Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?

Figyelt kérdés

Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.

Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.

Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.

Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?

2013. dec. 26. 16:29
 31/93 anonim ***** válasza:
60%

1. Nekem az NEM érzelmi megcsalás, hogyha a párom beszélget más nökkel, mégha töle indul is a beszélgetés kezdeményezése. A szememben `semmi különbség sincs aközt, hogy egy neki szimpatikus férfivel vagy növel beszélget, amennyiben nem flört jellegü a beszélgetés.

2. Ha neked annyira szimpatikusban tünt, hogy elbeszélgettél vele hosszabb ideig, akkor miért gond, ha ö is annak talál téged?

3. Ha ugyanez a történekt egy másik (kapcsolatban élö, kisgyerekes) növel történt volna és ö ír rád, akkor is ennyire fel lennél háborodva?

4. Neked az (érzelmi) megcsalás, ha egy párkapcsolatban élö valaki más nemü emberrel beszélget?

SZERINTEM VELED van valami nagyon nagy baj a párkapcsolat, a hüség és a megcsalás fogalomkörökben!!!!!!

2013. dec. 26. 17:16
 32/93 anonim ***** válasza:
67%
#31 Azzal nincs is semmi baj szerintem, ha flörtölgetünk mással. Az belefér, én is szoktam. Megdobja az ember önbizalmát. :) De te szeretnéd, ha a te párod ilyen üzeneteket küldözgetne más nőknek? (ha te nő vagy) Jól esne, ha a hátad mögött netán megint találkoznának, most már előre leszervezetten? Nem hiszem... Egyébkétn meg az értelmi megcsalás létező fogalom.
2013. dec. 26. 17:23
 33/93 anonim ***** válasza:
67%

Nem, nekem ennél jóval több kell ahhoz, hogy a gyomrom felforduljon, viszont azt sem értem, neked mi a bajod: véletlenül találkoztál egy vadidegen férfival, 15 perc után odaadtad neki a névjegyedet, ő ebből valószínűleg nem azt szűrte le, hogy önjelölt erkölcsrendész vagy.

Ez nem bonyolult, te melyik részét nem érted, kérdező?

2013. dec. 26. 17:25
 34/93 anonim ***** válasza:
35%

Nekem azért nem egyértelmű, hogy azért írt neked mert le akar fektetni.

"Megcsalás alatt nem csak a fizikai kontaktust értem. Ha én lennék a felesége és a gyerekének az anyja, nálam igenis kiverné a biztosítékot, hogy újabb beszélgetésre invitál egy másik nőt, akivel összefutott egyszer."

Ne haragudj,de te sem vagy ám ártatlan az ügyben. Minek adtad alá a lovat? És még te háborogsz?

Te mentél bele a beszélgetésbe és voltál közvetlen egy nyilvánvalóan nős emberrel.

2013. dec. 26. 17:34
 35/93 anonim ***** válasza:
33%

Akkor egy férfi a feleségén kívül ne is beszélgessen más nővel?

Ugye ezt nem értettem jól?

2013. dec. 26. 17:41
 36/93 anonim ***** válasza:
53%

Jézusom, mennyi barom van itt! :)

Kedves.... a kérdező üzletet sejtett a beszélgetésből, ezért átadta a névjegykártyáját (mintha nem minden ember ezt csinálná, aki meg akar élni) > ez normális!

a pasi meg nem egészen egyértelműen az üzletre akart kilyukadni, vagyis nekem ez a megérzésem > na ez már nem normális!

Nyugi, nem vagy se qrva, se ribi, csak dolgoztál épp egy eladáson, de a delikvens kicsit tovább gondolta a dolgokat!

Pattintsd le! Írd meg neki, hogy üzleti ügyben legyen szíves a telefonszámodon keressen, és lehetőleg munkaidőben a munkahelyeden!

2013. dec. 26. 17:46
 37/93 A kérdező kommentje:

Továbbra sem látok kivetnivalót abban, hogy 2 felnőtt ember jól elbeszélget egymással, akár nős az egyik fél, akár nem. Én semmivel sem adtam alá a lovat. Leült az asztalomhoz egy idegen és beszédbe elegyedtünk, majd pár perc múlva elváltak útjaink. Én tömegközlekedési eszközön is gyakran beszélgetek vadidegenekkel, ha megszólítanak (pl idősebb nénik, de volt már hogy egy középkorú úrral beszélgettem végig egy utazást), mert nem vagyok fapofájú, besavanyodott birka, mint a legtöbb ember, aki furcsán néz vissza arra, aki meg meri őt szólítani.

Az azonban igenis érzelmi megcsalás, ha egy ilyen eset után a férfi felkeres engem és bókok közepette meginvitál egy újabb találkozóra. Aki szerint ez nem az asszony átb.ása, annak kívánom, hogy az ő párja csinálja pontosan ugyanezt. Meglátom akkor mit szólna a dologhoz. Bár biztos akkor is azt hinnétek, hogy csak barátkozni akar :D

ui.: a névjegykártya céges, amin a cég honlapja és egyéb elérhetőségi vannak rajta. De mivel én vagyok az ügyintéző, így az én nevem is szerepel rajta. Nyilván. De majd csináltatok egy másik kártyát, amin nem szerepel a nevem. Nonszensz, hogy egyesek ebbe is belekötnek, csak hogy valahogy úgy tudják forgatni a történetet hogy én legyek a hibás.

2013. dec. 26. 17:47
 38/93 anonim ***** válasza:
83%
Dehogynem beszélgethet, de akkor benne van a pakliban hogy félreértik. Sajnos ez van a legtöbbször. Meg azért azon is múlik, ki mennyire "közvetlen" ugye.
2013. dec. 26. 17:49
 39/93 anonim ***** válasza:
78%
Ez durva! Nem lennék a felesége helyében....pfffffff
2013. dec. 26. 17:55
 40/93 anonim ***** válasza:
41%

Az utolsó kommented alapján azon gondolkodom, biztos, hogy megtörtént ez a sztori így, és nem csak szeretted volna, ha megkeres a pasi?

Kézzel-lábbal tiltakozol az ellen, hogy te lennél a "hibás" - mégis, miben is lennél hibás? Mi itt a hiba?

Szerintem neked megtetszett ez a férfi, és épp az a bajod, hogy NEM keresett meg utána...

2013. dec. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!