Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes apáról?

Figyelt kérdés

Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.

Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.

Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.

Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?

2013. dec. 26. 16:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
78%

#89, "Az megint más, ha pl barátok, akár ellenkező neműek megbeszélnek találkozót. De az hogy pusztán egy véletlen találkozás után..:" - miért, szerinted az embernek nem úgy lesznek a barátai, hogy először valahol találkozik velük, aztán mivel jól el tudtak beszélgetni, megbeszélnek egy újabb találkozót?

"Mert a leírtak alapján igenis gyanús a pasi!" - MIRE? Arra, hogy max tesz egy ajánlatot, amit nyugodtan vissza lehet utasítani?

2013. dec. 28. 19:28
 92/93 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező (#90) "Persze nem leszek álszent, ha fiatal és jóképű lenne az illető, akkor bizony roppant hízelgőnek találnám az esetet, de így, hogy az apám lehetne, hát minden számomra, csak nem hízelgő. " - értjük, szóval a kérdésben a feleség meg a gyerek része az erkölcsi pallosrázó műhiszti, valójában meg arról szól a dolog, hogy hogyan merészel egy olyan férfi akármit is kezdeményezni nálad, aki nem az eseted... hát tudod, nekem meg az észjátszó h.p-któl fordul fel a gyomrom. Egy normális, gerinces nő nem műhisztiket mutat be, nem kombinál, nem taktikázik, hanem egyszerűen, egyértelműen, normális stílusban, a másikat meg nem bántva elfogad vagy elutasít helyzeteket, ajánlatokat.

Kérdező, tényleg, szerinted mi lenne, ha kérdések kiirkálása meg kombinálgatás helyett egyszerűen közölnéd, hogy "nézd, nekem férfiként nem vagy az esetem, emberként szívesen elbeszélgetek veled" vagy valami ilyesmit?

2013. dec. 28. 19:39
 93/93 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom.

Nekem sosem volt még ilyen véletlen találkozásból baráti kapcsolatom. Akik a barátaim iskolából, munkahelyről ismerem. Vagy a férjem által.

Egy sincs olyan akit az utcán, vagy nyilvános helyen szedtem fel.

Másnál biztos máshogy van.

89 voltam

2013. dec. 28. 20:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!