Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége a házasságomnak egy leszbi csók miatt?
Buliban voltunk, a feleségem a szemem láttára csókolózott egy nővel.
Nem rendeztem jelenetet, de otthon közöltem vele, hogy vége.
Teljesen kiakadt, hogy mit izélek ezen, meg a legtöbb férfi inkább örülne ennek.
Mondtam neki, hogy az elején megbeszéltük, hogy nekem nővel is megcsalás. Meg kérdeztem tőle, hogy ő hogy reagálna, ha én egy pasival smárolnék, azt mondta undorító lenne, de nők között ez más.
Már el is jöttem a közös házunkból.
Nektek is megcsalás lenne ez, vagy túlreagálom szerintetek?
Kedves #110, vegyünk egy nagy levegőt, és tegyünk különbséget a "felháborít" és a "több éves házasságban is azonnali válóoknak tekint" között.
Mert persze, az embert felháborítják dolgok, akár a párjával kapcsolatban is... bármiben lefogadok, hogy ha pl. elmennék most, és elszórnák hülyeségre 50 eFt-t anélkül, hogy megbeszélnénk, a zasszony mélyen - és teljesen jogosan - fel lenne háborodva, nem győznék egy hétig lábujjhegyen közlekedni... de banyek, eszébe sem jutna mindenféle megbeszélés nélkül válni rohanni... (na jó, nem is tudna, mert papíron nem vagyunk házasok már vagy 16 éve - de szakítani, elköltözni se. Egyszerűen nagyon nincs arányban a két dolog, a kapcsolatunk, meg az adott hülyeség.
Ez egy igen kényes kérdéskör.
Én nem veszem/venném ennyire szigorúan a dolgokat.
Előző kapcsolatomban a párom megmondta, hogy nővel is megcsalás...kivéve ha ő is nézheti :) Annyiban igen is igazat adok a férjnek, hogy ha ő tisztán, érthetően és világosan kifejtette a feleségének, hogy számára ez bizony megcsalás, akkor ez megcsalás. Most hiába nem értek én ezzel egyet, vagy még rajtam kívül sokan, és egyértelműen nem rúgnék fel egy ilyen dologért egy több éves házasságot-ez nem jelent semmit, mert nem rólunk van szó. Ő ilyen, én nem. Nem így kezelném, mindent hátrahagyva és felrúgva, de más az értékrendünk.
Meg mondjuk nem értem ezt a nagy hőbörgést T. Kérdező részéről. Utolsó mondata:
"Nektek is megcsalás lenne ez, vagy túlreagálom szerintetek?" Nekem úgy tűnik, hogy ez egy kérdés, kíváncsi a válaszokra mindenki részéről. Születtek különböző vélemények, mégis, aki ellent mert mondani, az rettenetesen le lett hordva mind a kérdező, mind a többi válaszadó részéről. Pedig szerintem ha feltette ezt az utolsó kérdést, benne volt számára is a lehetősége, hogy esetleg téved/túlreagál, valamint mások hozzáállására is kíváncsi a "Nektek..." kezdetű résszel. Ezért nem értem ezt a nagy támadósdit. Minek kérdez valaki, ha utána nem tetszik a válasz, amit kap? Vagyis nem kötelező, hogy egyet értsen vele, de akkor utána ne visszakozzon, mintha mi magunktól kezdtük volna el fújni a saját nézőpontunkat.
Számomra nem lenne egyenértékű, ha a férjem egy másik férfival csókolózna, mintha egy nővel. Valamint én is csókolóztam már lánnyal (amikor nem voltam kapcsolatban), de nem azért mert hú de annyira kívántam volna az adott illetőt, hanem igen, főleg kíváncsiságból. Mondjuk nem is 20 ember előtt..Ha a férjem csókolózna egy másik férfival, akár előttem, valószínűleg kinevetném és megkérdezném milyen volt. Számomra nem veszélyforrás egy azonos nemű, sokban függ a körülményektől. Ha egy nővel csókolózna, rosszul esne, fájna... de nem rúgnám fel érte a házasságomat, megbeszélnénk, és ha mindkét fél részéről van hajlandóság, rendbe hozni a dolgokat.
Ennyit tudok hozzáfűzni. Én senkitől nem várom el, hogy úgy gondolkodjon, mint én, vagy egyet értsen velem, valamint én sem pocskondiázom a más nézőpontot.
Kérdező: ha számodra vége, akkor vége. Ha innentől nem akarsz semmit tenni érte, akkor ne tégy. Kérdésedre a válaszom: szerintem túlreagálod a lépéseddel a dolgot, de ez a TE életed, a TE döntésed.
23/N
Ha valaki nem tudná a férfiakhoz többen vonzódnak,mint a nőkhöz.
Egyrészt több nő él a világon,másrészt a férfiak között gyakoribb a homoszexuálisok aránya felmérések szerint.
Tehát megbukik az az elmélet,hogy 2 férfiról szóló naptár kudarc lenne:d
Ugyan,ne nevettess már!:d
A szex körül forog a világ.
Én már beszéltem olyan lánnyal is akinek tetszik a 2 fiú felállás.Csak a nők nem ismerik ezt be annyira,mert ha egy nőnek vannak szexuális vágyai az r-banc a társadalom szemében.Sajnos ehhez a nők is asszisztálnak,mert mindenért r-bancozzák egymást.
Amúgy kérdező,szerinte a feleséged nem leszbi,egyszerűen csak menő akart lenni ezzel.Sok heteró nő tudja,hogy ez izgatja a pasikat,ezért direkt csinálják nyilvánosan olyannal,akihez nem is vonzódnak.
Egy valóban leszbikus pár nem fog direkt heteró férfiak előtt csókolózni.Nem akarják,hogy zaklassák őket.
Amúgy a szemed előtt tette,lehet nem gondolta,hogy ez téged zavar.Bár furcsállom,hogy akik házasok még ennyit sem tudna egymásról.(Bár írtad,hogy ezt megmondtad neki),de lehet ő nem vette komolyan.
Szerintem ezért nem kell válnotok.Max elmondod neki,hogy téged ez zavar(még egyszer,miután láttad is).
Én meleg vagyok,de ha a barátom egy lánnyal csókolózna az is zavarna,még ha poénból is,nem lennék rá féltékeny,de nekem nem jön be az,hogy xy-nal nyálcserét végez valaki,aki velem is.
Ha másik fiúval tenné viszont az jobban zavarna,mert ott már érzelmek is lehetnek.
Szerintem ha elmondod neki nyomatékosan és megérti,akkor többet nem csinál ilyesmit.Ezért nem kell válni.
Mondjuk én olyannal nem élnék együtt aki ennyire buta
"2 fiú az más".Aki ilyet mond az nem lehet túl okos.
Elég diszkriminatív,szexista kijelentés.
Általában az ilyenek ha őket diszkriminálnák,vagy csak mondjuk egy férfi becsapná előtte az ajtót már nagyon dühös lenne.
Semmi önkritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!