Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen férfiről, férjről, kisgyerekes
apáról?
Figyelt kérdés
Vasárnap összefutottam egy férfival egy kávézóban. Ránézésre legalább egy 20assal idősebb nálam. Nem volt üres asztal így hozzám ült le, amiben nincs semmi. Elkezdtünk beszélgetni (tudni kell rólam, hogy nagyon közvetlen vagyok, így tényleg bárkivel bármiről el tudok beszélgetni), kb negyed órát ültünk ott. Ez idő alatt szó esett arról is, hogy én mivel foglalkozom, és mivel egy olyan cégnél dolgozom, aminek a tevékenységi köre érdekelte, adtam neki egy névjegykártyát.
Ez után összeszedte a cuccát (épp a karácsonyi ajándékokat vette meg a feleségének és a fél éves babájuknak) és elköszöntünk.
Este, amikor otthon leültem a gép elé már várt egy üzenet fb-n, amiben leírta, hogy mennyire örült a találkozásunknak, milyen rég beszélgetett ilyen jót, milyen rég futott össze ennyire szimpatikus nővel és hogy volna-e kedvem ezt megismételni.
Nektek nem fordul fel ettől a gyomrotok? Vagy én élek burokban és ez természetes? A legtöbben ezt csinálják feleség és gyerek mellett?
Negyed órát beszélgettetek egy véletlenszerű találkozáskor, és te a telefonszámod, de még a facebook-elérhetőségedet is megadtad neki?
Akkor ne csodálkozz, hogy a pasi egy könnyen megkapható numerának néz.
2013. dec. 26. 16:32
2/93 anonim válasza:
nem, nem ezt csinálják. A normálisak. De te sem lehetsz piskóta, ha olyan jeleket adsz, amikből le is szűri, hogy te kapható vagy ilyesmire. A közvetlenségnek is meg van a határa.... sztem elég nagy ribi lehetsz.
2013. dec. 26. 16:33
3/93 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy azért keresett meg, mert "nö" vagy, hanem mert értelmes "embernek" tartott, és egyszerüen csak beszélgetni akarnak veled ugyanúgy, ahogy az adott kávézóban. A hiba benend van, hogy mindjárt arra gondolsz, hogy szexet akar, pedig arról nincs is szó.
2013. dec. 26. 16:34
4/93 A kérdező kommentje:
A névjegykártyán rajta van a nevem... és mivel potenciális vevőnek gondoltam (miután nagyon érdeklődött egy általunk forgalmazott termék iránt), bolond lettem volna nem odaadni a cég elérhetőségét. Az más kérdés, igen, hogy szerepel rajta az én nevem is, mivel én vagyok az ügyintéző.
És akkor most én vagyok a hibás azért, mert ez a férfi egyed simán megcsalná a feleségét? Mert odaadtam a névjegykártyám? Azért az szép.
2013. dec. 26. 16:35
5/93 A kérdező kommentje:
Látatlanban k.vára nem kellene felettem ítélkezni és rólam véleményt alkotni úgy, hogy ott sem voltatok. Semmiféle kétértelmű jelet nem küldtem, csupán röpke negyed órát elbeszélgettem értelmesen egy férfival. Nem kacérkodtam, még csak nem is öltözködöm úgy. Eleve nem is keltette fel az érdeklődésemet, mint férfi, mert az apám lehetne egyrészt, másrészt családos ember. Ettől függetlenül normálisan elbeszélgettünk. De mindjárt megyek gyónni, amiért szóba mertem állni vele.
2013. dec. 26. 16:37
6/93 anonim válasza:
Azért az egyáltalán nem biztos, hogy meg akarja csalni a feleségét, de mindenesetre furcsa, hogy feleség és fél éves kisbaba mellett ilyeneket ír valakinek, akivel véletlenül találkozott és csak negyed órát beszélt. Én a helyedben óvatos lennék vele. Ha velem történne hasonló és tenne valami kétértelműt, elküldeném a fenébe.
2013. dec. 26. 16:41
7/93 A kérdező kommentje:
Eszem megáll hogy máris ler.ancoznak azért, mert szóba állok egy férfival... elhiszem, hogy manapság ritkán lehet egy nővel értelmesen beszélgetni, de attól még van, akivel igenis lehet. Pl velem. De hogy én ettől r..anc vagyok, az durva. És nem engem minősít, kedves válaszadók.
2013. dec. 26. 16:42
8/93 MrPifta válasza:
szerintem a következő találkozs előtt írj neki pár üzenetet
2013. dec. 26. 16:42
9/93 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy maximum üzleti célból, különben felejtsen el.
2013. dec. 26. 16:43
10/93 A kérdező kommentje:
Megcsalás alatt nem csak a fizikai kontaktust értem. Ha én lennék a felesége és a gyerekének az anyja, nálam igenis kiverné a biztosítékot, hogy újabb beszélgetésre invitál egy másik nőt, akivel összefutott egyszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!