Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?
Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.
Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.
Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.
Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?
Döbbenetes, hogy ennyire nekiestetek a kérdezőnek. Ócsárolta a férfit? Hol? Én csak azt látom, hogy ti ócsároljátok undorító módon a kérdezőt jó pár oldal hossszan. Ne legyünk ennyire naivak...
Szinte biztos vagyok benne, hogy akik ennyire rosszmájúan válaszoltak azoknak a férje szintén szeret fiatal lányoknak írogatni és velük találkozgatni, ők meg otthon homokba dugott fejjel itt élik ki a frusztráltságukat.
Akár tetszik, akár nem, nagyon sok férfi csinálja ezt. De ettől még nem a kérdező a rossz, ha sz*r a házasságotok.
Utolsó:
Ha valakinek a tiédtől eltérő véleménye van ebben a témában, akkor annak a házassága szükségszerűen sz-ar? De okos vagy, hogy ezt így meg tudod állapítani!
Fura egy hozzáállás, annyi bizonyos.
"megszólítanak, mert barátságos és kedves kisugárzásom van"
Az milyen? Hogy tudsz sugározni?
"a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak"
Vagyis a férfi KORREKTEN és rögtön tudatta veled, hogy foglalt!
Te ennek ellenére (vagy éppen ezért!), rámozdultál, és a kezébe nyomtad a PRIVÁT ELÉRHETŐSÉGEIDET !
Utána meg adod itt az ájtatos manót, de peched van, mert a többség átlát rajtad!!
Nem kicsit vagy röhejes...
"szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom,...
...és adtam neki egy névjegykártyát"
Csak nem szexmasszázzsal??!!
Utolsó!
Szerinted, akinek névjegykártyája van az csak qrva lehet? Ês csak szex szolgáltatással foglalkozhat? :-D
A véletlen találkozás egy dolog, és hogy ott elbeszélget két ember.
Az megint más, ha pl barátok, akár ellenkező neműek megbeszélnek találkozót.
De az hogy pusztán egy véletlen találkozás után, már megbeszélt randi kerekedjen, amit egy családos férfi kezdeményez, egy tulajdonképpen vad idegennel szemben, nekem is furcsa lenne kérdező.
Ha pl mondjuk egyedülálló akkor kíváncsiságból még a találkozó is rendben lenne. De úgy, hogy felesége van, már nem hiszem. Legalábbis nálam nem.
Főleg úgy, hogy én férjnél vagyok. (már ha velem történt volna meg ez a dolog)
Kicsit fbn kéne beszélgetni vele, hogy mi a célja a találkozással....és az alapján már teljesebb képet kapnál arról, mit is akar igazán, miért keresett meg.
Mert a leírtak alapján igenis gyanús a pasi!
27/N
88-as: ha elolvastad mind a 9 oldalt, akkor láthattad, hogy a 70 válaszból 65 engem ócsárol, mikor arra semmi okuk nincs, csak arra a feltételezésre alapulnak, hogy én egy rib anc vagyok. A másik kérdést éppen ezért tettem fel, mert nem hittem a szememnek, hogy itt komolyan mindenki bennem látja a bűnbakot és nem a férfiban, valamint az is nonszensz, hogy volt aki azon lovagolt, hogy csak barátkozni akar velem a fazon.
Nem, ez az eset roppant kínos számomra. Persze nem leszek álszent, ha fiatal és jóképű lenne az illető, akkor bizony roppant hízelgőnek találnám az esetet, de így, hogy az apám lehetne, hát minden számomra, csak nem hízelgő. A 2 kérdést mint már mondtam, az itteni válaszok abszurditása miatt tettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!