Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vége a házasságomnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége a házasságomnak egy leszbi csók miatt?

Figyelt kérdés

Buliban voltunk, a feleségem a szemem láttára csókolózott egy nővel.

Nem rendeztem jelenetet, de otthon közöltem vele, hogy vége.

Teljesen kiakadt, hogy mit izélek ezen, meg a legtöbb férfi inkább örülne ennek.

Mondtam neki, hogy az elején megbeszéltük, hogy nekem nővel is megcsalás. Meg kérdeztem tőle, hogy ő hogy reagálna, ha én egy pasival smárolnék, azt mondta undorító lenne, de nők között ez más.

Már el is jöttem a közös házunkból.

Nektek is megcsalás lenne ez, vagy túlreagálom szerintetek?

2014. jan. 17. 08:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 A kérdező kommentje:

Persze, a szokásos kifogás, buli hevében ki akarta próbálni.

Tök mindegy, milyen nemű, de más embert kívánt meg, ergo én nem vagyok elég neki.

Ennyi erővel ő kielégítette az igényeit, egy kis színt vitt az életébe. Ilyen alapon feljogosítva érzem magam, hogy én is vigyek színt az életembe. Csak így járt, engem nem érdekelnek a férfiak még kíváncsiságból sem, inkább nővel teszem meg.

De mivel nem vagyok féreg, inkább véget vetek az egésznek, mint hogy visszacsaljam.

Amúgy meg nem várom meg, míg a buli hevében egy pasi farkát akarja kipróbálni.

Inkább figyelek a jelekre, pár év után meg fognám a fejem, mikor pasival csal meg, hogy én hülye, nem figyeltem a jelekre, hogy megbízhatatlan.

2014. jan. 17. 09:14
 22/115 anonim ***** válasza:
86%

Én igazat adok Neked!

Én azt nem értem, mégis mi a frászfenéért más az ha két nő, mintha két férfi?

Ezt már annyiszor hallottam, de nem értem. Miféle diszkrimináció ez?

Nem azzal van problémám ha valaki vonzódik a saját neméhez, de ne csináljon már magából mindenki kivételt.

Tök ellentmondás, ugyanis ha nem számít a nem, mikor éppen smárolunk valakivel, akkor ne is tegyen különbséget a sajátja és a másé között, hogy ennek szabad, annak meg undorító.

Megcsalás, még ha nem is a legsúlyosabb formája. De azt megértem, és ez a nagyobbik baj, hogy ezek után máshogy tekintesz a feleségedre. Ez semmiképpen sem használ egy kapcsolatnak. Ami szerintem a legidegesítőbb az egészben, az a feleséged reakciója, hogy nem fogja fel, mi bánt téged és ilyen "engedékeny" magával szemben. Nálam ez okozná, hogy megváltozna a hozzáállásom és valószínűleg kitenném.

Ezért itt nem csak a megcsalás részén van a hangsúly.

2014. jan. 17. 09:15
 23/115 anonim ***** válasza:
9%
'és azt is megbeszéltétek, hogy a csok, csokolozás már megcsalás? Tulajdonképpen a félreqrás a megcsalás, szoval a szex. Azt nem emlitetted, hogy az volt-e? Hidd el nem érdemes most azon agyalni, hogy szerinted a csok az megcsalás-e? Megbeszéltétek, hogy az?????
2014. jan. 17. 09:19
 24/115 anonim ***** válasza:
60%
Ha ez volt az egyetlen okod, akkor szerintem finoman szólva is túlreagálás. De gondolom egyébként se volt tökéletes a kapcsolatotok.
2014. jan. 17. 09:32
 25/115 anonim ***** válasza:
82%

Egy jó kapcsolatot emiatt felrúgni szerintem túlzás. Nem hazudozott, nem titkolózott, a szemed láttára csinálta. Ez azért eléggé más, mint amikor valaki évekig gyártja a meséket, hogy összejárhasson a szeretőjével.

De te tudod, mennyit ér a kapcsolatotok.

2014. jan. 17. 09:35
 26/115 anonim ***** válasza:
76%

23,24

Eszerint ha a Ti párotok csókolgatna másokat egy buliba, akkor mosolyogva végignéznétek igaz?

A megcsalás már itt elkezdődik. Legalábbis én még nem tudtam úgy megcsókolni egy pasit, hogy ne álljon fel neki, tehát a vágy már ott van.

Hát biztos szép életet éltek.

2014. jan. 17. 09:37
 27/115 anonim ***** válasza:
61%

jajjj

Mert ha a szeme előtt szopóz le egy másik csávót, akkor milyen jó, mert nem titkolódzik. Hűha...hát meleg a pite errefelé.

Milyen tiszteletlenség már a férjjel szemben, hogy mindenki szeme láttára smárol valaki mással, tök mindegy milyen nemű, vagy netán kutya vagy egy tengeri uborka.

Korcs egy elképzelések keringenek itt arról, hogy mit engedhet meg magának az ember és mit nem...

2014. jan. 17. 09:51
 28/115 anonim válasza:
30%
Mondd meg neki, ha 3-asban elmentek, megbocsájtod.
2014. jan. 17. 09:54
 29/115 anonim ***** válasza:
77%

Ez a legrosszabb kifogás, hogy a buli hevében kipróbálok valamit, mert akkor kipróbálna mást is.

Ettől függetlenül én ezért nem dobnám el a házasságomat, a megbocsátás nagy erény.

2014. jan. 17. 10:02
 30/115 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha nem nyitott házasságban éltek,-akkor ez tiszteletlenség,pofátlanság teteje,kb:semmibe nem néz téged,ennyi.
2014. jan. 17. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!