, mint a 85 éves nagymamám.

sok ember összetenné a kezét, ha ilyen felesége lenne. neked sem kellett volna mást tenni, csak ahogyan elöttem is irták 3x-rol..... öszintén sztem a csaj jobban jár, ha nem veled- a saját dédapjával fog együtt élni.

2014. jan. 17. 13:09
 63/115 anonim ***** válasza:
72%

Hagyjad kérdező...

Ha te smároltál volna egy férfival, akkor meg Te lennél a fekáliás szemétláda, szegény nő. A lényeg, hogy szerintük így is úgyis veled veri őt a sors. :-D

Nevetséges...

Mondom ezt nőként.

Nőként nem támogatom, hogy a nők többet engedjenek meg maguknak, főleg nem úgy, hogy egyébként meg nagy emancipált világban élünk, ahol elvárjuk, hogy egyenlőként kezeljenek minket. Akkor kérem hogy is van ez?

Gondolkozzunk már egy kicsit.

Na mentem, mert ezt olvasni is szörnyű.

A "tedd össze a kezed, hogy ilyen feleséged van"-nál kiment a biztosíték.

2014. jan. 17. 13:19
 64/115 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nincs bajom a homoszexualitassal, mármint mint az azonos neműek csókjával.. Még ha két férfi csókolózik se, neteszek különbséget a nemek közt...

De nekem is megcsalás, itt sem teszek különbséget a nemek közt.

Nem a leszbi vsókkal, hanem a csókkal lenne bajom..ugyanakkora, mint ha ferfival tette volna.. Főleg azzal lenne nagy bajom,mhogy ő úgy érzi, hogy nem tett rosszat, és hogy ez belefer a kacsolatunkba...

Mert ha esetleg a csókot meg is bocsájtanám amúgy, a hozzáállása miatt biztos nem...

2014. jan. 17. 13:23
 65/115 anonim ***** válasza:
20%
hát hány férfi örülne neki, ha a felesége inkább ilyen lenne..sztem sokan. a feleségedet zavarná , ha te másik pasival csokoloznál? szerintem csak tüzbe jönne, és beszállna :D nem tudom mit kell problémázni ilyeneken, mikor ennél sokkal komolyabb bajok is vannak... inkább legyen szexuálisan tulfütött.. de ezt még csak annak se nevezném, mert nem titokban mással hempergett..és nem is ápol szerelmi kapcsolatokat házasságon kivül..más férfiakkal (legalábbis reméljük) 28 évesen nem kéne ennyire begyepesedettnek lenni..inkább járjatok el swinger klubbokba, hogy neked is jusson valami a jobol.
2014. jan. 17. 13:26
 66/115 anonim ***** válasza:
92%
utolso vagyok, viszont azzal egyetértek, hogyha ö tudja, hogy ez nem fér bele a kapcsolatotokba, akkor kár volt neki ezt meglépnie... de erre meg csak te tudod a választ, hogy mennyire beszéltek nyiltan ilyen dolgokrol.
2014. jan. 17. 13:29
 67/115 anonim ***** válasza:
78%

Én meg azt gondolom, hogy a házasság előtt bizonyos, a témába vágó alapelveket lefektettetek, mivel ezt Te magad mondtad. Ezek között szerepelt, hogy senki mással semmit. Semmit.

Ha valaki olyan zsigeri gyűlöletet érez a házasságon belüli hűség iránt, amilyet, az majd nyilván nem ekként egyezik meg a feleségével, mint Te.

Az én felfogásom szerint köttetett egy szerződés, melynek vonatkozó pontjait a nejed is magára nézve kötelező érvényűnek fogadta el anno, emellett pedig tudatában volt a szerződésszegés esetleges következményeivel is.

A kereskedelemben erre szokták azt mondani, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

A személyes véleményem az, hogy itt nem a leszbicsók a casus belli, hanem az a bizalomvesztés, amit ez okozott, illetve a szerződés kényes pontjainak felrúgási módja, hogy t.i. "más férfiak bezzeg örültek volna a látványnak". A hülyének nézés, a megalázás, az adott szó semmibe vétele pedig általában nem szokott jót tenni semmilyen emberi kapcsolatnak sem.

2014. jan. 17. 13:29
 68/115 anonim ***** válasza:
62%
Nyilván nem normális ez a viselkedés, de Te sem, ha egy hirtelen felindulású csók miatt képes vagy eldobni egy házasságot. Ha nem az első alkalom lenne, megérteném, de így enyhén szólva nem értek egyet.
2014. jan. 17. 14:43
 69/115 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon komoly, hogy a nejed csókolózik mással, teljesen mindegy, hogy az férfi, vagy nő és mindenki hülyének néz, hogy el akarod hagyni, vagy már el is hagytad. Megcsalt téged és senki nem érti, hogy ez neked miért probléma. A pofám szakadna le, ha így gondolkoznék. Megjegyzem, ha egy nő írta volna ki a kérdést, egész más válaszok érkeznének. Nehogy visszamenj a feleségedhez. Kitartás, és fel a fejjel!

24/L

2014. jan. 17. 15:04
 70/115 anonim ***** válasza:
23%

szegény csaj végre kitörhet a zárdábol :D

na az is százszor meg fogja bánni, h ilyen fiatalon férjhez ment :D

2014. jan. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!